Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא קראתי את כל השרשור, אבל פשוט לא אוהב נהגים שחונים בצורה כזאת, בייחוד בת"א שכל פיסת חניה זהב.

קטעים מעצבנים:

1. אנשים שחונים רחוק מהמדרכה והרכב קצת בולט כלפי הכביש ומסכן את הנהגים בכביש.

2. אנשים שחונים לא עד סוף/התחלת המדרכה בחניה צידית (כואב להיכנס עוד כמה מטרים קדימה או אחורה???)

3. אנשים שנמצאים בחניה (וחנו לא טוב) ולא מזיז להם שאתה מנסה להחנות וכאשר אתה מבקש תוקעים לך מבט של כמה אתה חוצפה.

זהו פרקתי :roll:

פורסם

אני חייב להגיב לתגובה שרשמתי לפני כמה שעות, מלא שגיאות כתיב ועברית לא נכונה.

עמכם הסליחה! דיי מתבייש איך הוצאתי תגובה כזאת (מעכשיו לא מקליד על עיוור רחוק ממסך המחשב...)

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הערב בחנייה של הסופר הופתעתי כשאישה מבוגרת חנתה לידי, פתחה את הדלת שלה בשיא הזהירות ותוך כדי שאני מעמיס את הקניות לרכב שאלה אותי אם אני מתכוון להחזיר את העגלה למקום כי זה מתדרדר ושורט את המכוניות.

אולי יש תקווה לישראלים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לפני יומיים חניתי בנתניה.

זו הייתה חניה גדולה עם המון רכבים ומצאתי מקום אחד חופשי.

הבעיה הייתה ששני הרכבים משני צדדי חנו עקום אז כל מה שנותר לי זה לחנות עם הקו של ההפרדה בין חניות שעובר לי בדיוק באמצע האוטו.

ידעתי שאם הם יילכו, זה ייראה כאילו שאני הAsshole אז חיכיתי שחניה אחרת יותר נורמלית תתפנה ואז יצאתי עם הרכב וחניתי שם.

פורסם

ליד ביתי, יש מספר מקומות חנייה שמתוכננים בצורה מטומטמת לחלוטין- המקום הראשון בעל זווית מוזרה של המדרכה ביחס לקו החנייה, פלוס הוא צר יותר מהאחרים (הם הולכים ומתרחבים בכמה ס"מ כל אחד). במקום הזה אף אחד לא יודע להחנות משום מה, ותמיד הרכב שחונה שם מפריע לאחרים לחנות כמו אנשים (אחרת אני לא יכול להבין את זה). אני המטומטם היחידי שהבין את השיטה, וכשיוצא לי לחנות בחניות הרחבות יותר, אני בכוונה חונה על הקו כדי להשאיר מקום רב יותר לאלו מימיני ועדיין להשאיר מקום מכובד לאלו משמאלי.

אבל אני חונה על הקו.

אז, F&^*K ME, RIGHT?

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

20130828_121014.jpg

מעניין ששתי המאזדות 3 חוטאות... ואני מנחש שדווקא הפיאסטה ניסה להיות בסדר והשתדל לחונות בין הקווים אחרי שהמאזדה חנתה. לכן הוא כל כך צמוד אליה.

פורסם

מהמכה על הישבן של המזדה אני מנחש שיש לה נטייה לחנות עם חוקים משלה ללא התחשבות בסביבה.

בנוסף לעבירה בתמונה, אני מוצא את נהג הפיאסטה חף מפשע.

פורסם

זו לא פיאסטה אלא אופל קורסה

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

באר שבע מפציצה שוב!

20130824_110040.jpg

20130825_205630_קדיש סילמן.jpg

20130825_205833_קדיש סילמן.jpg

20130826_180456_תמנע.jpg

20130829_172217.jpg

20130829_172223.jpg

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
באר שבע מפציצה שוב!

לא חכמה.. זה הכל באותו רחוב בנוה זאב. השכונה הזאת כבר מזמן הוכרזה כ"שטח מפורז" ושם כבר אין חוקי תנועה תקפים :cool:

Nissan Maxima A33 2L V6

Nissan Almera N16 1.8L

פורסם

כמי שמסתובב בבאר שבע הרבה בכל האיזורים, המצב בשכונות אחרות לא יותר טוב.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

נווה זאב ביום שישי זה פשוט פשע תחבורתי אחד גדול.

אנשים מחנים בכל פינה אפשרית, חוסמים כיכרות. ממש מערב פרוע.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...