Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5603 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה קניתי משדר FM פשוט שמחברים אליו DISKONKEY לרכבי סיטרואן C5

התוצאות היו מאכזבות הרבה יותר ממה שחשבתי, צירצורים ורחשים וצרידות בכל תדר שלא ניסיתי.

מתוך יאוש ניסיתי לפרק את האנטנה מהגג והנה הפלא ופלא. ללא האנטנה בגג איכות הקליטה ברדיו של משדר ה FM הפכה להיות מדהימה

הצליל צלול ואיכותי כמו מתקליטור.

אבל כמובן שבלי אנטנה איכות קליטת תחנות הרדיו היא עלובה.

היות ואין בכוונתי לפרק ולהרכיב את האנטנה כל הזמן אני מחפש פתרון יצירתי אך מעשי שניתן יהיה לביצוע בקלות מתוך הרכב.

חשבתי על פירוק כבל האנטנה מהרדיו עצמו וחיבור איזשהו כבל מתווך בין הרדיו לאנטנה שיאפשר לי לנתק ולחבר את האנטנה לפי הצורך אלא שגם זה לא אסטטי ולא כל כך נוח לשימוש באופן שוטף.

כל רעיון יצירתי יבורך.

פורסם

הדבר היחידי שאני יכול לחשוב עליו , היא הארכה של האנטנה של המתאם (פתיחה הלחמה של כבל נוסף שישמש כאנטנה , ) והעברה שלה בצורה אסטטית עד לבסיס האנטנה הקבועה של הרכב ככל הנראה תצטרך כבל ארוך.

איך זה יתבצע פיזית ? אני משאיר זאת למתקינים יצירתיים .

היסטורית רכבים: אלפא 33 -91' :wink: \ קליאו 1.4 -ידנית 2003:-o \ניסן טידה 1.6 אוטומטית 2007 :roll: \ מגאן דיזל ידנית 2008 - :-) \פלואנס 1.6 בנזין אוטומטית (:shock: ) \הונדה סיוויק -2010 ידנית :-D \...עכשיו אין כלום...

פורסם

למעשה גם אם אני מנתק את כבל האנטנה מהרדיו יש קליטה מצוינת ממשדר ה FM

אני צריך רק איזה גמד קטן שיכנס מאחורי הדשבורד וינתק ויחבר את כבל האנטנה לרדיו לפי הצורך.:lol:

פורסם

אני גם משתמש במשדר FM, אבל שנימצא בפלאפון שלי.

מה שאתה צריך לעשות זה לחפש את הזווית הכי טובה ושתיהיה הכי קרובה לאנטנה של האוטו או לרדיו.

ומה שעוד, תכנס תמיד לתחנה שאתה לא שומע בה כלום, כמו 88.70, 79.20 כל מיני כאלה שמה שאתה שומע בהם הוא לא ברור.

ככה הקליטה מהמשדר שלך תיהיה יותר חזקה ממה שמשדרים בחוץ.

בהצלחה, אור D:

פורסם

האנטנה נימצאת אצלי בחלק האחורי של הגג. קשה לי למקם את המשדר קרוב לשם.

חיפשתי המון תדרים פנויים אבל הבעיה היא שגם כאשר כבר מצאתי אחד כזה האיכות לא הייתה משהו ובמהלך הנסיעה באזורים כאלה ואחרים נכנסים רעשים גם בתדרים שבאזורים אחרים לא.

רק פירוק האנטנה מהגג מביא תוצאות טובות.

• תוכן חדש...