Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מסך סמסונג למחשב, מה דעתכם?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5587 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמתי עין על מסך 24 אינץ של סמסונג, מיועד כמובן למחשב.

הדגם הוא BX2450, המחיר כ-1400 שקלים. מדובר על מסך LED.

לעומת זאת יש את הסמסונג BX2335, שהוא 23 אינץ במתחת ל-1000 ש"ח.

יש הצדקה למסך 24 אינץ מבחינת המחיר?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אם אתה רוצה מסך מצויין באמת - רק DELL. אני חסיד של מסכי סמסונג אבל רק בעדיפות שניה.

תחפר קצת בסקירות ותראה ש-לד זה לא ממש לד, וצרות בדיקת החדות גמישה מאוד, כלומר קשה לסמוך על נתוני היצרן.

למחיר יש או אין הצדקה לפי הצרכים שלך. יש מסך שטוב לגרפיקה ויש למשחקים ויש לשימוש ממוצע.

רק מה - תשקיע בטוב יותר כי אלו העיניים שלך וזה מה שאתה רואה.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

להשקיע זה נחמד, אבל אם המסכים זהים מבחינת נתונים פרט לגודל, אז אני לא רואה סיבה לשלם עוד כ-500 שקלים בשביל אינץ נוסף.

השאלה אם ההבדל הוא באמת רק בגודל או שאני מפספס משהו במסך 24 שהמחיר שלו כזה גבוה יחסית.

in the face

with a chair

פורסם

קודם כל, תבדוק שהרזולוציה זהה. בין מסכים יש המון משתנים, כמו זווית צפיה, צבעים, זמן תגובה וכו'.

בכל מקרה:

א. קרא מבחנים באינטרנט.

ב. קנה את הכי טוב שאתה יכול, מסך נשאר לזמן רב למדי.

ג. 1400 ש"ח למסך 24 זה גרושים שבגרושים בכל מקרה. מבחינתי המסכים הטובים מתחילים בדל, כמו הU2410 (שעולה 2200 ש"ח, הרבה פחות משחשבתי). שלוש שנים אחריות, החלפה בלי שאלות... אין כמו דל.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

שניהם מאותה סידרה וההבדל הוא אכן רק האינץ'.

שניהם FULL HD מהסידרה החדשה של סמסונג.

מי שצריך מסך סופר טוב ורוצה פאנל ממש איכותי - אולי יהיה צריך את הדלים , לרוב המשתמשים הביתיים - אין שום שימוש וההבדל באיכות הצבעים מינימלי. זה לא השוואה לאיזה מסך סיני בשקל 20.

אני עובד עם ה2335 - הוא מעולה. לא הייתי משקיע עוד 500 ש"ח בעוד אינץ'

חיסרון אחד (אם זה חשוב לך) - יש לו כניסה אחת בלבד ואין לו רמקולים , ל24" יש 2 כניסות.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

רוצה מסך איכותי? אתה צריך פאנל IPS. זה יש לDELL ול-LG אם אני לא טועה.

אם השימושים זה לטקסטים ואינטרנט וקשקושים, הסמסונג יספיק לך, גם ה23 וגם ה24. לא מאמין שתראה הבדל ניכר לעין.

פורסם

אני יגיד לך את האמת. עד היום הייתי משתמש רק בLCD של LG.

המעבר למסך BX2450 היה קשה מאוד כי המסך הזה מאוד מאוד בהיר ועשה לי כאב עיניים ואחרי המון הגדרות פשוט לא הצלחתי להתרגל אליו וחשבתי כבר להחזיר אותו לחנות.

חיפוש קצרצר בגוגל הניב לי תוצאות שאני ממש לא היחיד.

בסוף הדבר שעשיתי היה הורדת GAMMA דרך הדרייבר בכרטיס מסך ועכשיו כבר התרגלתי אליו.

אני לא יכול לטעון שאני רואה פה שיפור באיכות הצבעים\חדות\עומק לעומת הLCD של LG שהיה לי קודם.

פורסם

נחדד את הדברים: תחשיב איכות לפני גודל. המספרים לא תמיד מספרים את כל התמונה (תרתי משמע במקרה של מסך).

יש הרבה שיטות מדידה ודרכים להצגתן. גגל קצת על top monitors או השוואת מוניטורים.

יש לך את דל U2311H שנראה בזאפ בסביבות 1200 ונחשב משובח מאוד.

רמקולים טובים קונים לחוד. בעיני רמקולים בילט אין מנחיתים (מלשון נחות) את רמת המסך ומרמקולים כאלו אני לא מחכה לשום רמה.

ילה גבר בא נראה! מר +1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

אני יכול להמליץ על דל. יש לי U2711- מסך מדהים.

היו לי גם שני סמסונגים ו- LG.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

הזמני תגובה של המסכי DELL, לא קצת גרוע? 6ms במקרה הטוב ו-8ms במקרה הפחות טוב. זאת הסיבה שלא הסתכלתי עליהם כלכך

in the face

with a chair

פורסם

השאלה מה השימושים.

אם זה שימוש סטנדרטי מספיק מסכים עם פאנל סטנדרטי , לי אישית יש סמסונג 22" ואני מרוצה.

מסכים עם פאנלים מתקדמים זה לשימוש יותר מקצועי, אני אישית לא מאמין ב FULL HD במסך מחשב. מי כבר משתמש בזה ?

במסך 24 אינץ' במרחק חצי מטר כבר לא רואים את ה FULL...

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

יש לי את ה-BX2450 כבר כמה חודשים.

סה"כ מסך סבבה. רואים בו טוב ואין לי תלונות.

הדבר היחיד שמציק לי הוא שבגלל שעיקר הגודל שלו הוא ברוחב, הוא לא נראה כמו מסך 24". בגובה הוא אף יותר קצר מהמסך 19" 4:3 שהיה לי לפניו.

לפי דעתי אולי כדאי לשקול קניה של מסך 26". זו כבר חוויה אחרת לגמרי.

פורסם

השימושים זה פוטושופ ומשחקים בגדול, מעבר לזה אין משהו כבד יותר.

קוף, מסך 26 הוא גדול מידי לדעתי בתור מסך מחשב בלבד, ומעבר לזה המחירים של המסכים האלה כבר נושקים ל-2000 ש"ח וזה לא בתקציב.

אני אפילו חושב על הסמסונג הזול יותר כי אני לא רואה צורך לשלם עוד כ-500 שקלים עבור אינץ נוסף (בהנחה וכל שאר הנתונים זהים)

in the face

with a chair

פורסם

המסך הנ"ל של סמסונג נחשב דגם מצליח מרוד!

תמונה חלקה מכל מסך אחר. 2 כניסות HDMI

אבל עם יד על הלב, אני חסיד מושבע של סמסונג אבל במסכי מחשב הדגמים היותר איכותיים של LG טובים פי כמה וכמה.

מה גם שהמחירים שלהם נעימים.

HU: Clarion HX-D2 F.Comp: Focal K3Power Amp: Genesis Series III Five Channel SubWoofer: Hertz HX250 Front stage

פורסם

אייל - אצלי הוא מסך עבודה - ועם הרוחב שלו והרזולוציה זה מעולה לי.

אני באמת יכול לפתוח ולעבוד עליו עם כמה דברים בצורה איכותית ביותר.

קוף - אכן המסכים האלו הם בפרופורציות 16/9 ולא 16/10 כמו רוב המסכי מחשב הרחבים - הוא יותר רחב מהרוב , לטוב ולרע.

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...