Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניסאן GT-R ב 795 אלף שקל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5410 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
1.5 מיליון? אתה עדין. ב1.5 מיליון אתה רק קונה את הR8 V10. להרכיב בפנים V12 זה לפחות עוד חצי מיליון :-P

אופסי, טעות סופר (שים לב לשעה בה נכתבה ההודעה, זה אחרי שקמתי ב-6 בבוקר).

תוספת: בעצם זה היה בכוונה ( :wink: ). ניסיתי לרמוז בעדינות שאודי האלה קמצנים, היו יכולים להשקיע באיזה V12 נורמלי :lol:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 104
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בלה בלה בלה בלה בלה בלה

ת'אמת כשהGT-R הגיעה אליי מאוד התלהבתי, אחרי כמה ימים של נהיגה ירדה לי ההתלהבות.

יש לי הרבה כבוד למכונה הזאת ואני חושב שבשוק הישראלי היא מטורפת, פה... פה זה כבר סיפור אחר .

ועוד משהו קטן - כשהרכב הגיע לארה"ב רשימת ההמתנה הייתה ארוכה, רכבים משומשים נמכרו במעל ה100K.

haters will hate

פורסם
בלה בלה בלה בלה בלה בלה

ת'אמת כשהGT-R הגיעה אליי מאוד התלהבתי, אחרי כמה ימים של נהיגה ירדה לי ההתלהבות.

יש לי הרבה כבוד למכונה הזאת ואני חושב שבשוק הישראלי היא מטורפת, פה... פה זה כבר סיפור אחר .

ועוד משהו קטן - כשהרכב הגיע לארה"ב רשימת ההמתנה הייתה ארוכה, רכבים משומשים נמכרו במעל ה100K.

אז לא שווה לקנות סקייליין אתה אומר?

טוב נשאר עם הבוגאטי :roll:

02' Renault Megane Coupe

פורסם

עכשיו חשבתי על זה ואם להיות כנה גם אם היה לי סכומים כאלה לא הייתי קונה רכב כזה יקר מסיבה אחת פשוטה.

אם אני שם אוטו כזה בחנייה תוך שעתיים או שהוא נעלם או שהוא עומד על אבנים ,צריך לבנות חנייה מבטון ,מאבטח בחנייה ו6 איתוראנים עם מסוק צמוד על הגג של הבית.

ורק כדי להיות בטוח לשחרר את רקסי בלילה.

אגב עכשיו נזכרתי ברעיון נחמד ,במשך חודשים עמדה אצלי ב.מ.וו 7 בחנייה מול הבית ולא ידעתי כי היה עליה כיסוי שהיה כתוב עליו פיג'ו ,מי ירצה לגנוב פיג'ו? לדעתי זה עובד גם להיפך.

יאללה זזתי לקנות כיסוי של פרארי למאזדה :) אני גם אסע עם הכיסוי על האוטו ,עוד יחשבו זה פרארי חדשה שמנסים להסתיר ,איזה אכזבה כשיגלו מה זה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

כולם שוכחים דבר אחד:

מחיר הטיפולים והאחזקה לרכב הזה הוא גבוה בהרבה מהמתחרות

ניסאן אולי מוכרים את הרכב בזול יחסית, אבל מחזירים את ההשקעה דרך הטיפולים.

למשל סט ברקסים (דיסקים + רפידות - בערך 3000 דולר). הנה סיפור זוועה: http://forums.gtrforums.com/showthread.php?t=1761

טיפול 30 אלף - 2000 דולר:

http://blogs.insideline.com/roadtests/2009/03/2009-nissan-gt-r-bargain-supercar-gets-expensive.html

החלפת שמן מנוע - בערך 250 דולר

שמני גיר ודיפרנציאל - הרבה יותר

תריצו חיפוש, האינטרנט מלא בזה.

תארו לכם כמה קרסו ייקחו על טיפול. כשאין מקום אחר ללכת אליו...

נ.ב. - לכל מי שמצטט את מחירי הרכב בארה"ב - אל תשכחו להוסיף בין 6-10 אחוז מס קניה (תלוי במדינה ובמחוז שבה הרכב נרשם לרישוי)

http://www.gtrblog.com

Porsche 911 GT2

BMW 335i 2011

Mini Cooper JCW 2009 - GONE

BMW M3 2006 - SOLD

Guest ספורטמוטורי
פורסם

מעניין אם יביאו את דגמי 2012 מהתחלת הייבוא.

לפי דעתי צריכים להגיד תודה ליבואן שהכניס רכב כזה לארץ,לא לשכוח שכל רכב אחר באותה קטגוריה של רכב זה עולה כפול מהמחיר הזה ואפילו יותר.

