Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה נראה כי החניון ריק, אולי חשב לחנות כך כי גם ככה החניון ריק ומתי שיחזור לרכב הוא עדיין יישאר ריק..

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם
יכול להיות שיש לו מערכת שמכניסה לו את העגלה לתא המטען, ואם היה חונה על מקום אחד, היה לו רכב מצד שמאל או שהעמוד היה מפריע לו.

ראיתי פעם מערכת כזאת בסובארו אאוטבאק.

אין עגלה. תסתכל על התמונה של התג. הוא לא נכה בכסא גלגלים

מתנדב בארגון ידידים

פורסם

קרה לי את המקרה הכי מרגיז בעולם!!!!!!

לאחר יום לימודים ארוך מאוד, אני בדרכי אל הרכב שחונה בחנית כורכר הגדולה שמחוץ למכללה.

בחניה אין שום סימונים, אבל תמיד כולם חונים אחד ליד השני בצורה מסודרת

הרכבים מסודרים שם ב2 שורות צמודות, ושורה רווח

בקיצור, אני בדרכי לרכב שלי, ומה אני רואה?

שמישהי חצופה החליטה פשוט לחנות מאחורי, בניצב לרכב שלי!!

זה הגיע למצב שיש מלפני שורה של רכבים חונים

בצד ימין שלי רכבים, בצד שמאל שלי רכבים

ומאחורי בחורה אחת שהחליטה שזאת החניה שמתאימה לה.

לאחר 20 דקות שאני מחכה ליד הרכב, חם לי, אני צמא, אני רעב, אני עייף (אחרי הכל, יום ארוך בלימודים), הגיע הבחור שחנה לידי (בתמונה שהעלתי, הוא זה שמצד שמאל לרכב שלי).

כיוונתי אותו קצת, קדימה אחורה קדימה אחורה קדימה אחורה, הוא יצא. (בין הרווח מהתחת של המכונית שלה, לקדימה של המכונית שהיתה לידו)

ואז בערך 15 דקות של תמרונים עם עצמי, הצלחתי לצאת מהחניה.

תחשבו שמלפני, בערך חצי מטר מלפני היו שורה של רכבים חונים, הרכבים מהצדדים שלי לא כלכך צמודים, אבל עדיין דיי קרובים.

והיא? בערך מטר מאחורי חונה.

אה כן, ודרך אגב, יצא לי לעבור ליד המכללה בערך שעה וחצי לאחר הסיפור הזה, והפלא ופלא, הרכב שלה עדיין שם!

התמונה הנ"ל ממחישה בערך את מה שתיארתי עכשיו.

attachment.php?attachmentid=350703&stc=1&d=1377283819

חניה.png

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

פורסם

זנות לשמה, גועל נפש של התנהגות.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

פייר? שובר את החלון, מוריד בלם יד, דוחף אותה קדימה וממשיך עם סדר היום שלי.

יחס גורר יחס.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

כמעט עשיתי את זה למישהו השבוע, חיפשתי חניה בשנקין כדי להוריד סחורה, אדון נחום האינסטלטור החליט שהוא חונה על שתי חניות, על האוטו שלו כמובן שיש פרסומת לעסק עם טלפון עשיתי מה שכל אדם עם שכל בראש היה עושה והתקשרתי לטלפון, מהצד השני של הקו ענה לי נחום, שביקשתי שיבוא להזיז את הרכב (לא מדובר על למצוא חניה מחדש, רק להוריד שניה בלם יד ולהידרדר אחורה הוא ענה לי שהוא לא יכול שאלתי למה (אולי הוא מוגבל ואני יכול לעזור) הוא ענה לי שהוא באמצע תספורת, לצערי מספרה קרובה לא ראיתי אז להיכנס ולתת לו כאפה לא יכולתי אבל הייתי כ"כ קרוב ללשבור לו את החלון, אח שלי הרגיע אותי.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

שמישהי חצופה החליטה פשוט לחנות מאחורי

איך אתה יודע שהיא אישה? דווקא זה נשמע לי התנהגות שגברים עושים.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

לגבי איך אני יודע שזאת אישה, הסתכלתי לתוך הרכב.

שרשרת הוואי פרחונית על המראה, ועוד כמה דברים נשיים שראיתי בתוך הרכב

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

פורסם

עשו לי קטע דומה בחניון רידינג מלפני מס' חודשים, למזלי המזוהם שהחנה כך את הקורולה אלביט שלו (כמובן) הגיע איזה 5 דקות לאחר שאני הגעתי לרכב ונעמדתי בהלם מהסיטואציה.

פורסם
לגבי איך אני יודע שזאת אישה, הסתכלתי לתוך הרכב.

שרשרת הוואי פרחונית על המראה, ועוד כמה דברים נשיים שראיתי בתוך הרכב

זה יכול להיות סתם גבר כנוע ;)

בכל מקרה, למה לא ניסית נניח להתקשר למשטרה? הם יכולים לאתר את הבעלים בטלפון ולהגיד לו שיזיז את הרכב.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

על דבר כזה הייתי פשוט שם לה פתק על האוטו שמסביר למה היא זונה.

אם לא היה חם, אחרי זה הייתי לוקח לה את הגלגלים ומפרק אותם מהאוטו, ופשוט מניח את הרכב על הג'אנטים שלו (הג'אנטים על הרצפה, הרכב מונח עליהם).

זה לא באמת נזק אבל היא תהיה חייבת לקרוא לעזרה בשביל שמישהו יעזור לה לשים את הגלגלים בחזרה על האוטו.

פורסם

קרה לי מקרה דומה לפני המון שנים כשהיה ג'יפון במשפחה, היה שביל שהגישה אליו כוללת טיפוס מדרכה, החניה עצמה כלל לא מפריעה לתנועה. הגברת (תחושה שלי) חסמה אותי עם ג'יפון אחר (פג'רו קצר עם חלונות הזזה מאחור).

שלפתי רצועת גרירה, הזזתי את חלון ההזזה, פתחתי את הרכב, לקולות אזעקה שילבתי הילוך סרק ושיחררתי את בלם היד.

גררתי את הרכב ברוורס (לי היה ג'יפון קטן יותר) עד שהגענו לקטע שמאפשר מעבר של שני רכבים בקושי.

היציאה כללה נסיעה בשיפוע צד די משמעותי (סוג של מצוק).

השארתי פתק על ההגה והמשכתי לדרכי, בלי עיכוב משמעותי ובלי לגרום נזק לאף אחד מהרכבים.

פורסם

הנה משהו שקרה לי בתחילת החודש, חוזר לחנייה בסינמה סיטי ומגלה שמכונית חונה עקום וצמוד אליי באופן מבהיל ביותר, חנייה בצורה כל כך גרועה שהנהג המוצע היה מתקן אחרי שרואה שחנה כמו חמור. טוב, אני בודק את הרכב ולשמחתי אין שריטה או מכה אממה, המראה הצדדית עשתה 180 מעולת!!! איזה עצבים קיבלתי שראיתי את זה...... זאת אומרת שההג/ת תיקן אחרי שחנה כמו דביל ועדיין יצא לו חנייה כמו דביל. בדקתי שאין נזק והשארתי לו פתק אם הסבר איך מצמצמים ראיות שהיו לרעתו.

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...