Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5643 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, אני מתן.

לפני כמה ימים קניתי רכב חדש:

מרצדס C230 שנת 2006

אני מנסה להבין כמה דברים.

בספר של הרכב יש לי הוראות איך להגיע לבדיקת השמן הממוחשבת דרך המחשב.

אך ללא הצלחה. יש את הכפתורים של המחשב בהגה ואני עובד לפי הספר אך ללא הצלחה - אם מישהו מכיר את זה שיגיד לי בבקשה.

בנוסף אני גם לא מצליח להבין כמה אויר אני אמור לנפח בגלגלים של הרכב.

האחורי הוא 245 והקידמי הוא 225

וגם למרצדסים בשנתון הזה מגיע דיבורית מיוחדת כזו של נוקיה שנמצא בתוך המשענת האמצעית.

(צד ימין של המערכת)

CIMG1796-radio.jpg

ובעיה שלי היא שאין לי את הטלפון הזה באוטו הוציא לי אותו ונתקעתי בלי.

אין לי מושג איזה דגם מתאים לשם.

תודה מראש לכולם.

מתן

פורסם

לגבי השמן, אל דאגה. אם יהיה חוסר, תדלק לך התראה על המסך ותודיע כמה בדיוק חסר. אם אתה עדיין רוצה לבדוק לבד:

1. switch פועל (רכב לא מונע!)

2. וודא כי על המסך אתה רואה קילומטרז' ולא משהו אחר

3. לחיצה אחת על החץ מטה בצידו השמאלי של ההגה תביא אותך למצב בדיקת שמן

לגבי הצמיגים, חפש בספר רכב, או על המדבקה מצידו השני של מכסה התדלוק.

מאיפה לך שצריך להיות טלפון והוציאו אותו? ממה שאני יודע, הדגמים שהגיעו לארץ הגיעו ללא הטלפון המובנה. כדי שתוכל לחבר את הטלפון שלך ולהשתמש בכפתורים הללו (וגם באלה שעל ההגה) כדי לענות/לנתק ולחייג, יש צורך בתוספת (סוג של מחשב) יקרה מאוד. בקיצור, לא שווה להתעסק עם זה. שים דיבורית BT רגילה או ספיריט.

פורסם

קודם כל תתחדש.

לאבא שלי יש את אותו רכב מודל 2007, אני מניח שגם ב 2006 הדגם הוא כבר אחרי מתיחת הפנים שגם החליפה את המנוע של ה 230C ממנוע 1.8 קומפרסור ל 2.5 אטמוספרי V6.

בתשובות טכניות אין תחרות לתשובות של GOLF.

לגבי הדיבורית - בין המושבים יש תושבת לטלפון של נוקיה מהדגמים הישנים כמו 6230 ודומיו. מכיוון שטלפון כזה צריך לעלות היום גרושים וכבר לא חראם להשאיר אותו ברכב - תשיג טלפון משומש כזה וכרטיס סים - ויש לך דיבורית מבנית עם חיוג מהמערכת וכו'.

לפחות אצל אבא שלי זה ככה.

פורסם

קודם כל תודה רבה לשנייכם.

לגבי בבדיקת שמן. אני עשיתי בדיוק מה שאמרת לי. שדרך אגב זה גם ההוראות של שרשומות בספר, אך שוב, ללא הצלחה.

לא יודע מה הסיפור של זה אבל זה לא עובד.

לגבי הטלפון תנעל לומר לימאיזה דגם מוריה אני צריך לקנות?

ולגבי הצמיגים, תוכל לשאול את אבא שלך כמה הוא מנפח מאחורה וכמה מקדימה? כי מה שרשום במכסה של הדלק מבלבל.

תודה מראש...

פורסם
קודם כל תודה רבה לשנייכם.

לגבי בבדיקת שמן. אני עשיתי בדיוק מה שאמרת לי. שדרך אגב זה גם ההוראות של שרשומות בספר, אך שוב, ללא הצלחה.

לא יודע מה הסיפור של זה אבל זה לא עובד.

מה בדיוק לא יוצא בבדיקת שמן? אתה מצליח להגיע לתפריט של הבדיקה? אם כן, מה אתה רואה אח"כ?

פורסם
הוא היתכוון לרשום נוקיה (שים לב שמקש המ' והנ' צמודים במקלדת) לא צריך להיות קטנוניים :-P

חח אני רושם מהאייפון והוא מתקן לי שגיאות כתיב לבד, הוא בטוח נוקיה זה שגיאת כתיב חח (:.

אני לא מצליח להגיע למסך של הבדיקה בכלל. אני לא יודע למה אבל עשיתי מה שאמרתם לי ובנוסף מה שכתוב בספר אבל לא הצלחתי להגיע לשם.

ותכוונתי איזה דגם נוקיה מתאים למרצדס מהסדרה והשנתון הזה. כאמור לעיל, דגם c230 שנת 2006

ושוב תודה רבה לכולם על העזרה. 

פורסם

מדובר בדגמים של נוקיה שנראים כך, כגון 6230 וכו' כשנוקיה עוד ידעה לייצר טלפונים ולא ניסתה באופן כושל לייצר סמרטפונים (אני יודע, לצערי יש לי E72)

nokia-62301.jpg

• תוכן חדש...