Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8089 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שושן-אדום, העלות של ההשקעה שלך ברכב לעולם לא תכוסה. לכן "כמה הרכב שווה" מתיחס למחיר המכירה. לא לכלל העלויות...

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם
שושן-אדום, העלות של ההשקעה שלך ברכב לעולם לא תכוסה. לכן "כמה הרכב שווה" מתיחס למחיר המכירה. לא לכלל העלויות...

בגלל זה רשמתי שהוא שווה שקל תשעים :lol:

המנטה פשוט לא למכירה וגם לא תהיה למכירה ...

בני, אני מאמין שאם אני אמכור את המנטה עכשיו (למרות שאני בחיים לא אעשה את זה) אז מחיר של 20-25 אלף ש"ח הוא מחיר סביר מאוד. אל תשכח שלא מדובר במנטה מוזנחת (כבר מצאתי כמה כאלה אבל לצערי לא מוכנים למכור לי אותם) אלא במנטה שעוברת תהליך שיפוץ מקיף ורציני מאוד !!!

בני, בכייף הייתי מראה לך את המנטה בשביל שתבין אבל גם אחרי שהיא תעבור טסט אני לא הולך להגיע איתה למפגשים כי אני רוצה לעשות לה השקה ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

quote="redroze]"][בני, בכייף הייתי מראה לך את המנטה בשביל שתבין אבל גם אחרי שהיא תעבור טסט אני לא הולך להגיע איתה למפגשים כי אני רוצה לעשות לה השקה ...

מה אתה הולך לשים בסככה עם מיזוג אוויר או לגבות כסף עבור נגיעה בבבת עינך :roflmao: :roflmao:

או שברצונך לכסות את מכוניתך ולא להראות אותה לאף אחד עד "אירוע ההשקה העולמי" בבינייני האומה בירושלים :?:

או שלא ירדתי לסוף דעתך :!:

(הכל ברוח טובה, אלעד, אתה פשוט לפעמים מפיל אותי מהכסא מרוב צחוק....)

אגב, (בפעם המי יודע כמה...) אולי המנטה שלך תהיה שווה 25000 ש"ח לאחר השיפוץ, אבל מדובר בערך תיאורטי בלבד משום שלדעתי המשוגעים לדבר אולי ישלמו חצי, ולא בטוח שגם את זה....

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אמנם זה אמור להיות שייך לשרשור אחר,אבל ברחוב ירושליים בבת-ים(קצת לפני בלפור,אם מגיעים מכיוון הים)עומדת סוסיתא קובייה בחצר של בית,עם לוחיות רישוי ישנות(נראה לי מימי גולדה מאיר...)נראית על פניו די שלמה.היא נטועה במקומה שנים רבות,נסה לברר.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

האופל קרורד 59 שלי עלתה במרוצת השנים כולל שיפוץ וקניה - 30 אלף שקל .

אני לא בטוח שהאוטו שווה את המחיר בתקופות של היום למרות שלפני עשור

בפרוש כן היה מי שהיה מוכן לשלם את המחיר הזה .

אמנם מדובר בשנת 59 והאוטו היה יפה שמור תקין לחלוטין מכנית - היה באילת בנסיעה מחיפה וחזרה במסע של המועדון ללא כל בעיה . כן , אחלה רכב וגם נראה טוב .

אבל היום בתקופות שהשוק מת אין ספק שלא מקבלים את ההשקעה חזרה ולדעתי כל מי שמשפץ רכב אספנות חייב ! חייב להיות מאהבה אמיתית ולא בשביל לחשוב בכמה ימכור את הרכב אחר כך , או כמה האוטו שווה .

אלעד ידידי

נכון שיכול להיות שעבור סוסיתא קוביה ביקשו 20 K אבל זה ממש לא אומר שיהיה מי שישלם את המחיר , וזה בדיוק מה שקובע . מכיר המכירה , לא המחיר המבוקש .

אולי במצב משק אחר ללא מיתון המצב יהיה שונה אבל כרגע זה לא המצב .

וכבר היה לנו דיון בנושא ...

אז , ליישר קו ולחזור למציאות .

ביי

דרור .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

פורסם
שלום לכוווווווולם,

נכון שפניתי להרבה אנשים פה בפורום בעזרה לגבי כל מיני דברים הקשורים לסוסיתא, אך ברצוני לקנות סוסיתא (לא משופצת, אך במצב שמוגדר כ"אוטו"...) במחיר סביר.

יש אחת ב"גרר ישראל" באיזור התעשייה אבן יהודה.

:turn-l:
פורסם
quote="redroze]"][בני, בכייף הייתי מראה לך את המנטה בשביל שתבין אבל גם אחרי שהיא תעבור טסט אני לא הולך להגיע איתה למפגשים כי אני רוצה לעשות לה השקה ...

מה אתה הולך לשים בסככה עם מיזוג אוויר או לגבות כסף עבור נגיעה בבבת עינך :roflmao: :roflmao:

או שברצונך לכסות את מכוניתך ולא להראות אותה לאף אחד עד "אירוע ההשקה העולמי" בבינייני האומה בירושלים :?:

או שלא ירדתי לסוף דעתך :!:

(הכל ברוח טובה, אלעד, אתה פשוט לפעמים מפיל אותי מהכסא מרוב צחוק....)

אגב, (בפעם המי יודע כמה...) אולי המנטה שלך תהיה שווה 25000 ש"ח לאחר השיפוץ, אבל מדובר בערך תיאורטי בלבד משום שלדעתי המשוגעים לדבר אולי ישלמו חצי, ולא בטוח שגם את זה....

התכוונתי לאירוע השקה של מועדון החמש, כמו שעשו לסיטרואנים בחודש האחרון (דש שבו וטרקסיון). פשוט אהבתי את האירועים האלה ולכן אני מתכנן אחד גם לבובה שלי ...

אני ממש לא הולך לאכסן את המנטה, היא הולכת לשמש אותי הרבה זמן כתור רכב יום יומי ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...