Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה אני עושה נגד ונדליזם שכונתי?

ליאור קלה
שימו לב! השרשור הזה בן 4965 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שבת שלום לכולם :-)

אני חושב שמישהו גורם נזק לרכב שלי בכוונה ואין לי מושג מה לעשות נגד זה.

חשבתי לקשר את זה לשכנה שלי שבטעות פתחתי על האלטו שלה את הדלת ונשאר סימן ירוק קטן, היא באה ואמרה לי את זה והתעצבנה עליי וצעקה ומה לא, אני התנצלתי והסברתי לה שלא שמתי לב והצעתי להוריד לה את הסימן בווקס אבל היא לא הסכימה.

בסוף היא קיבלה את ההתנצלות ולכן אני ירדתי מזה שהיא עושה לי את הנזקים, חוץ מזה שהיא די מבוגרת ואני רוצה להאמין שהיא לא קשורה לזה.

זה התחיל בזה ששרטו לי את הדלת נהג שריטות שלא ירדו עם שום חומר ניקוי, רק מילוי וצבע חדש. אחרי זה החניתי את הרכב במקום רחוק מהחנייה שלי, ולפני כמה ימים שמתי לב בנסיעה שכל הרכב רועד במהירות גבוהה, במכון פרונט אמרו לי שאין על הגלגלים בכלל משקולות איזון, אין מצב שהן כולן נפלו ולכן אני מסיק שמישהו הוריד לי אותן בכוונה.

הזזתי שוב את הרכב לחנייה אחרת, על הכביש הראשי ברחוב, במקום שבו אנשים עוברים ויש תנועה.

השיא התרחש הבוקר שירדתי לרכב שמתי לב שהפס קישוט/הגנה נתלש מהרכב והרבה צבע ירד איתו ונשארו סימני דבק שלא ירדו.

אין לי מושג מה לעשות כבר, בחניון התת קרקעי ישנן מצלמות אבטחה, אבל כבר גנבו שם ג'אנטים מרכבים כולל של אבא שלי, ככה שזה לא בא בחשבון.

אז מה לכל הרוחות לעשות, לעבור דירה? לעבור עיר?

לא עשיתי רע לאף אחד, לא הזקתי לאף אחד, סך הכל בן אדם פשוט שרק רוצה שיניחו לפונטו הירוקה שלו בשקט:oops::-(

אני יעלה תמונות מחר באור יום שתבינו עד כמה זה נראה רע ומכוער.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שים מצלמת אבטחה עם הקלטה 24/7 + UPS. אני יכול להמליץ על מקום לקנות ציוד אם אתה רוצה (זה בצפון - בה"פ).

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ליאור אני לא רוצה להישמע רע.

אבל בתור אחד שגם גר באשדוד אני מאוד סובל מהבעיה הזאת.

פקקי ונטילים מניקל נגנבים בכול לילה עד למצב של יאוש.

שריטות על הרכב.

השם גיא רשום לי על הדלת מתחת לחלון בחריטת מפתח.

ועוטד המון דברים אכזריים כאלו.

יש לי חבר עם BMW סדרה 3 הישנה מושקעת במעל 70 אלף. לפני כמה חודשים הוא ירד לרכב וגילה שכול הרכב שריטות מברג עמוקות.

אין ברירה, אני מתכוון ממש בקרוב להתקין עוד מצמלה ישירה על הרכב חוץ מהמצלמה הנוחכית של הבית.

המון חלקים ותוספות לפולקסוואגן, וג'יפ סופה! 0546615205

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הנה כמה תמונות שימחישו את הנזק.

השריטות והקילופי צבע אחרי שתלשו את הפס פלסטיק, זה מה שנשאר אחרי שעות של שפשופים עם מים רותחים, גרניק, פוליש ומה לא.

מצטער על האיכות, צולם בפלאפון

29012011141.jpg

29012011145.jpg

29012011146.jpg

29012011147.jpg

29012011148.jpg

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ממש חורטים לך את הרכב, ליאור. משתתף בצערך ומבין לחלוטין מה עובר עליך. לצערי אני חווה את אותו דבר בדיוק.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

איפה אתה גר?

אני לדוגמא אתמול בסביבות השעה 23:30 (לא, אני לא יוצא בערב שישי. אין לי חברים :cry:) שומע אזעקה של רכב ושני ילדים צוחקים, מסתכל מהחלון ורואה שני ילדים בני 14-15 בערך, הולכים באמצע הכביש, אחד נוגח עם הראש בחלונות! והשני פשוט יושב וצוחק.

וככה הם הולכים רכב רכב.

כמובן שאף שכן לא אמר כלום, אף אחד לא התקשר למשטרה.

ואני? אני הסתבכתי בפעם האחרונה שניסיתי לעשות משהו נגד זה, מסתבר שעל פי חוקי מדינת ישראל אין לך את הזכות להגן על הרכוש שלך.

:mm_nah:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אשדוד :-(

את האמת אני מפחד לתפוס בלייב את מי שעושה את זה, אין לי מושג איך אני יגיב.

יש מצב שאני ידפוק לעצמי את הצורה עם מה שאני יעשה לו.

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אין הרבה מה לעשות בנידון, אצלי שתי הדלתות של הנהג והנוסע מאחור מחוררות לגמרי מפתיחת דלתות שהשכנים פותחים עלי.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הלו אל תשווה, אין לי בעיה להיות עם אוטו חבוט, שרוט ומעוך כל עוד זה בלה לה לנד או אפשר גם באמריקה:-D

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפי דעתי שים מצלמות (אין לך הרבה ברירות) ותחכה ותראה מי זה , לך עם הצילומים לעורך דין ותתבע לו את הצורה + ירידת ערך וימי עבודה שהפסדת , היום אני לא יודע כבר אם המשטרה תעשה משהו וגם לך לא כדאי להסתבך למרות שאני בדעה שאם מישהו חורט לך על הרכב צריך לחרוט לו על הפנים ורק ככה הוא ילמד.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...