Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3496 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

משבר המים הזה גומר לי על הגב.....:twisted:

לשטוף עם דלי זה סרט לא קטן,למי שרוצה לעשות את זה על הצד הטוב ביותר. ומה שמצחיק שלפי החישוב שלי

לשטוף עם דלי זה מבזבז הרבה יותר מים מאשר צינור עם אקדח מים בקצה, סתם מעצבן....

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

דווקא מאוד שימושי ויעיל :) .

אני שוטף את האוטו פעם בשבוע או פעם בשבוע וחצי, עם צינור ואקדח מים וסבון.

במהלך השבוע, כשמצטבר לכלוך על הרכב, אני פשוט ממלא חצי דלי, רק מים. עובר על הרכב עם ספוג ומבריק אותו וזהו.

שונא גזענים !.

פורסם
דווקא מאוד שימושי ויעיל :) .

אני שוטף את האוטו פעם בשבוע או פעם בשבוע וחצי, עם צינור ואקדח מים וסבון.

במהלך השבוע, כשמצטבר לכלוך על הרכב, אני פשוט ממלא חצי דלי, רק מים. עובר על הרכב עם ספוג ומבריק אותו וזהו.

שתי בעיות:

1.- אני גר בבית משותף ואם אני אוציא צינור יהיה לי שמח.

2.- כרגע עפ"י חוק אסור לרחוץ עם צינור, אם יראה אותי פקח(אני גר בתל אביב) זה חתיכת דו"ח לוועד הבית - יכול להגיע ל-10000 ש"ח.

פורסם
היי,

משבר המים הזה גומר לי על הגב.....:twisted:

לשטוף עם דלי זה סרט לא קטן,למי שרוצה לעשות את זה על הצד הטוב ביותר. ומה שמצחיק שלפי החישוב שלי

לשטוף עם דלי זה מבזבז הרבה יותר מים מאשר צינור עם אקדח מים בקצה, סתם מעצבן....

אתה סתם מפונק..

פורסם
אתה סתם מפונק..

יכול להיות......

אבל לשטוף עם 2 דליים שכל אחד מהם 25 ליטר - לא פשוט, תכפיל את זה ב-3 גיחות.....מעייף

פורסם
יכול להיות......

אבל לשטוף עם 2 דליים שכל אחד מהם 25 ליטר - לא פשוט, תכפיל את זה ב-3 גיחות.....מעייף

למה לא לשטוף במכונות השטיפה ?

שמגיעה שטיפה חינם בתדלוק מעל סכום מסוים ?..

Peugeot 206 1.4 automatic '01

פורסם

כבר מעל שנה אני שוטף במכונת שטיפה, רחיצה כללית יוצא לי 40 ש"ח + עיץ ריח חינם. עד כה לא הבחנתי בשריטות עגולות, גם לא בשמש.

אני גר במקום קטן, גם שעובר פקח ורואה אותי עם הצינור הוא עושה לי שלום - הבעיה היא הזמן. אין זמן...

פורסם

רכב חדש שחור במכונת שטיפה, ממש לא......

המכונות האלה שורטות חבל"ז - רק שטיפה ידנית

פורסם

לשטוף את הרכב לבד, עם דלי, זה מעייף ומתיש אבל זה כיף גדול.

יום שישי טיפוסי..

Hyundai Kona 2023 1.6T

I did not lose my mind, it was mine to give away

פורסם
אבל לשטוף עם 2 דליים שכל אחד מהם 25 ליטר - לא פשוט, תכפיל את זה ב-3 גיחות

אתה אמיתי? :shock: 150 ליטר לשטיפה של האוטו???

בעצם אחרי השרשור שלך והאמונה בשלל השטויות שיצרני הוקס רושמים אני לא מופתע מכלום.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
אתה אמיתי? :shock: 150 ליטר לשטיפה של האוטו???

בעצם אחרי השרשור שלך והאמונה בשלל השטויות שיצרני הוקס רושמים אני לא מופתע מכלום.

איתמר.

א.- אחרי הגשמים הרכב היה מלוכלך מאד

ב.- הדלי מכיל 25 ליטר, כמובן שלא מילאתי את כולו - צורת ביטוי...

ג.- לא ידעתי שאני צריך לבקש ממך רשות לתת ביקורת על ווקסים, חוות דעת שלי וכו...

ד.- לא זכור לי שעניתי פעם כמוך למישהו בפורומים שאני חבר בהם.

לא נורא..... לא כועס

פורסם

פעם שהייתי שוטף עם דלי סטנדרטי של ספונג'ה הייתי עושה 6 גיחות לברז בשביל להוריד לכלוך ו6 גיחות אחרי הקירצוף עם הסבון :lol:

היום אני מעדיף לשלם 50 שקל פעם ב 3 שבועות על שטיפה ידנית ושואב ומדי פעם להעביר סמרטוט לח על האוטו.

"אין ייאוש בעולם כלל" :lol:

פעם הונדה - היום סיאט.

פורסם
פעם שהייתי שוטף עם דלי סטנדרטי של ספונג'ה הייתי עושה 6 גיחות לברז בשביל להוריד לכלוך ו6 גיחות אחרי הקירצוף עם הסבון :lol:

היום אני מעדיף לשלם 50 שקל פעם ב 3 שבועות על שטיפה ידנית ושואב ומדי פעם להעביר סמרטוט לח על האוטו.

איפה יש שטיפה ב-50ש״ח , אצלי פה בצפון ת״א רוצים מחיר מצחיק של 70 ש״ח ועוד בלי טיפ :)

פורסם
א.- אחרי הגשמים הרכב היה מלוכלך מאד

ב.- הדלי מכיל 25 ליטר, כמובן שלא מילאתי את כולו - צורת ביטוי...

ג.- לא ידעתי שאני צריך לבקש ממך רשות לתת ביקורת על ווקסים, חוות דעת שלי וכו...

ד.- לא זכור לי שעניתי פעם כמוך למישהו בפורומים שאני חבר בהם.

לא נורא..... לא כועס

מה שאני בא לומר לך שאתה פשוט אובססיבי והולך בצורה עיוורת אחרי מה שהיצרנים רוצים שתחשוב, הן במה שרשמת לגבי העניין האודיופילי בזמנו והן לגבי שטיפת הרכב ושלל התכשירים שאתה משתמש בהם.

ברור לי שהויכוח הזה חסר סיכוי ואין שום דבר בעולם שיגרום לך לפקוח את העיניים ולהתפקח, אז בכיף, תמשיך לכלכל את כיסם של מיטב היצרנים ותמשיך לעשות רק את מה שעושה לך טוב.

איתמר.

אה, ודבר אחרון, 5-6 דליים של ספונג'ה (כלומר 10-15 ליטר) מספיקים לקרצף ביסודיות כל רכב משפחתי, גם אחרי נסיעה בגשם. קצת התחשבות בסביבה ובמשק המים לא תזיק.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...