Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תופעת גניבת רכבי אספנות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5606 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שום דבר בעולם לא ימנע מגנב לגנוב הרי זה מקצועו לא ?

אבל

כן ניתן לעכב אותו או לגרום לו לחשוב פעמיים לפני גנבה

זה מתחיל ממצלמת דמה בעלות של כמה עשרות שקלים שרשראות בין הכיסא להגה

מנעול שנועל את שלושת הדוושות יחדיו סנדל לאחד הגלגלים אזעקה ועוד ועוד .....

הטרנספורטר שהייתה לי נפרצה 3 פעמים

בפעם הראשונה שהגיעו להתעסק עם הרכב שאגב היה סגור עם שער מוט ברזל בין 2 עמודי בניין

היה שכן שבמקרה ירד עם הכלב שלו בשתיים וחצי בלילה

כאשר הוא ראה אותם קושרים שרשרת לפגוש של הטנדר על מנת לעקור אותה

המשטרה עשתה נאדה למרות שהיה מספר רכב ותיאור מדויק !

בפעם השנייה הצליחו לתלוש את השער אבל אז הם שמו לב שיש משולש סנדל בגלגל האחורי ועזבו

בפעם השלישית חזרתי ממפגש במרכז לזכרון ולא היה לי כוח לסגור את הסנדל

ושוב השער שכבר סודר נעקר שוב שברו חלון אבל לא הצליחו להניע למה

הרוטור היה אצלי בתיק מזל שלי

להלן תמונה לפני שהספקתי להתקין את השער לראשונה

DSC00099.jpg

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני מנתק את החוט הצתה שיוצא מהקוייל וככה המנוע לא יניע בחיים.

הבעיה זה שעכשיו הגנבים יקראו את זה וידעו על זה...

פעם ניגש עלי בן אדם, עולה מיוגוסלביה. הוא סיפר לי ששם מלמדים מגיל קטן לפרק חלק מרכב כדי שאי אפשר יהיה להניע או למשל לעשות פלג לא סטנדרטי בין כבלים כלשהם ובאמצע חלק שמוצאים.

בלי אזעקות מתוחכמות, בלי מנעולים - ככה שם שמרו ואלי עדיין שומרים על הרכבים.

בקשר לגניבת רכב מנכה, זה כמו לגנוב רגליים של בן אדם - צריך להיות בלתי אנושי ברמות כדי לעשות מעשה כזה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
כדור בברך.

ולא אינני מתלוצץ.

הדוד ג'ו מדבר דווקא על "השילוש הקדוש" (שניים בחזה ואחד בראש). הוא אומר שאין טעם להשאיר עדים חיים שעלולים להתלונן. וגם הוא לא מתלוצץ.

אסף.

פורסם

בקשר לגניבת רכב מנכה, זה כמו לגנוב רגליים של בן אדם - צריך להיות בלתי אנושי ברמות כדי לעשות מעשה כזה.

זה בבדיחות

חשוב להיות בשמחה!!!:-D:lol:

אך אין להיות עצוב- אם לא מצליחים.

יש הרבה אנשים בעולם- אבל, בני אדם הרבה פחות.

פורסם
אם יש ממון, איתוראן/פוינטר. אם אין ממון, 50$ בדיל אקסטרים מביא מכשיר לארץ ששמים בו סים קארד והוא יכול לשלוח את המיקום המדויק של הרכב.

אני כנראה הולך על האופציה הראשונה ולו כי אם מישהו מזיז את הרכב ב-12 בלילה אני רוצה לדעת, ולא לחפש את הרכב בבוקר כשאני אשים לב שהוא נעלם.

אתה מתכוון לזה או שיש משהו יותר זול ?

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

לרוב מי שגונב רכבים הם ישראלים ולא אנשי השטחים ! ואם בנדם שיש לו רכב שיקר לו ,יעשה הכל כדי שישאר ברשותו ולא יעבור לידים זרות ! ומצלמה נסתרת עושה עבודה מצויינת ,זו עובדה שאי אפשר להתווכח איתה ,ולא צריך להראות לגנב שהיא קיימת (בשביל זה יש אזעקה) . וגם אם שוטר לא יעשה את עבודתו כראוי למרות שיש הוכחות תמיד יש מה לעשות למשל , רפי גינת וחבריו ,שגנב לא היה רוצה שכל המדינה תראה אותו עם המכנסיים למטה כולל האנשים האהובים עליו .(ותאמינו או לא בטלביזה אין הרבה מה להראות וכל דבר הם מנפחים כדי לסיים את היום עם כמה שיותר ריטיינג , ודברים שאין בהם ממש העלו לשידור אז אם יש הוכחה עם פנים ברורות ויש סיכוי גבוהה בזמן גניבת רכב! אין סיבה שלא יעלו לשידור )

