Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תדלוק עם כרטיס YOU

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1783 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סליחה שאני מגיב על משהו שכבר נפתר, אבל אני מעוניין בכרטיס YOU.

אולי חלקכם יראו בי כעצלן אבל אני נכנסתי לאתר YOU וזה כותב לי שהוא אתר לא מאובטח ומונע ממני לכנס.

האם אפשר יותר פרטים על הכרטיס, למשל מאיפה משיגים אותו, כמה משלמים, התוקף וכו'..

תודה לעוזרים.

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

פעם זה היה 40 אגורות הנחה לליטר בנזין.

אבל עכשיו ראיתי את המחיר לסולר...נראה לי הרכב הבא של ההורים יהיה TDI.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

אני אשמח להבהיר כמה דברים

אמנם הכרטיסים אינם התחום שלי אבל בהיותי יודע מהסביבה אשמח לחדד

מגה אי אם פי אם דור אלון וכד' הם בתאגיד אחד מאוחד שנקרא קו-אופ שאליו מצורפים עוד כמה בתי עסק בנפרד ומתחתיו נמצאים המוני תתי עסקים ונדל"ן.

אם חשקה נפשכם בהנחה בדלק הייתי ממליץ לבדוק דווקא את כרטיס התדלוק של דור אלון שמתפקד ככרטיס אשראי רק לדלק ולעניות דעתי נותן את ההנחה הגדולה ביותר בדלק מבין כל הכרטיסים של העסקים הנ"ל.

אם נפשכם חשקה בקניות והנחות בתתי חנויות וכד' הייתי ממליץ דווקא על כרטיס אשראי של יו אם אתם צרכנים ממוצעים/כבדים

כרטיס האשראי להבדיל מכרטיס המועדון מקנה הנחות המיוחדות רק לו מקנה משלוח חינם לדוגמא בקניה מעל 500 ש"ח וכן הלאה.

נכון לכרטיס האשראי יש דמי כרטיס שנתיים/חודשיים(איני זוכר) אך הם בזיכוי לפי דעתי כאשר אתה עובר סכום מסויים .

הכרטיס אשראי של יו/מגה הוא כרטיס אשראי לכל דבר ואפשר "לגהץ" איתו גם בפאב האהוב עליכם לפי דעתי .

האפשרות הכי טובה היא או באחד ממסעות הקניות שלכם בסניפי מגה לברר מה הכי מתאים לכם או להתקשר לשירות לקוחות יו אשר תוכלו לשלוף שניה אחת מגוגל לגבי כרטיס התדלוק של דור אלון אני קצת פחות בקיא אבל לדעתי זה בתחנות הדלק את הכרטיסים שלי פשוט עשו לי ולא אני דאגתי לזה.

אני אישית מחזיק גם כרטיס תדלוק של דור-אלון כי ההנחה בדלק שם היא הכי גבוהה ולגבי יו אני מחזיק רק חבר מועדון מכיוון שיש לי הנחה קבועה מסויימת בקניות עד לפני כך הייתי בין המאה הראשונים עם כרטיס אשראי/מועדון יו.

למען גילוי נאות אני מקורב בדם ובנפש לבעלי העסקים הנ"ל ואיני רוצה שזה יתפרש כפרסומת להפך אני גם שמח לקרוא על אנשים שלא משתמשי בשירותים של חברות אלו ועדיין מרוצים מהמחירים האיכות והשירות העיקר הוא קודם טובתם של חברי הפורום בכיס ובלב כל זה נכתב רק כי ראיתי התעניינות לגבי הכרטיסים הנ"ל אם הייתי יודע פרטים הייתי שמח גם לפרסם לכם על הכרטיסים של שופרסל או דלק.

פורסם
באתר של מועדון YOU רשום כך:

"הנחה בתדלוק בתחנות הדלק "דור אלון" 25 אג' פחות לליטר בנזין מהמחיר המלא/ 5.80 ₪ פחות לליטר סולר מהמחיר המלא* "

אני מקווה שאני מבין נכון, אבל רשום 5.8ש"ח הנחה לליטר סולר, האם כמות הליטרים מוגבלת?, אני מתדלק המון סולר, ואם הכרטיס לא מוגבל אז שווה לי להצטרף.

