Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5640 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

יש לי רכב סוזוקי איגניס 2004 יד ראשונה. אני מרגישה שהגיע הזמן להחליף את הרכב, והייתי רוצה כמה המלצות.

1. האם עדיף למכור את הרכב בעצמי או לעשות טרייד אין?

(אני פוחדת שבגלל כמה בעיות קוסמטיות לא אוכל למכור את הרכב במחיר מחירון)

2. התקציב שלי הוא כ 55,000 אלף ש"ח שזה כ 15 אלף ש"ח יותר ממה שאקבל על הרכב שאמכור (כ 40,000 ש"ח) - הייתי רוצה לדעת איזה רכב מומלץ לפי הדרישות הנ"ל:

- רכב קומפקטי/האצ'בק (אני גרה בתל אביב, ותלויה בחניה ברחוב)

- אידיאלית יפני

- אוטומאט

- עד 1600 נפח מנוע

3. האם עדיף לי לקנות רכב יותר ישן מהרכב שלי - אבל ששמר על ערכו יותר טוב ונחשב לרכב יותר אמין - כגון טויוטה יאריס/קורולה RUNX 2003/4 או עדיף לי בכל מקרה לקנות רכב יותר חדש שפחות שומר על ערכו כגון פורד פוקוס 5 דלתות/סובארו B3 חמש דלתות, סיטרואן C4.

אודה על כל עזרה/המלצה.

:?

פורסם

אודה על כל תשובה - אפילו חלקית

עוד שאלה - לא הצלחתי למצוא שום דבר בקושי לגבי הרכב שיש לי - מישהו יכול לומר לי מה מצב השוק מבחינת מכירה?

תודה!

פורסם

מיס ישראל את :-P בדיוק בסטנדרט הישראלי (1600 יפנית אוטו)...

תוספת של כ15 אלף ש"ח היא לא תוספת רצינית לא תוכלי ממש "להעלות רמה" ברכב בעזרתה...

ותהיה בטוחה שמה שישימו לב אליו או שיציק במכירה פרטית ישימו לב אליו בטרייד אין.

אני הייתי ממליץ לשקול את הדרישות שלך מהרכב מחדש חושב שסופרמיני קטנת מנוע לרוב אירופאית תתאים לך יותר ממליץ לך בחום לבדוק את הנושא לעומק, משו לכיוון גרנדה פונטו או פאביה או סיריון או גאז.

פורסם

נסי לקבל הצעה בטרייד-אין. אני מעריך שתיסוגי מאפשרות זו מייד שכן יציעו לך בערך 30% מתחת למחיר המחירון. מכל מקום - הואפציה קיימת אם תתייאשי ממכירה עצמאית.

כמובן שהמחיר שתבלי במכירה (הן עצמאית והן לטרייד אין) תלוי הן במצב הרכב והן בכושר המיקוח שלך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

שלום לכולם,

אם תנסי למכור את הרכב בעצמך יש סיכוי שתצליחי לקבל עליו מחיר טוב יותר ממה שתקבלי במגרשי הטרייד-אין. זה לא סוד שגם בעלי המגרש צריכים להרוויח מהעסקה, ורובם לא עובדים בהתנדבות. היתרון של מגרש טרייד-אין הוא לא במחיר אלא בשירות. לא צריך לענות לעשרות שיחות טלפון, לא צריך להתרוצץ עם הרוכשים בין מוסכי בדיקה ולא צריך להתעסק עם הלוואות מהבנק או צ'קים בנקאיים. בטרייד-אין מסודר תקבלי הצעת מחיר מסודרת על הרכב שלך, תוכלי לבחור רכב מתוך מבחר של כמה עשרות רכבים רלוונטים ואת יתרת התשלום תוכלי להשלים בעזרת תנאי מימון משתלמים.

אני חושבת שאת כן יכולה להשתדרג גם בתקציב כזה. השאלה היא האם את רוצה להשתדרג לרכב משפחתי (כמו פוקוס או קורולה) או להשתדרג לרכב קטן אבל קצת יותר חדש ומודרני? הדרישות שלך מתאימות גם לזה וגם לזה, אז קשה לי להמליץ.

שבת שלום.

לקבלת ייעוץ, הכוונה והצעות אטרקטיביות לרכישת רכב משומש הכנסו או התקשרו עכשיו ל- 052-6898689

פורסם

קודם כל - תודה רבה על כל התשובות.