אם גנב רוצה לגנוב ואתה רומז לו שהוא ייתפס הוא ירד מהעסק כי בסך הכל גנב =פחדן שבא שלא רואים אותו ,ואם תחשוף אותו הוא בבעיה ( מובטל :lol:) ! כל עוד מדובר בגנב ולא בשודד שיכח לך את רכושך בכוח אפשר לגרום לו להתייאש ולחפש אובייקט קל יותר .

פורסם

הכל אוזכר כאן מלבד שאיזה מבקר מדינה אחד יטפל במחדל שנקרא משטרת ישראל ,או ליתר דיוק במשרד שדואג לתקציבים ואישור תקנים במשטרה , שיהיה לנו מקום מלבד הפורום בו נוכל להגיש תלונה והיא תטופל.

סעו בזהירות, כדי שנשוב וניפגש

:roll:

סאאב ל(ה)נשמה.

פונטו פונטו פונטו ....צריך להכביר מילים ? :-D

פורסם

אז ככה,

מערכות אזעקה:

התקנת אזעקת ביפר(של רב בריח) + התקנת יחידת GSM\GPS -לאיתור הרכב בזמן אמת וצלצול ואו שליחת SMS לבעלים בעת שינוי מצבו של הרכב אם נפתח,זז שונה הנפח בתוכו וכו'(אגב שלדבר הזה יש פונקציות של כיבוי מנוע בשליחת SMS,ניתוק משאבת דלק וכיבוי מנוע כך שגם אם הניע ונסע אתם עוצרים אותו ויודעים באיזה מיקום מדוייק הוא!)

מיגון פיזי

התקנת כפתור "נסתר" - לניתוק המעגל.

מנעול דוושת ברקס\גז.

מנעול בלם יד ומוט הילוכים.

התקנת סנדל על גלגל הרכב.

כיסוי ננעל על הרכב.

כך נוצר המיגון האולטימטיבי !

פורסם
אז ככה,

מערכות אזעקה:

התקנת אזעקת ביפר(של רב בריח) + התקנת יחידת GSM\GPS -לאיתור הרכב בזמן אמת וצלצול ואו שליחת SMS לבעלים בעת שינוי מצבו של הרכב אם נפתח,זז שונה הנפח בתוכו וכו'(אגב שלדבר הזה יש פונקציות של כיבוי מנוע בשליחת SMS,ניתוק משאבת דלק וכיבוי מנוע כך שגם אם הניע ונסע אתם עוצרים אותו ויודעים באיזה מיקום מדוייק הוא!)

מיגון פיזי

התקנת כפתור "נסתר" - לניתוק המעגל.

מנעול דוושת ברקס\גז.

מנעול בלם יד ומוט הילוכים.

התקנת סנדל על גלגל הרכב.

כיסוי ננעל על הרכב.

כך נוצר המיגון האולטימטיבי !

גנבי רכב הם חשמלאים מנוסים ועושים מעקפים לכל צרה אם יש ניצוץ או אם אין כנ"ל מעקפים למשאבת דלק וכ"ו וכ"ו ולגבי מנעולים יש קאטר גדול שחותך הכל במהירות ככה שזה מעכב אולי ב5 שניות !

רכב אספנות שנגנב זה לא מאזדה 3 מזדמנת אלא הזמנה מתוכננת ,בין אם זה אספן רע לב ח"ו או כל אחד שזומם על רכב הספציפי !

וכמו שיש כאלה שאמרו שרק ביטוח יעזור ,זה לא פיתרון כי רכב אספנות שהושקע בו הרבה דם זיעה ריצות שיטוטים באינטרנט ,הזמנות חלפים מחו"ל ושחרור מהמכס ויש עוד מיליון דוגמאות , את זה הביטוח לעולם לא יכול לכסות !!!!!

ואדם שהשקיע המון כולל מריבות עם אישתו ועם השכנים על הרכב שהוא מחזיק יעשה הכל כדי שהרכב שנגנב יחזור אליו אפילו אם המשטרה הרימה ידיים (יש חוקרים פרטיים ) ועם תמונות אפילו מטושטשות יש אמצעים לפענח אותם !

