Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

הקטע שרוב התמונות פה צולמו באמצ"ש. אף אחת לא ביום שישי.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

שעמם לי, מצאתי עוד.

יש גם מבאר שבע וגם מתל אביב הפעם! (אפילו מצאתי אחת באילת)

20130707_232707_המנוף.jpg

20130707_232712_המנוף.jpg

DSC_5849.JPG

IMG_0343.JPG

IMG_0425.JPG

IMG_0427.JPG

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם
כמי שמסתובב בבאר שבע הרבה בכל האיזורים, המצב בשכונות אחרות לא יותר טוב.

לפני שבוע ראיתי בנווה זאב מקרה שממש ממחיש את שורשי הבעיה:

מאזדה 3 חונה לה באמצע הכיכר וחוסמת את ירידת הולכי הרגל לכביש. ממש חונה על המעבר חציה. כנראה שהיא הייתה באיזושהי מצוקה כיוון שהאורות מצוקה שלה היבהבו. :roll: אולי סתם חיפשה תשומת לב.

דקה אחרי שהבהמה נכנסה לחנות ממול מגיעה ניידת. השוטר כורז ברמקול "מאזדה" ואני כבר מתחיל לחשוב שהנה סופסוף מישהי פה תלמד לקח.

השוטר כורז שוב "מאזדה", אבל אין מענה. כריזה שלישית ו.... אין מענה, אז הניידת פשוט נסעה משם :shock:.

אחרי כמה דקות, הבהמה יצאה מהחנות, הביטה לכל הכיוונים כדי לחפש מי קרא לה. משלא מצאה, נכנסה לאוטו ונסעה (בלי אורות מצוקה כמובן).

אני כבר איבדתי תקווה מהמקום הזה

Nissan Maxima A33 2L V6

Nissan Almera N16 1.8L

פורסם

אני למזלי גר באיזור שקט יותר של השכונה איפה שאין חנויות, אבל כל פעם שאני רוצה לנסוע לכיוון הביג, נווה נוי וכו' ביום חול, זה פשוט זוועה.

שלא לדבר על זה שלחזור לכיוון נווה זאב בכיכר המרכזית ביום שישי בצהריים זה הסיוט הכי גדול שיש. אפשר להתקע בכיכר הזאת הרבה זמן.

חבל שהמשטרה לא באה לחלק דו"חות בשכונה, אפשר היה לעשות הרבה כסף על חניה עקומה, חניה נגד כיוון התנועה, חניה כפולה, חניה על הכביש, חניה על אדום לבן, חניה על המדרכה וכו'.

פורסם

מכון טכנולוגי חולון. מי שמכיר את המכללה, חניה זו לא אחת המעלות שלה. אף פעם אין מקום והסטודנטים נאלצים לחפש חניה ברחובות הסובבים, אבל יש אנשים שחונים את הגרוטאה שלהם על שתי חניות :?

park1.jpg

פורסם

חנית בין הקווים איך אתה יכול להראות כמו עבריין?

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

כן אבל אם אנחנו נכנסים למשחקי "אם ואם", אז אם שני הדבילים היו יוצאים היה מקום לעוד 4 מכוניות וזה בהנחה שאתה נשאר במקום

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

עולם הפוך, הפוך עולם, לכבוד השנה החדשה שיקבלו משקפיים המתאימים לצרכיהם כדי שיראו את הפסים איפה לחנות

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

כרגיל, בבאר שבע כמו בבאר שבע, אנשים מתחשבים.

התמונה האחרונה הכי חירפנה אותי. הג'יפ חונה בפוזה של: "על ה*** שלי איך אחרים יחנו", ואשכרה המאזדה נאלצה לעלות על המדרכה, כי אין מקומות חניה במתחם של המשכן לאומנויות הבמה.

מקום דבילי, יש שם את המרכז של השחמט, הספרייה, הקונסרבטוריון העירוני שהוא עמוס בימי חול (ובימים קונצטרים עמוס מאוד, למדתי שם 13 שנים, ככה שאני מכיר את מה שהיה פעם) ועכשיו גם לאחרונה המשכן. אין מקום לזוז.

20130830_170550.jpg

20130830_171217.jpg

20130902_180703.jpg

20130903_191422_דרך המשחררים.jpg

20130903_192102_כצנלסון.jpg

פורסם

כנראה התופעה היא לא רק בישראל, אבל שימו לב בסרטון למרות שכולם מחנים איך שבא להם, עדין כל הרכבים נראים שמורים וללא פגיעות, יש לנו עוד מה ללמוד מהם :-D

http://video.fxp.co.il/-video_a8ec1d4ec.html

עוד סיבה להנות מ"תדלוק עצמי" : הריח של הדלק :-)

גם אם התפוח נפל רחוק מהעץ הוא בכל זאת תפוח ולא אגס

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...