נחכה למשומשת עוד כמה שנים,למרות שאני מאמין שהישראלי תמיד מחפש להיות מעל הפופיק ולמכור רכב ספורט יפה ומיוחד הרבה מעל המחירון,כך שלא כל אחד מרמת הביניים יוכל להנות מרכב זה,לדוגמא טויוטה MR2 והונדה S2000,תמיד רציתי S2000 אך כאשר מחירון של S2000 שנת 2000 הוא כ70000 ומבקשים 130000 זאת פשוט חוצפה,כל אחד מכם יכול לכנס ללוח יד שניה באירופה ובארה"ב ולראות שם כמה נמכרים רכבים כאלה משומשים,לדוגמא S2000 שנת 2000 משומשת באנגליה מחיר מבוקש כ5000 פאונד שזה 30000 ש"ח,שבארץ מבקשים כמעט פי 4.5 :shock::?::-(,נחיה ונראה.

פורסם

אין מה לעשות - זה לא בגלל שהמוכרים הם אנשים רעים אלא קשור לחוקי השוק - כאשר יש היצע מצומצם מאוד ויש ביקושש אז המחיר יעלה.

מחירון מקומי למכוניות כאלו אינו רלוונטי - ולא בגלל שאנו אוהבים לשנוא אותו - אלא כי S2000 שנת 2000 לא מחליפה אפילו אחת בחודש - אז אין למחירון על מה להתבסס מבחינה סטאטיסטית.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

עד כמה חלשה יותר מבחינת ביצועים פורשה 911 קררה שנמכרת בכ70K יותר מהGT-R?

לאיזו מהשניים שלדה טובה יותר?

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

מבחינת הביצועים, ה-911 הבסיסית אפילו לא קרובה ל- GTR

ה- GTR תשפיל אותה קשות

Porsche 911 GT2

BMW 335i 2011

Mini Cooper JCW 2009 - GONE

BMW M3 2006 - SOLD

פורסם
עד כמה חלשה יותר מבחינת ביצועים פורשה 911 קררה שנמכרת בכ70K יותר מהGT-R?

לאיזו מהשניים שלדה טובה יותר?

בקשר לשאלה הראשונה- דף נתונים.

בקשר לשאלה השנייה- כנראה שאפשר לספור את משתמשי הפורום שנהגו בשניהם על יד אחת אז אפנה אותך לתשובה ממקור חיצוני.

http://www.netcar.co.il/forum/la.asp?ix=133695&

פורסם
בקשר לשאלה הראשונה- דף נתונים.

בקשר לשאלה השנייה- כנראה שאפשר לספור את משתמשי הפורום שנהגו בשניהם על יד אחת אז אפנה אותך לתשובה ממקור חיצוני.

http://www.netcar.co.il/forum/la.asp?ix=133695&

בהתחשב בעובדה שמבחנים שקראתי וראיתי מחו"ל התוצאות היו ברובן הפוכות, תסלח לי אם אני מתייחס בחשדנות למה שנכתב שם.

רואד אנד טראק בחן את ה-GTR מול 911 טורבו וטען שה-GTR הייתה טובה יותר גם בכביש וגם במסלול, ועם פחות תת-היגוי (יותר מזה - ל-911 היה עודף תת היגוי מוגזם).

קאר אנד דרייבר טען שבמסלול ה-GTR הייתה טובה משמעותית, ושההנעה הכפולה בפורשה היא לא "מוכוונת מסלול" כמו בניסאן. גם על הכביש הם טענו שהניסאן אחזה הרבה יותר טוב ושההגה שלה מתקשר באופן מרשים.

בנוסף:

מגזין EVO - על המסלול עם GTR ו-GT3

מגזין אוטוקאר - GTR נגד 911 טורבו ואודי R8 על מסלול קאסל קומב (עליו יצא לי לנסוע - מדובר במסלול המהיר ביותר בבריטניה!). אם תקשיבו לסאטקליפ תשמעו שהוא טוען שלפורשה יש הרבה יותר תת-היגוי מל-GTR.

בקיצור, המממ... למי להאמין?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לפי מה שרשמת במחיר באירופה (לפי היורו), אז טעית בחישוב. זה יוצא 532,055 ש"ח, שזה כבר מתקרב למחיר בארץ. אז שוב, לא מבין על מה הבכי פה, כשהדברים שקרובים אליו בביצועים (ואפילו לא שווים לו) עולים כמה מאות אלפים יותר אם לא פי 2 ו-3.

לא הבנתי...לקחתי 90K יורו והכפלתי בשער היציג. זה הכל.

משכנתא זה קל

• תוכן חדש...