Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5611 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן פורום יקר,

אני כרגע בחיפוש אחר רכב חדש.

תקציב כמו שנאמר 115 אלף (ולא אי אפשר למתוח אותו גם ככה נראה לי שזה מספיק)

מחפש רכב סופר מיני

1. אמין מאוד- מתכנן להחזיק את הרכב כ- 8 שנים

2. שיראה טוב! גם מבפנים וגם מבחוץ

3. שלא יהיה עגלתי, שיהיה כייף לנהוג בו! האצה טובה וגם שבמהירות גבוהה יהיה בידוד רעשים טוב שפשוט יהיה כייף לי לנהוג בו.

4. חסכוני (1:14-1:15 משולב זה סבבה)

5. רק אוטומט! ולא 3 דלתות!

6. שיהיה לו סחירות טובה, שבעוד 8 שנים אני לא אצטרך למכור אותו בעלות של תחתונים בשוק הכרמל.

הרכב היחיד שעבר את כל הקריטריונים האלו זה הפולו tsi

פאביה- נפסלה בגלל מראה שאני פשוט לא יכול להתחבר אליו, אני אתבאס להיכנס לרכב כל בוקר.

איביזה- נפסלה עקב המנוע המיושן שכנראה יגרור לסחירות לא משהו וגם הגיר הdsg בשילוב עם המנוע הישן לא להיט בלשון המעטה וגם המחיר לא קורץ.

פיאט- האיבו חלשה מידי והבראבו יקרה מידי וגם ככה אלה רכבים שהמחירון שלהם צונח פלאים.

איי 20- משעממת מידי לדעתי והמחיר של הדגם המאובזר עולה כמו פולו וגם יש לנו 2 יונדאי בבית אני רוצה גיוון.

מה אתם אומרים? האם פולו היא הבחירה הנכונה?

יש משהו שפיספסתי? יש איזה רכב שאמור להגיע בקרוב שיכול לענות על הדרישות שלי?

תודה לעוזרים!

Polo 1.2 Tsi 2011

פורסם

אם סחירות חשובה לך, בחר רכב שלא מוצף ע"י חברות הליסינג.

לא פספת כלום. בתקציב שלך הייתי שוקל גם ליאון. אותו מנוע וגיר כמו פולו, אבל מגיע גם עם בקרת שיוט, חישוקים קלים, מראות מתקפלות, בקרת אקלים מפוצלת, רדיו דיסק עם כניסת AUX וכניסת USB נשלט מההגה , מפשיר אדים במראות הצד, חיישן לחץ אויר ואולי עוד כמה גאדג'טים ששכחתי. הידני עולה 109, אם תצליח להוריד את המחיר ב 4000 ש"ח, אז ה DSG ייכנס לך ב 115K

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

הליאון לא נמכרת עם גיר DSG בגירסת ה-1.2 (לפחות לא לפי מה שאני יודע) ולכן היא לא מתאימה לדרישות.

האיביזה אמורה בקרוב מאוד לקבל גם היא את ה-1.2 TSI, דגמי הסטיישן כבר קיבלו אותו, אני מניח שכשיגמר המלאי הישן גם ההאצ'בק תגיע חמושה ב-TSI.

בהצלחה.

פורסם

אולי לא להגדרתך המקורית אבל אני אישית היתי בודק סוזוקי סוויפט. זריזה, אמינה, שומרת על מחירה כמבוקשת ולדעתי עדין אחת היפות על הכביש.

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

פורסם

ודבר נוסף שלא התייחסתי - מי יודע מה יהיה עוד 8 שנים??? איזה דגמים יצאו? מה יהיה המצב בארץ? ואולי נושמד ע"י טיל איראני??

תקנה ותהנה. כל רכב חדש מפסיד מערכו!

DOMO2

פורסם

nepet- אני מחפש אוטומטי בלבד (מן הסתם שגם dsg) ולפי מה שראיתי הלאון היחידה (שדרך אגב אני ממש ממש ממש אוהב) שבאה עם גיר אוטומט זאת גירסת ה1.8 שמאוד קורצת לי אבללל ויש אבל גדול היא עולה 130 אלף ובנוסף הביטוח עליה יקר ב 3K ש"ח בשנה וזה באמת כבר מעל ומעבר למה שיש לי, גם מבחינת סחירות אני לא יודע כמה היא תהיה סחירה אבל זה משהו שאני לא נכנס אליו בכלל כי היא נפסלת כבר בעניין המחיר.

ונכון אני באמת מחפש רכבים שלא מוצפים בליסינג כדוגמת מאזדה 2 וכו'

mike-חשבתי על הסיאט אבל לא יודע מתי המנוע ייכנס ובכלל עד שאני אעשה הזמנה ואקבל את הרכב ובכללי אם המחיר הוא אותו מחיר אני מעדיף את הפולו

domo- הסוויפט אוטוטו מתחלפת או שהתחלפה כבר והמנוע החדש חלש יותר ככה שהיא לא באה בחשבון

ברור שאי אפשר לדעת מה יהיה עוד 8 שנים (: שמעתי יש איזה מטאור בדרך ככה 2019 הוא בדרך אלינו אולי יפול בדיוק עלינו עם המזל שלנו חח, בגלל זה שמתי את עניין הסחירות במקום האחרון ברשימה

בפולו אפשר להגיד שאפשר להנות מ2 העולמות : גם אפשר להנות מרכב שיכול לתת האצות טובות וכייף לנהוג עליו ושבא לך מהירות היא לא תמנע ממך את זה שצריך וגם אם נוהגים בלי רגל כבדה נהנים מתצרוכת דלק טובה

Polo 1.2 Tsi 2011

פורסם

חשבת אולי לקנות רכב גדול יותר בקצת תוספת כמו האוקטביה 1.2 טובו tsi?

