Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5634 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

האם אתם מדווחים על מצב התנועה?  

63 הצבעות

1. 1. האם אתם מדווחים על מצב התנועה?

• כן, תמיד
    • מידי פעם
    • רק אם זה משהו באמת יוצא דופן
    • לעולם לא

פוסטים מומלצים

פורסם

דיווחי התנועה של תחנות הרדיו השונות (גלגל"צ, מוקד התנועה של קול ישראל וכד') נסמכים ברובם על דיווחים של נהגים שמתקשרים אליהן. האם אתם חלק מאותם נהגים?

שתפו אותנו!

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אני בעיקר מתקשר להודיע ש"העומס בין מחלף קק"ל למחלף לה גוורדיה" איננו, או התקצר משמעותית

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

לא יצא לי אף פעם. אם אתקל במשהו חריג, אדווח-אם לא דיווחו את זה קודם.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אף פעם לא, כי לא נזקק לשירותים האלו והם עולים כסף (שלא בצדק), אבל כן מדווח (בזמן שאינני נוהג כמובן) בתוכנת הWAZE שמותקנת בנוקיה שלי.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

רק אם מדובר בעבודות בכביש, שינוע עם מנוף שתופס שלושה נתיבים או שטות אחרת בסגנון (בד"כ בלילה), ע"מ שאנשים ידעו לא להגיע לאזור.

מבחינת פקקים, אני פשוט לא רואה את הפואנטה - עד שאני אעבור את הקטע, הפקק ישתחרר או יגדל. כך או כך, מסרתי מידע לא מדוייק, אז למה לטרוח בעצם? מה גם שבאמת רוב הפקקים קבועים, המדינה קטנה, ולרוב הנהגים אין הרבה אופציות חלופיות.

פורסם

דיווחתי כמה פעמים, זה משעשע למדי שמאחלים לך יום נעים בפרהסייה :wink:

הבעייה היא שבד"כ הם מדווחים מאוחר מדי, עובר די הרבה זמן בין מועד הדיווח לפרסום, פעם רק אחרי חצי שעה דיווחו את התזמון שלי. מה הקטע?

מה שכן, מדובר בשירות יעיל למדי. לא פעם ולא פעמיים הדיווחים האלה חסכו ממני פקקים רציניים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מדווח מדי פעם, בפקקים לא שגרתיים או כשאני שומע שהתיזמונים מוגזמים אז אני מתזמן כדי לתקן.

לי דווקא יש ניסיון טוב, לרוב בין דקה לחמש דקות אחרי השיחת טלפון הודיעו על התיזמון שלי (ואיחלו לי יום טוב ונסיעה נעימה:-D )

פורסם
אם זאת היתה שיחת חינם הייתי מדווח.

הקשבת פעם למס' הטלפון לדיווחים?

לידיעתך - 1-800-800-918 - שיחת חינם לגלגל"צ או 918* למנויי פלאפון.

לא מדווח - אין פקקים בדרכי :twisted:

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

• תוכן חדש...