Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5624 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

חבר של חבר רכש SLK ומעוניין לטפל בה במוסך מורשה ואמין של מרצדס. להפתעתי (טוב נו, לא להפתעתי) חיפוש בפורום הניב רק בקשות למוסכים שאינם מורשים, הוא מחפש מורשה :wink:

איזור: גוש דן ועד קיסריה.

תודה,

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני מטפל כבר מספר שנים במוסך ה"סמל" בראשל"צ טיפולים שוטפים ומרוצה מהמחיר והיחס. לטיפולים/תיקונים יקרים יותר אני פונה למוסך אחר (פנה בפרטי במקרה הצורך)

פורסם

תודה על ההמלצות, הן הועברו.

ואני הבנתי לא נכון, גם המלצות על מוסכים שמתמחים במרצדס ולאו דווקא מורשי יבואן יתקבלו בברכה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

המלצה חמה על מוסך "הסמל" בראשון לציון במערב

אני מטפל שם יותר משנה ויש לי עוד חברים שמטפלים אצלו שנים

מתמחה רק במרצדס כולל כל המחשבים ותוכנות חלפים כמו של החברה

משתמש רק בחלפים טובים מקורי או תחליף טוב ,שמנים רק LM ו-PRESTON

אמינות ברמה שלא נתקלתי אצל שום בעל מקצוע - מחירים הוגנים מאוד

לפנות לטוני

פורסם

+1 למוסך הסמל.

תוכל גם לפנות לחסון טופיק ולומר לו שקובי עם הטרנספורטר הפנה אותך( למד בעבר הנדסאים ועכשיו משלים איתי קורס בלימודים).

קובי

פורסם
המלצה חמה על מוסך "הסמל" בראשון לציון במערב

אני מטפל שם יותר משנה ויש לי עוד חברים שמטפלים אצלו שנים

מתמחה רק במרצדס כולל כל המחשבים ותוכנות חלפים כמו של החברה

משתמש רק בחלפים טובים מקורי או תחליף טוב ,שמנים רק LM ו-PRESTON

אמינות ברמה שלא נתקלתי אצל שום בעל מקצוע - מחירים הוגנים מאוד

לפנות לטוני

-אם זו מרצדס SLK מודרנית אז השמן הנדרש הוא סינטטי מלא מן הסתם (ה LM שהם מחזיקים הוא איכותי, בדקתי)

-אכן ניתן לבחור חלפים מקוריים או תחליפיים איכותיים (רוז'ה עשה לי סיבוב במחסן והראה לי שכל הפילטרים התחליפיים הם של מאן ולא זבלה סיני)

-ישנו שם כל הציוד המתאים (כלים ותוכנות) לרכבי מרצדס.

-המחירים אכן הוגנים מאוד, לא סופר זולים כמו במוסך מדרכה אבל שווים את הטיפול המתבצע (טיפול 10K עם חלפים מקוריים, שמן סינטטי מלא, חיבור למחשב, הצלבת גלגלים ושטיפת מנוע עלה לי כ 600 ש"ח אאל"ט).

-היתרון הגדול ביותר מבחינתי הוא שאנשי המקצוע שם מבוגרים ומקצועיים שלא אכפת להם שתעמוד/תשאל/תייעץ/תיתיעץ/תסתכל בזמן שהם מטפלים ברכב.

-החסרון היחידי שאני מצאתי שם הוא שרוב הזמן המוסך מלא ואפילו אם קובעים תור מראש עדיין צריך לחכות לליפט פנוי.:wink:

• תוכן חדש...