Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שמשות לסוסיתא טנדר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5538 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי סוסיתא טנדר שנת 75 כמו בתמונה ללא שמשות!

רציתי לדעת עם השמשות של הדוקס כמו בתמונה מתאימות לי ,לפחות השמשה הקידמית והדלתות..

חבר מועדון ה-5

פורסם

למיטב הבנתי - אמור להתאים. לאור מה שלמדתי להכיר מהמפעל הזה, הם עשו בידול קטן ככל האפשר במרכיבים של המכוניות השונות.

השמשה הקדמית וכן חלונות הדלתות אמורים להתאים.

חבר צוות פיברקלאב.

יש לכם שאלות בנושא רום כרמל, סוסיתא? מחפשים חלקים? נסו אותנו כאן. מבטיחים לנסות לעזור!

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=448875

פורסם
למיטב הבנתי - אמור להתאים. לאור מה שלמדתי להכיר מהמפעל הזה, הם עשו בידול קטן ככל האפשר במרכיבים של המכוניות השונות.

השמשה הקדמית וכן חלונות הדלתות אמורים להתאים.

תודה און אני ישמח עם עוד מבין מביני הסוסיתות יגיבו...

חבר מועדון ה-5

פורסם

שמשה קדמית כולם אותו דבר "לגבי הקוביה אני לא יודע" לגבי הדלתות זה משתנה יש צרות יותר ויש רחבות יותר גם בין הכרמלים יש שוני מדגם לדגם

פורסם
שמשה קדמית כולם אותו דבר "לגבי הקוביה אני לא יודע" לגבי הדלתות זה משתנה יש צרות יותר ויש רחבות יותר גם בין הכרמלים יש שוני מדגם לדגם

תודה!

חבר מועדון ה-5

פורסם
"לגבי הקוביה אני לא יודע"

לקוביה שמשה קדמית ישרה (=שטוחה).

ישי

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

• 3 חודשים מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...