Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ספורטיבית קטנה עד 50K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5626 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

כיום אני נוסע על הונדה סיוויק שנת 2005 ואני רוצה לעבור למשהו ספורטיבי.

אני מודע לעניין שאני הולך לרדת בשנתון ואין מה לעשות - אני מעדיף ללכת עם הלב הפעם.

הרכב הולך להיות בשימוש יומי (40-30 ק"מ), כולל נסיעה מירושלים-להרצליה פעמים בשבוע.

יש לי כמה התלבטויות, 106 ראלי (כמובן שתעבור פרוייקט חידוש), קליאו ספורט, 206 GTI.

על מה אתם ממליצים?

תודה מראש, אוהד.

פורסם

הגולף GTI שנכנסת בתקציב היא ה-MK4 והיא יותר גירסא משפחתית חמימה ומאובזרת של הגולף מאשר רכב ספורטיבי (במיוחד במצב סטוק).

לדעתי דווקא ה-206 תתאים פה יותר מהקליאו (מבחר גדול יותר של שנתונים, נשאר מספיק כסף בצד ליישור קו וכו'). הקליאו יכולה להיות קצת נושכחת מדיי כתור רכב ספורטיבי הראשון.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אומנם אני משוחד כי אני לפני מכירה אבל .

ה206GTI היא עגלה ולא מבצעת לעומת האחרות.

הקליאו פאן לנהיגה אך העלויות קצת מוגזמות ברגע שאתה נכנס ל"אין כניסה".

בקיצור 306 GTI מבציר 99 עם 110K ק"מ מקורית לחלוטין עם היסטוריה מלאה אולי תוכל להתאים לך ב43K ש"ח (נראה לי שהרגע פרסמתי רשמית את הרכב של אשתי :fadein: )

בהצלחה :-)

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

תודה רבה על התגובות!

אני חושב שאני אתחיל בחיפוש אחר קליאו ספורט. מקווה שיהיה בסדר.

מה106 טיפה ירדתי כי אני מבין שהיא קצת ישנה, אבל כמה היא רחוקה מהספורטיביות של הקליאו? (נקח לדוגמא 106 ראלי מנוע 16V)

306 GTI - במחיר הזה אני מעדיף ללכת על הקליאו, תודה בכל זאת עומר.

וגולף GTI - אחרי כמה חיפושים הבנתי שזה משפחתית חזקה. לא יותר.

פורסם

אני דווקא הייתי הולך על הGTI הרבה יותר נדירה ומיוחדת,תנוחת ישיבה טובה יותר,יפה יותר(לטעמי) מרווחת יותר,עם תא נוסעים נעים יותר.

ולדעתי גם יותר מהנה לנהיגה,ובכנות,אם לא הייתי עכשיו באוסטרליה,הייתי מתקשר אליו כבר מחר :)

בעצם,כשאני חושב על זה לך על הקיליאו,(בקרוב אני חוזר) :)

Porsche 944 turbo

• תוכן חדש...