Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5641 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב חבר'ה ,

כרגע אנחנו נוסעים עם B4 , ו מחפשים להשתדרג , לרכב חדש יותר , נכון לעכשיו הרכב משנת 2002

ו אנחנו שואפים להגיע לכיוון שנת 2007-8 חשוב לי שיהיה גם רכב מנהלים , ואמין , מבחינת דלק וכן הלאה פחות יש לי בעיה , כי כרגע יש לי מערכת גז שתעבור לרכב הבא ,

יש המלצות ?

הסכום שאנחנו רוצים להוציא זה באזור ה 80-90 אלף שקל

תודה מראש !

peach'es, i can eat

peach'es all day long

פורסם

מרוצים , אך מתעניינים ,

ודרך אגב , קיים שינוי במנוע ?

זאת אומרת מבחינת הטיפולים ?

והאם קיים שינוי בצריכת הדלק ? או שבעיקרון הוא אותו הדבר ?

peach'es, i can eat

peach'es all day long

פורסם

יש בשוק כמה רכבים מתאימים, הונדה אקורד, מאזדה 6 , סובארו B4 , טויוטה אונסיס.

הנתונים של כולם קצת שונים , אבל ברובם הם דומים, בקרת שיוט, מנוע 2000 ומעלה . את הסובארו אתה מכיר פחות או יותר, החדשות יותר פשוט מאובזרות קצת יותר מהקודמות ושופרו במקצת. אני לא יודע ספציפית באיזה פרטים אבל צריך לברר יותר לעומק.

הונדה אקורד יותר עוצמתית ומהירה יותר מהאחרות, אבל הכי פחות בטיחותית, בגרסתה המאובזרת יותר אתה מקבל את החסר מבחינה בטיחותית, וגם ריפודי עור

מאזדה 6 עם המנוע הכי פחות עוצמתי, אבל בגלל שמשקלה לא רב מהמתחרות יש לה נתוני האצה יפים יחסית. בטיחות היא סבירה אבל לא הכי טובה.

טויוטה אוונסיס היא חזקה בצורה בנונית, אך הגוף שלה כל כך כבד שזה משפיע על הזריזות שלה. אך יש בה יותר אבזור מהאחרות לדעתי. רמת הבטיחות בה היא הכי גבוהה. אך אני לא יודע איך התנהגות הכביש שלה בגלל כל המשקל הזה.

סובארו B4 גם במקום טוב , חזקה , קצת כבדה הייתי אומר, אבל יש כל כך הרבה סוגי דגמים.

עצה מימני, בגלל שזה רכב יד שנייה, אני הייתי מציעה לחפש אחר שניים או שלושה מהדגמים הללו או אחרים שאהבת הכי הרבה, ולחפש גרסה טובה של האוטו, כי יש הרבה גרסאות, ואולי תוספות, ואולי דברים שלא הצלחתי למצוא באתרים מסויימים . כי סה"כ הנתונים שאני נותן לך הם יבשים, על הנייר.

בנוסף המחיר יכול לנוע לכל מיני מקומות, עקב מקומות חיפוש ומצב הרכב, אולי תוכל למצוא רכב מנהלים ליסינג במצב טוב, תרוויח בשנתון חדש יותר, רכב טוב יותר, ואם תעשה בדיקה לרכב במכון והיא תצא טובה, אז הרווחת בכלל !

לדעתי, תתחיל לחפש אחרי כמה דגמים ותיראה גם את הרכבים במציאות וככה תיהיה לך יותר פרספקטיבה

פורסם

אני לא יודע איך הגעת למסקנות על הכובד של האוונסיס אבל היא דווקא הקלה מבין ה-3 שצויינו פה. היא שוקלת 1320 ק"ג לעומת 1406 למאזדה ו-1405 לסובארו. כדאי לבסס את דבריך על נתונים בדוקים ולא על השערות.

האקורד יחד עם ה-6 הן הזריזות יותר עקב שימוש בגירים עם 5 הילוכים קצרים.

באוונסיס וב-B4 יש גיר בעל 4 הילוכים בלבד, ב-B4 נוספת גם הנעה כפולה שגוזלת כוח וגם מספקת תחושה זריזה פחות. יש לציין שאני הרגשתי שהאוונסיס עדיפה על הסובארו בתחום הזה. כל זה מניסיון עם הרכבים שצויינו.

אם ההגדרה רכב מנהלים מתארת מבחינתכם רכב גדול ומרווח ולאו דווקא כזה שנמכר כחדש במחיר גבוהה ממשפחתית רגילה ועם מנוע 2 ליטר, אני ממליץ לבדוק את ההונדה סיויק. מדובר ברכב שאמנם מוגדר כמשפחתי אבל מידותיו מאוד קרובות לרכבי המנהלים, הוא מציע מרווח פנימי מעולה, טוב משל האקורד למשל. המנוע הוא 1.8 בנזין חזק למדי ומציע ביצועים טובים, גם צריכת הדלק טובה וחסכונית למדי.

מבין המשפחתיות הרגילות אני ממליץ על ה-6. היא מאוד מרווחת, מציעה ביצועים טובים וחבילה טובה מבחינת איבזור בדגמי הלקצ'ורי המאובזרים יותר וצריכת הדלק בסדר גמור בנסיעות רגועות.

בהצלחה.

פורסם

סקודה סופרב, לטעמי רכב מצוין שיהווה קפיצת מדרגה מבחינת הנוחות, המנוע, צריכת הדלק והאבזור.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

לדעתי בסכום הזה, במודלים האלה, תהיה לך בעיה למצוא רכב מקביל ל- B4.

מודל 2008 - תוכל למצוא סיטרואן C5 , פיז'ו 407 או קיה מג'נטיס (אם אתה מחשיב אותה כרכב מנהלים).

במודל 2007 המבחר יגדל במעט אבל לא בהרבה.

בהצלחה,

גיל מאוויס

פורסם

B4 אומנם לא בדיוק רכב מנהלים, אלא משפחתית גדולה - אבל מדובר על רכב טוב.

לדעתי אקורד אופצייה מצויינת - הרכב נוח (קצת צפוף מקדימה, אבל לדעתי לא קריטי), די מרווח לשני מובגרים מאחור מבחינת מקום לרגליים. מנוע שקט עם פעולה נעימה מאוד גם על טורים גבוהים. בנוסף לזה מראה טוב.

לא יודע אם מישהו התקין מערכת גז. אולי במקרה כזה כדאי לשקול רכב דיזל, כמו הסופרב (מאוד מרווח ומאוד נוח) או שקודה אוקטביה (מרווחת כמו האקורד אם לא יותר, תא מטען ענק, ניראית לטעמי טוב).

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

מאליבו רכב מעולה,הרבה יותר נוח מהאופציות היפניות,מרווח,תא נוסעים מעוצב,ואמינות טובה.

מונדיאו רכב מצויין,איכות נהיגה הכי טובה בכל הסגמנט,נוחות ואיכות מעולים.

אלה שני הרכבים הכי טובים שאפשר לרכוש ע"פ הפרמטרים החשובים לך.

• תוכן חדש...