Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5635 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב, ושבת שלום.

ברשותי ניסן אלמרה פרפקט 2001 אוט'.

מד אוץ: מראה 80,000 ק"מ. האוטו מאז שנקנה עובר טיפול 1 לשנה.

בשבוע שעבר במהלך נסיעה לאחר עצירה ברמזור אדום האוטו הפסיק לסחוב כראוי, האוטו העלה תורים, אך יש לציין כי המנוע לא התחמם. היות והנסיעה היתה קצרה, אל היעד היה חשוב המשכחתי בנסיעה איטית למחוז חפצי.

פתחתי מכסה מנוע וראיתי שחסר שמן גיר, מייד רכשתי בקבוק שמן גיר תואם לסוג הרכב והוספתי והבעיה נפתתרה, לא היו נזילות שמן מתחת לאוטו/ פירקתי גלגלים קידמיים

ועדין לא ראיתי שום נזילה.

בצעתי בדיקה של פילטר אויר ולא מצאתי שום בעיה.

לקחתי את האוטו למוסך ניסאן מורשה ושם חיברו את האוטו למחשב ובנוסף בדקו שוב האים קיימת נזילה ותשובתם הייתה שלילית.

המכונאי טוען שהבעיה היא לא בחוסר שמן גיר, אלא לדברו יש כ 8 ליטר שמן גיר וכמות שהוספתי אין לה משמעות , ושהבעיה עשויה להיות בחיישן הגיר, המכונאי ביקש לבוא למוסכך אם התפועה תחזור .

יש לציין שהמוסך לא גבה שקל בעד הבדיקה.

הרכב ברשותי כבר 10 שנים ואני מאד מרוצה ממנו.

אבקש לדעת האם לדעתכם ישנה בעיה כלשהיא שצריכה להדאיג אותי, ואם כן אז כיוון למציאת התקלה.

בתודה מראש

אלעד.

פורסם

אם בדיקת שמן הגיר נעשתה על ידך נכון וראית שחסר, והוספת והכל היסתדר, אז מה האינטרס של מוסכניק להגיד שלא הייתה כל משמעות להוספה ולא חסר לך כלום?

:)
פורסם

לאור תאור התקלה שלך ברור שיש חשש לתקלה בתיבת הילוכים גם חוסר ליטר של נוזל עלול לגרום לבעיות, אך כרגע הכל תקין אז תמשיך לעקוב.

פורסם

שלום דניאל.

במידה וישנה בעיה, אתה יכול לתת לי כיוון, כלומר באיזה חלק בגיר (סלוניאיד, אטם כלשהוא, החלפת שמן גיר, דיסקיות).

בתודה מראש.

• תוכן חדש...