Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה דעתכם על רכישת טויוטה קורולה שנת ייצור 1993?

shaihar
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5300 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

האם כדאי? האם שנת הייצור לא ישנה מדי? חלקים? טסט פעמיים בשנה (החל מ-2013)?

צאו (בבקשה) מתוך נקודת הנחה שהרכב ממש, אבל ממש חדש מבחינה מכנית ואינו מצריך אפילו יישור קו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חסר פה נתון מרכזי והוא המחיר.

לא קונים רכב כזה בהנחה שתסע בו עשר שנים.

אם המחיר הוא כזה שיצא לך משתלם לנסוע בו שנתיים ואח"כ במקרה הגרוע לשלוח את הרכב לגריטה תמורת 3000 ש"ח, אז זאת יכולה להיות עסקה לא רעה.

שני הטסטים החל מ-2013 לא מטרידים אותי באופן - כי מספיק שהרכב יחזיק את השנתיים עד אז.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מדובר כאן ברכב בן 18, ככה שגם אם הוא פיקס מבחינה מכאנית, עדיין תמיד יכולה לצוץ איזו הפתעה לא נעימה. השאלה המהותית כאן היא בהחלט מהו המחיר שאתה מתכוון לשלם עבור הרכב. ענה על זה ונתקדם הלאה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אין שום בעיה.

המחיר הוא 6,000 ש"ח, לרכב ממכר קרוב, שהחזיק את הרכב בבעלותו במשך 9 שנים! עם טיפולים סדירים, שרשומים כולם בספר הטיפולים שקיים ברכב עד היום.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם מדובר בדגם הזה של הקורולה אז אין שום בעיה של חלפים. לדגם שקדם לו, שנמכר בארץ בכמויות קטנים בשנים 91-93, יש בעיית זמינות חלפים והוא מומלץ פחות.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זאת גרסת הנוצ'בק של הדגם אליו קישרתי קודם.

יש בעיית זמינות של פנסים וחלקי פח לדגם הזה. חוץ מזה, הבסיס המכאני שלו זהה לשם דגמי הסדאן כך שאין בעיית חלפים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה על העזרה.

ככל הנראה שאנ "אלך" על הרכב הזה. מדובר ברכב בעל הנתונים הטובים ביותר שאני הצלחתי למצוא בסקאלת המחירים הזו, למעט החיסרון של שנת הייצור.

בכל מקרה, אם ישנן הצעות/רעיונות נוספים אני הרבה יותר מאשמח.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

במחיר הזה ובק"מ שאתה מתאר מדובר במציאה לא רעה.

ללחבר שלי יש קורולה ליפטבק 93 שאצלם במשפחה מיום יצורה עם כ 600,000 ק"מ היום ונוסעת כמו גדולה כל יום אשדוד-הרצליה.

עז יפנית בסלעים

yahav.biz | mineralz.co.il

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...