שכחתי לציין בהודעה הראשונה שיש לי פגיעת שילדה ברכב וירידת ערך של 10%. אמנם נהגתי על הרכב 5 שנים מאז - אבל בכל זאת נראה לי שזה ירתיע את רב הקונים - למרות שהבנתי שהרכב הזה מבוקש בשוק. בנוסף, גם אמרו לי שכל בדיקה של הרכב תהיה על חשבוני בגלל שיש פגיעת שאסי - אז זה נראה לי גם הוצאות שצריך לקחת בחשבון.

אני יכולה להתכווצ'ץ עוד מעט ולהוסיף עד סכום של 60,000 ש"ח, ודווקא ראיתי ביד 2 כל מיני הצעות של סובארו B3 הצ'באק 2007/8 ב 57,000 ש"ח, והונדה ג'אז 2007 ב 57,000 ש"ח. האם זה ריאלי? מה דעתכם על האופציות האלה?

וגם - אם אני עושה טרייד אין - ניתן להסתמך על חברות קטנות, או שעדיף ללכת לסוכנויות ליסינג הגדולות כדי לוודא שלא עובדים עלי?

פורסם

איגניס מבוקש בשוק?! אני בכלל לא בטוח...

הונדה ג'אז היא אופציה מצויינת והיא בהחלט שדרוג חביב ביותר לאיגניס שלך. סובארו B3 היא משפחתית קומפקטית כמו הפוקוס והקורולה. אני אהיה קצת יותר בוטה מסמדר ואגיע ישר לעניין - אם את רווקה שגרה בעיר צפופה ונוסעת בעיקר בתוך העיר כדאי שתוותרי על המכוניות המשפחתיות הקומפקטיות ותתרכזי בקטנות יותר - ג'אז, פונטו, סיריון, גטס, סוויפט וכו'.

ההמלצה הכמעט חד משמעית שלנו בפורום היא להתרחק כמו מאש מהמגרשים הקטנים והלא מוכרים. כמות הנפילות שקראנו כאן במשך השנים בכל הנוגע לרכישות ממגרשים קטנים פשוט לא תאמן. גשי למגרשים הגדולים והמוכרים - אוטודיל, כלמוביל טרייד-אין או טריידמוביל.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

חבל על המאמץ. כדאי לך להישאר עם הרכב הנוכחי.

קחי בחשבון שברכב החדש יותר עוד יתכנו לך "הפתעות" שעולות עוד. סוזוקי הוא רכב אמין, וסביר שהתיקונים הצפוים לך בשנים הקרובות יהיו מעטים ואולי אף אפסיים.

בהצלחה

יהודה

פורסם
קודם כל - תודה רבה על כל התשובות.

שכחתי לציין בהודעה הראשונה שיש לי פגיעת שילדה ברכב וירידת ערך של 10%. אמנם נהגתי על הרכב 5 שנים מאז - אבל בכל זאת נראה לי שזה ירתיע את רב הקונים - למרות שהבנתי שהרכב הזה מבוקש בשוק. בנוסף, גם אמרו לי שכל בדיקה של הרכב תהיה על חשבוני בגלל שיש פגיעת שאסי - אז זה נראה לי גם הוצאות שצריך לקחת בחשבון.

מי אמר לך את השטות הזו? כל עוד יש גילוי נאות בינך לבין הקונה שיש פגיעת שילדה את לא משלמת על שום בדיקה.

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

האמת היא שבאמת אני בקושי רואה מוסך - יש לרכב הזה מעט מאוד תקלות.

בוטות זה בסדר גמור - אני רוצה את האמת המוחלטת. :-P אבל, אני כבר לא רווקה - ואנחנו כן כנראה בקרוב נרצה להתרחב, אז אני כן צריכה משהו קצת יותר משפחתי אבל עדיין קומפאקטי. אם סופר מיני היה הכיוון, הייתי כבר נשארת עם האיגניס, כי הוא בסה"כ אמין.

יש למישהו חוו"ד על הסובארו B3 האצ'בק - כי כרגע אני הכי נוטה לכיוון הזה...?

פורסם

שלום ושבוע טוב,

אנחנו מוכרים די הרבה סובארו B3. שתי התלונות העיקריות שחוזרות על עצמן הם בנושא הביצועים וצריכת הדלק שהיא קצת גבוהה בהשוואה לרכבים אחרים בסדר גודל הזה. אם את נוסעת בעיקר בעיר אז אולי זה לא יפריע לך במיוחד.

אם תרצי לקבל הצעות לטרייד-אין את מוזמנת לפנות אלי בהודעה פרטית.

לקבלת ייעוץ, הכוונה והצעות אטרקטיביות לרכישת רכב משומש הכנסו או התקשרו עכשיו ל- 052-6898689

• תוכן חדש...