לא מוזכר באתר דמי הצטרפות, מישהו יודע כמה זה עולה?, אני מדבר רק על הכרטיס חבר מועדון ולא על אשראי YOU

אולי במיקרה ביררת, מהו המחיר המלא של ליטר סולר?

אני בספק שההנחה הזאת משתלמת (חושד שהמחיר המלא הוא מעל 13 ש"ח לליטר), האם אני טועה, OR171?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

השם זה אור נעים מאד(:

כמו שאמרתי אני לא מעורה בכל הפרטים הקטנים אני חושב שאת כל התהיות שיש לכם תוכלו לברר עם נציג שירות שישמח לנדב מידע מדויק לפרטי פרטים וכל תוכלו לעלות באתר לטובה או לרעה.

האמת לומר מפתיע אותי מחירי הסולר הייתי בטוח שזה הרבה פחות מעולם לא תדלקתי או הסתכלתי במשאבת סולר.

הייתי שמח לברר את כל הפרטים אם הייתי בעבודה אני פשוט במחלה ארוכה מחלים מניתוח אז אני מאמין שאתם תוכלו "לדוג" פרטים לפני .

האמת אינני רוצה להמשיך לענות על שאלות או ליזום בירורים אי אילו ואחרים בכדי שלא ייחשב הדבר כפרסום מכיוון שנראה מהצד שיש לי אינטרס מובהק אבל הייתי שמח אם מישהו היה מרים את הכפפה ומברר לגבי מחירים בכרטיסי יו ודור אלון מחירים של תדלוק 95 98 סולר בעצמי וברגיל ומשווה אל מול כרטיסים דומים אחרים אולי כך יהיה לאנשים יותר מודעות ויוכלו ככה להלחם לבנתיים במחיר הדלק העולה בגלל ממשלתנו היקרה.

אני חושב שיהיה מאד נבון לברר מחירים ולהעלות על גבי תרד בפורום את ההבדלים השונים וככה להגביר מעט את המודעות.

אני נתקל בהרבה אנשים שלא מודעים בכלל על כרטיסים שנותנים הנחות בדלק כאשר לי זה טריוויאלי מאז שיש לי רישיון.

פורסם

לא רואה בכרטיס של YOU כזאת ישועה גדולה, גם ככה בתדלוק עצמי מקבלים הנחה של 15 אגורות, אז העוד 10 אגורות האלה של YOU זה לא מה שיעשה את ההבדל במחירי התדלוק הכללי.

עדיף אם כבר את הכרטיסים של פז ודלק (דרך האגודה) שנותנים כ"א הנחה של 35 אגורות/ליטר, שזה כבר הרבה יותר משמעותי במחיר הכולל.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם
עדיף אם כבר את הכרטיסים של פז ודלק (דרך האגודה) שנותנים כ"א הנחה של 35 אגורות/ליטר.

על איזה אגודה אתה מדבר?

איך משיגים כרטיס כזה?

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם
על איזה אגודה אתה מדבר?

איך משיגים כרטיס כזה?

אגודת הסטודנטים - אס"ט.

איך באמת משיגים את הכרטיס הזה של פז?

לפז אין כרטיס, לפחות לא למגזר הפרטי, התכוונתי לכרטיס האשראי של שופרסל שנותן לך הנחה של 35 אג'/ליטר בתחנות פז, כמו שבעל האיביזה הכתומה (מיני למבו :-P ) ציין.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

ושוב אותה הבעיה , והפעם אבא שלי הלך לתדלק ושוב לא קיבלו את הכרטיס בדור אלון.

העיקר כל התחנה בפרסומים של YOU והם עוד לא מקבלים .

מה אפשר לעשות במצב כזה שלא מקבלים הרי הם חייבים לקבל לא?

פורסם

בתור עובד בארגון שטראוס חילקו לנו כרטיסי חברי מועדון YOU (לא אשראי אלא רק מועדון) שנותנים כ40 אג' הנחה...

הבנתי שבכ"א עזריאלי יש הנחות טובות יותר, מישהו מכיר?

I should win a fucking AWARD for being me

• תוכן חדש...