Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיאט אונו 94 נתקעה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5619 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש לי פיאט אונו 94, היום אחרי חצי שנה שהיא לא עשתה בעיות,

נסעתי איתה לבסיס היום מפתח תקווה לכיוון רחובות ,

בזמן הנסיעה מהירדה של כביש 431 התחלתי להרגיש שאין גז אני לוחץ ומד מהירות יורד כיאלו אני לא לוחץ.

עצרתי בצד הדרך כיביתי מנוע ניסתי להניע ואין! לא מתניע

תעזרו לי מה יכולה להיות הבעיה

וכמה יכול לעלות תיקון שכזה?

תודה לעוזרים

פורסם

האם בזמן נסיון התנעה אתה שומע את המתנע (סטרטר) מסתובב מהר ומסובב גם את המנוע?.

האם נדלקה קודם נורת המצבר או המנוע התחמם?.

צריך ראשית לשמוע את סבובי המנוע וכך לדעת אם המצבר חזק או שרצועת תיזמון (טיימינג) נקרעה.

אם זה בסדר, אז צריך לבדוק אם יש ניצוץ למצתים (פלאגים).

ולבסוף לבדוק אספקת דלק אל יחידת בית המזרק החד נקודתי שבמכוניתך.

נראה לי שהפתרון הטוב ביותר זה לגרור המכונית למוסך מקצועי.

בברכה - רפי לין

פורסם

בזמן ההתנעה אני שומע את הקול הרגיל של הסטטר

המנוע לא התחמם

ונדלק נורה של המצבר והשמן כאלו האוטו בנמצב סוויטש

ושאני מנסה להתניע הרבה לאט לאט לא נשאר חשמל ועם אני מחכה דקה ומנסה שוב חוזר לו הכוח שוב ולאט לאט שוב נגמר

פורסם

המנוע לא התחמם

ונדלק נורה של המצבר והשמן כאלו האוטו בנמצב סוויטש

ושאני מנסה להתניע הרבה לאט לאט לא נשאר חשמל ועם אני מחכה דקה ומנסה שוב חוזר לו הכוח שוב ולאט לאט שוב נגמר

בוקר טוב יניב

אם נדלקה לך נורת מצבר באמצע הנסיעה, כנראה נסעת ללא טעינה עד שהמצבר התרוקן לגמרי, ולא נשאר בו מתח אפילו בשביל מערכת ההצתה ומשאבת הדלק. לכן הוא כבה. כמובן שאין לו מתח להניע את הרכב.

במקרה כזה או שנקרעה הרצועה של האלטרנטור , או שהאלטרנטור התקלקל.

שבוע טוב

פורסם

בזמן שזה קרה קפץ לי הנורה של המצבר ששמתי על נוטרל .(שיחקתי עם ההיכלוכים לראות עם זה מסתדר)

ושהחזרתי ל4 (הייתי ב70 קמש אחרי שירד מ100) הנורה הפסיקה וחזרה להראות שהרכב מונע ,

עצרתי בצד ואני כיביתי את הרכב הוא לא כבה לבד.

פורסם

אין קשר לכבל הגז !

יש קשר לחוסר טעינה בגלל חגורת אלטרנטור שקפצה /נקרעה,או אלטרנטור תקול, כפי שסביר לך כבר אמנון וויסבורט, ממוסך אמצע הדרך.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

אם נדלקה לך נורת מצבר באמצע הנסיעה, כנראה נסעת ללא טעינה עד שהמצבר התרוקן לגמרי, ולא נשאר בו מתח אפילו בשביל מערכת ההצתה ומשאבת הדלק. לכן הוא כבה. כמובן שאין לו מתח להניע את הרכב.

במקרה כזה או שנקרעה הרצועה של האלטרנטור , או שהאלטרנטור התקלקל.

אין קשר לכבל הגז !

יש קשר לחוסר טעינה בגלל חגורת אלטרנטור שקפצה /נקרעה,או אלטרנטור תקול, כפי שסביר לך כבר אמנון וויסבורט, ממוסך אמצע הדרך.

בברכה

צביקה

זה לא חוסר טעינה, אם מדובר היה בחוסר טעינה למצבר לא היה כלל כוח בשביל להפעיל את הסטרטר.

פורסם

סיבות אפשריות:

1. נתיך מש' דלק שרוף, או ממסר המשאבה או נתק חשמלי אליה.

2. לקטן הצתה במפלג (PICK UP) פגום או אחד מחלקי המפלג האחרים.

3. מודול הצתה שעל המפלג מבחוץ.

4. מחשב הזרקת דלק פגום או חיבור חשמלי/חוט אליו.

5. רצועת תזמון (טיימינג) קפצה או נקרעה.

6. מצבר חלש.

7. טעינת אלטרנטור ילשה שפורקת המצבר.

8. סליל הצתה (קויל) פגום או חיבור חשמלי אליו.

ברור שלא ניתן לבצע איבחון לתקלתך דרך המסך והמקלדת וכל מיני יועצים לא מקצועיים (כגון חבר של אבא) עלולים רק לגרום לך נזקים.

הדרך הנכונה היא אל המוסך.

בברכה - רפי לין

• תוכן חדש...