אנשים הורשעו ברצח על סמך סירטון מטושטש מאיזה כניסה למועדון ,ככה שעם אמצעים ביתיים ,ואפילו יותר טובים, וגם אם יש תנאי מזג אויר כמו גשם ערפל ושלל מצבים , יש אמצעים טכנולוגים מעולים לפענח כל דבר !! בגלל זה מתפתח לו בצעדי ענק עולם ההייטק :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

פורסם

מערכות אזעקה:

אפשר לתת דוגמא ליחידות כאלו ?

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

אין מחילה ואין סליחה לגנבים :evil:

הרכב שלי עבר פריצה פעם אחת ויחידה (עד עכשיו, תודה לאל) ואני דיי בטוח שהגנב ניסה להתניע את הרכב כי הוא חיבל בסוויץ' שעד היום אני אוכל חרא ממנו (נשברה שם שן קפיצית שעושה לי חיים לא קלים מדי פעם). כנראה שהבריח עצר אותו.

הבן כלב עיקם לי את המסגרות של החלון, פתחי מנעול בכל שלושת הדלתות ושבר לי ידית פתיחה פנימית של דלת ימין. כמובן שלא לציין את זה שהדלת לא נסגרת כמו שצריך עד היום.

לשמחתי, זה היה הנזק היחידי, וכמה בדלי סיגריות (מה שאומר שהוא היה באוטו יותר מכמה דקות)

אין הנחות.

מנעול הילוכים, ניתוק של רכיב חשמלי וחנייה במקום מואר בכל עצירה.

מעדיף להשקיע 2-3 דקות בפתיחה/נעילה מאשר לעמוד ולגלות רכב אחר שחנה במקומי.

מאזדה 6 06' ופורד פיאסטה 89 ללוחמה עירונית.

פורסם
הנה מכשיר מעקב:

http://www.dealextreme.com/p/tri-band-gsm-gprs-gps-realtime-anti-theft-vehicle-tracker-900-1800-1900mhz-39993

באותו אתר אפשר גם למצוא חוסם ל- GPS ו- GSM, מה שהופך את מכשיר המעקב לחסר תועלת.

בגלל זה איתוראן אמור להיות שווה,

ברגע שנעלם הסיגנל הם אמורים להקפיץ צוות או משהו כזה.

גם תואר ממכללת טיזנבי או ממרכז האקדמי מוצמוץ זה תואר אקדמי....

בעלים גאה של: חיפושית 74, ZX 93, דייהטסו טריוס

פורסם

חברים יקרים,

למען גילוי נאות אתחיל ואומר כי אני מנכ"ל חב' רב בריח איתור לוויני שהינה בעלת מערכת האיתור סקיילוק

בבעלותי כ 7 רכבי אספנות וכמי שנמנה כחולה באותה מחלה מן הסתם אני סובל מאותה הבעיה.

מכת הגנבות בקרב רכבי האספנות הולכת וגוברת, כמוה גם הצורך לשמור על היקר לנו מכל.

ממש לאחרונה שוחחתי על כך עם נחום קדמיאל ואף ציינתי בפניו כי פיתחנו מערכת איתור העונה על הצרכים והמגבלות

היו בפני שתי אופציות :

אופציה אחת - להציג את המערכת בפני החברים ולמכור אותה לכל המעוניין.

אופציה שניה- לשלב את הכוח של חברי המועדון ביחד עם הקשרים שיש לנו כחברת איתור אל מול חברות הביטוח ולנסות ביחד להביא לחברי המועדון פתרון כולל לבעיית הגנבות, הן ביטוחי והן מיגוני.

ליתר דיוק מדובר במגוון פתרונות- מפתרון מכני כדוגמת הרב"ל ( למי שזוכר מנעול ידית ההילוכים ) שעדיין נמכר באלפים בחו"ל והוא אף זמין לרכישה בארץ, דרך פתרון אזעקת ביפר כפי שכבר ציינו בשרשור ועד מערכת איתור ייעודית אותה פתחנו, עליה אינני רוצה לפרט בשלב זה.

נחום כאמור "הרים" את הכפפה למרות ניסיונות כושלים בעבר עם חברת איתורן ופוינטר , לכן לנחום ולשאר חברי הועד הנבחר תהיה זכות ראשונים בהחלטה כיצד אם בכלל ניתן יהיה לשתף פעולה בקידום הנושא.

אבקשכם להמתין בסבלנות עד אשר נסגור את כל הפינות לרווחת חברי המועדון.

פיאט 128 SL קופה

• תוכן חדש...