יש לאחי, מרוצה עד השמיים (קרוב למטאור שהזכרת)

DOMO2

פורסם

הורסו ללא ספק בטיחותית אבל היא מכוערת להפליא (: מזה התחת הזה?? חח

שמעתי ביקורות טובות על האוקטביה אבל אין לי טעם להוסיף כסף בשביל רכב גדול שאין לי טעם בו אני 90 אחוז מהזמן נוסע לבד

ועם המנוע אותו דבר על רכב יותר גדול אני בטוח שזה משפיע על הביצועים של הרכב אז בעצם אני מקבל פחות ממה שאני צריך ביותר כסף

הכנסתי את זה למשוואה זה נראה לי יוצא לי לא משתלם

Polo 1.2 Tsi 2011

פורסם

לא מזמן עשיתי נסיעת מבחן על הפולו TSI 1.2

שמע, המנוע הזה הוא מה שאתה מחפש.

הDSG באמת עושה עבודה יפה עם מעברים חלקים במיוחד (בהשוואה לסיויק החדשה וקורולה ישנה לצורך ההשואה)

רגע אחד אתה בשני ותוך שניה אתה בשישי כשאתה נוסע 100 ס2000 סל"ד.

הרכב מרביץ קיקים בלי בושה במהירות 90 שאפילו הסוכן היה נראה מופתע.

נסיעה שקטה וחלקה.

האיכות גרמנית ללא פשרות. גם המראה של הפולו הוא מצויין.

החסרון הוא שהטיפולים יעלו טיפה יותר מאשר ברכבים אחרים.

אני הייתי לוקח פולו אם היה לי התקציב.

אני שוקל אפילו לקחת הלוואה של 20K ולקחת פולו

פורסם

במחיר הזה הפולו הוא הכי טוב בשבילך רק שים לב שלקנות TSI+DSG ל 8 שנים זה לא הכי חכם (למרות שאין שום נתונים שמצדיקים את מה שאני אומר).

ובקשר לפאביה אולי אני משוחד אבל בצבעים מסוימים האוטו נראה נחמד מאוד.

פורסם

למה חושבים שנושא הליסינג משמעותי? הרי בעוד 8 שנים כל יוצאי הליסינג בני אותו גיל יהיו כבר 5 שנים בבעלות פרטית, ומשום מה לא מעט רכבים שנפוצים בליסינג דווקא שומרים ערך היטב (נכון להיום, לך תדע מה יהיה ב-2019). ע"ע טויוטה, מאזדה ודומותיהן.

לגבי ה-TSI וה-DSG- לדעתי מדובר בהימור גדול. יתכן שהטכנולוגיה "תתפוס" והרכב יהיה סחיר, אבל יתכן שיתברר כי התחזוקה יקרה (אם יתברר שזקוקה לטיפולים רבים ויקרים) ולא יהיה ניתן להפטר ממנו. לפני מספר חודשים חיפשתי מידע על ה-DSG ומצאתי באתרים אמריקאיים לא מעט קיטורים על אחזקה יקרה מאוד ($500 להחלפת שמן תיבת הילוכייים ביטה, נדרשת כל 60,000 ק"מ). אם אתה בוחן אפשרות זו - בדוק מראש את תדירות ועלות הטיפולים.

לגבי "התבעסות" מצורת הרכב - תחושת האושר מרכב חדש תחלוף לך תוך שבועיים מקבלתו, וכנ"ל גם ביעוס מרכב פחות יפה. בחר רכב שימלא שצפוי למלא צרכים אחרים, קרי הובלה שלך למצחוז חפצך באמינות ועלות סבירה לאורך שנים. אין דבר יותר מבעס מרכב נוצץ שלא מניע בבוקר.

בקיצור - כל נסיון להעריך סחירות בעוד 8 שנים נדון לכשלון, מדובר בשיקול שולי לחלוטין לא כיון שאינו חשוב אלא כיון שאינו ניתן לאומדן. השוק משתנה, הטכנולוגיה משתנה ומדיניות היצרנים והיבואנים משתנה, וכל אלה יכולים להפוך את גלגל הסחירות עוד כמה פעמים במשך השנים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הטכנולוגיה של ה dsg ושל ה tsi לא כאלה חדשות, מאמין ומקווה שהם יוכיחו את עצמם! לא סתם מלא מכוניות עוברות לטכנולוגיות האלו בטוח שעשו מספיק בדיקות אמינות בכל מקרה אין טעם להיכנס לזה כי לאף אחד אין תשובה.

ומי אמר שרכב זאת השקעה? לא צריך לדחוף את המשפט הזה בכל מקום שרשום סחירות כי יש הבדל ענקקקקק, תודה(:

בדקתי כבר את עלות הטיפולים התקופתיים היא אמנם יקרה יותר מרכבים רגלים אבל ב 10-15% בערך , אין לי בעיה עם זה.

בעניין של יופי חיצוני אז לי זה חשוב ואם יש רכב שגם אמין גם חזק גם חסכוני יחסית וגם נראה טוב אז אני אלך עליו ומן הסתם אם כל הרכבים היפים היו לא חסכוניים או לא אמינים מן הסתם שלא הייתי קונה אותם.

הפאביה לא הצליחה להדליק אותי משום צבע ואותו דבר גם ההונדה גאז.. ההונדה נראית כמו רכב של אמהות.

Polo 1.2 Tsi 2011

• תוכן חדש...