Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5610 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

יש לי מערכת של JVC פשוטה, עם רדיו דיסק ו2 הרמקולים מקדימה (שהם לא משהו בכלל) בדלתות פועלים.

יש לי מאזדה 323 לאנטיס שנת 2001.

עכשיו יש לי גם רמקולים מאחורה וגם בדלתות מאחורה והם לא עובדים. השאלה שלי היא איך אני יודע אם הם לא מחוברים (מה ההגיון?) או שהם בכלל לא עובדים? מה צריך כדי שהם יעבדו?

אני פשוט רוצה לקנות מערכת חדשה ואני די מוגבל בתקציב וזה ממש יעזור לי אם הבעיה היא פשוט בחיבור של הרמקולים למערכת, ואני מקווה שלא צריך לקנות חדשים.

במידה והם לא עובדים, כמה כדאי לי לקנות? 2 או 4? ולדלתות או למאחורה? תודה רבה לעוזרים.

פורסם

כמות המקסימלית של רמקולים שניתן לחבר לרדיודיסק היא 4, כך שאם יש לך כבר 2 אתה יכול לחבר מקסימום עוד 2. הייתי ממליץ לך לחבר את אלה שעל המגש האחורי.

פורסם

מגבר. אפילו 2. ניתן לחבר את 4 היציאות של הרדיודיסק כל אחת לרמקול, ובנוסף אם אתחבר גם מגבר 4 ערוצים ל רדיודיסק אז תוכל לחבר למגבר 4 רמקולים נוספים. כל זה בתאוריה, ומאוד לא מומלץ, משום שהרמקולים שמוגברים על ידי הרדיודיסק ייתנו איכות פחות טובה.

פורסם

זה שאלת טריוויה?

איך בדיוק אתה רוצה מאיתנו לנחש איזה רמקולים יש לך בדלתות ואי במגש האחורי.

פרקטית אין סיבה לחבר רמקולים בדלתות האחוריות אם יש לך 6X9, אם חסר לך עוצמה אז תקנה מגבר.

אודי A4

דימה.

פורסם

קודם כל, שים לב לעניין חשוב.

האם באמת קיימים רמקולים או שיש פתחים מקוריים, דהיינו הכנה לרמקול ?.

איזה חבר קנה לא מזמן 323 שנת 2002 והתלהב שיש לו 6 רמקולים. אחרי שהעפתי מבט בדלתות מאחורה מתחת לריפודים, מסתבר שזה רק הכנה לרמקול ואין רמקול בפועל.

אותו דבר גם לגבי המגש האחורי.

בדקתי עוד שתי מאזדות של שכנים, ושתיהן אותו דבר גם.

ואם כן יש רמקולים אבל לא פועלים, תבדוק קודם את הכיוונים של הרדיודיסק. יכול להיות שהוא מוגדר שינגן רק בערוצים הקדמיים.

אחרי זה תוכל לבדוק חיווט, אם קיים או לא.

שונא גזענים !.

פורסם

קודם כל אני לא הכי מבין בדברים האלה אז בכל מקרה תודה על העזרה.

אז ככה, גם בדלתות מאחורה כמו שאמרת וגם במגש האחורי אין רמקולים.

יש רק "הכנה" אבל זה מוזר כי יש כאילו את ה"רשת" או איך שקוראים לזה, ולכן חשבתי שיש.

אם אתה אומר שבמאזדה לאנטיס 323 יש רק 2 מקדימה אז אתה כנראה צודק, אני חשבתי לפני שכנראה זה שקניתי ממנו את האוטו הוציא את הרמקולים שבמגרש האחורי, אבל כנראה שזה לא מה שקרה.

בסופו של דבר קניתי רדיו-דיסק של JVC ורמקולים אחוריים של פיוניר, לפי מה ששמעתי אני ממש מרוצה, האיכות ממש טובה והבאס גם טוב. עלה לי 280 ש"ח הרמקולים ו350 ש"ח הרדיו דיסק באוטו דיפו(למי שמעוניין לדעת).

• תוכן חדש...