Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיג קדמי לימהה XS1100 79

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5623 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי.

אני צריך להחליף צמיג קדמי לאופנוע (מצ"ב).

אני צריך צמיג 100/90V19, עדיף פירלי.

להביא מארה"ב או לקנות בארץ?

בועז.

גלגל קדמי ימהה.jpg

פורסם

למה דווקא פירלי? מנסיון, אחיזת כביש מצויינת ועל חשבונה אורך חיים קצר מאד. טוב בעיקר לאופנוע ספורט קיצוני, במקרה כשלך הייתי בודק אלטרנטיבות אחרות כמו מישלן, מצלר או אבון. בדוק את המחיר בארץ, ייתכן שהחסכון לא משמעותי ודווקא בצמיג עניין האחריות משמעותי ביותר.

פורסם

אין דבר כזה פירלי יותר ספורטיבי ממישלן או להפך, לכל חברה יש סדרות סדרה ספורטיבית וסדרה פחות ספורטיבית ויותר ,תיורית"

את התשובות הטובות ביותר תקבל פה

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

לפני כשלושה חודשים החלפתי צמיג אחורי לפירלי וההבדל באחיזה היה עצום (האמת, הצמיג הקודם היה כבר ישן מאוד ויבש).

בכל מקרה אני משתמש באופנוע כאופנוע תיור וממש לא מנסה להביא אתת הצמיגים או את האופנוע למגבלות שלו (המגבלות שלי נראות לי הרבה יותר קרובות למציאות).

מבחינת עמידות ושמירה על גמישות ואחיזה מצלר מומלץ?

מיכאל, ההפניה שלך מובילה כרגע לדף ריק...

תודה:

בועז.

פורסם

בדקת אם יש צמיג מהחברות המובילות [פירלי,דנלופ.מישלין ,מצלר וכ"ו]בקוטר 19 אינץ?אם יש הייתי מציע לך ללכת על חתך טיפה יותר נמוך כי המידה שיש לך היא מיושנת,שיש אותה אם אנני טועה רק בצמיגים הסינים שמשווקים בארץ [תקן אותי אם טעיתי]

• תוכן חדש...