Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מים מהאגזוז (קיה ספיה-96)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5623 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אממ אתמול שמתי לב שיוצאים מים מהאגזוז

חשוב לציין ששמתי לב לזה כ 5 - 7 מתחילת הנסיעה ככה שהמנוע היה עדין קריר (שזה הגיוני כי יש לחות והכול)

ועוד משהו שחשוב לציין שלא זורמים מיים מהאזוז שמתי לב שיוצאות כמה טיפות והאגזוז טיפה רטוב

שאלתי חבר הוא אמר לי שזה בסדר... אחרי זה שאלתי את אבא שלי, גם הוא אמר שזה בסדר וככה זה לכול המכוניות

אבל בכול זאת לא החבר שלי ולא אבא שלי מכונאים

מישהו שמבין יכול להגיד לי חוות דעת ?

תודה

פורסם

עשה את אותה בדיקה רק לאחר שהרכב הגיע לטמפרטורת עבודה, לפעמים 5 דקות זה עדיין מנוע קר. בנוסף בדוק אם אין איבוד נוזל קירור הן ברדיאטור והן במיכל העיבוי.

:)
פורסם
עשה את אותה בדיקה רק לאחר שהרכב הגיע לטמפרטורת עבודה, לפעמים 5 דקות זה עדיין מנוע קר. בנוסף בדוק אם אין איבוד נוזל קירור הן ברדיאטור והן במיכל העיבוי.

אממ המים והשמנים בסדר

אני דיי אובססבי בקטע הזה (עד כדי כך שכולם צוחקים אלי :|) ככה שעם היתה ירידה חריגה היתי שם לב לזה...

פורסם

שלום רב !

באובססיות איני יכול לטפל או ליעץ !

אך כל ירידה במפלס מי הקירור במיכל העבוי, היא ירידה חריגה, המחייבת אבחון ותיקון.

באם לא קיימת ירידה כלל, המשך בחייך, וצא מהאובססיה, המצב תקין, וקיים בכל רכב , בעיקר בחורף, ומקורו בעבוי בלבד.

סע לשלום בחור צעיר, המפתחות בפנים.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...