Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5629 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש לי רעידות בהגה. בהתחלה ההגה רעד במהירות 40 קמ"ש ובמהירות של 90 קמ"ש. הלכתי למוסך שמשמון, ביהוד, חיים אמר שהגלגלים לא מסתובבים ישר והפנה אותי לצמיגי הלסון לטיפול. שמה החליפו לי את שני הצמיגים הקדמיים אבל מה הרעד לא עבר. ההגה כבר לא רועד ב-40 קמ"ש אבל ממשיך לרעוד ב-90 קמ"ש. חזרתי אליהם והם עשו לי איזון נוסף לשני הקדמיים אבל זה לא עזר ההגה ממשיך לרעוד. מה זה יכול להיות? מה לעשות? למי לפנות?

אני ממש זקוקה לעזרתכם

תודה

פורסם

שלום,

מוסך שמשון ביהוד הוא מוסך מקצועי מאוד.

האם פנית אליהם שוב, אחרי שהבעיה לא סודרה?

האם ה"צמיגי הלסון" בדקו לך כיוון פרונט? האם יש למקום הזה ציוד לבצע כיוון פרונט?

מהו דגם הצמיגים שיש לך עכשיו על הסרן הקדמי?

אם לא תקבלי המלצה נוספת ממוסך שמשון, ולא תימצא בעיה כלשהי במערכת ההיגוי, אני ממליץ לך לנסוע למכון כיוון פרונט ולבצע אותו.

אצל חלק גדול מהמכונים הבדיקה חינם.

"פרונט מוטורס" בראשון לציון יכול להתאים :

http://www.musach.co.il/details.asp?id=403

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

בצמיגי הלסון אמרו שאני לא צריכה כיוון פרונט והם תקינו לי צמיגי ברידג'סטון

אני יודעת שמוסך שמשמון הם מאוד מקצועיים אני אלך היום למוסך להתייעצות

תודה

פורסם

יכול להיות גם ציריות.

ד"א אם אני לא טועה רעידות ברכב(פחות בהגה) במהירות גבוהה מעידות על חוסר איזון גלגלים אחוריים

ואילו גלגלים קדמיים מרגישים בעיקר בהגה וכבר במהירויות נמוכות.

• תוכן חדש...