Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

לכבוד החג, בכניסה ליקום, חנייה עם בערך מיליון חניות פנויות, אבל מר ישראל ישראלי כהרגלו :)

DSC01151.JPG

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

ניקו דווקא שיש חניון ריק הישראלי היפה מרשה לעצמו לחנות על שתי חניות, לפני שבוע בערך נסענו עם המשפחה (היינו עם שתי מכוניות) לכינרת (היה אחלה, לא יותר מידי אנשים) ובסוף היום הלכנו לנימר (מקום מגיל דרך אגב) הייתה שם הרבה חניה ואני חניתי ברוורס על חניה אחת, דוד שלי אחר לי למה אתה מחנה שעה, יש הרבה מקום תחנה על שתיים למה להתאמץ ?

והבחור לא איזה ערס, למען האמת הוא די חנון.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

^^^^^

באותה מידה שההתנהגות היא "אני אעשה ככה כי אני יכול",

אז אותו מר ישראל ישראלי הנכבד יכול להתנהג יפה גם אם החניון ריק.

אותו אחד שמרשה לעצמו לחנות על שני מקומות כי "החניון ריק", יכול גם לעבור באור אדום ב-3:00 לפנות בוקר כי "למי זה כבר מפריע".

אין שליטה עצמית?

לא יכול לשמור על חוקים כאשר אין בסביבה מי שיאכוף אותם חוץ ממך ואתה לא אחראי מספיק?

המקום שלך לא על הכביש כנהג.

פורסם

זה יכול לחרפן אותי.

הבעיה שלפעמים אתה בא לחניון שהוא ריק בשעה X, והוא מתמלא אחריי כמה שעות, ואז כל הסוציומטים מעצבנים!

אני אפילו ברכבים שאני לא מכיר, אבצע עוד רוורס או שניים, אבל אדע שהכנסתי את הרכב לתוך מקום אחד ולא ביצעתי חניה כפולה, גם אם זה כרוך בעוד דקה או שתיים.

גם בחניון ריק אני מחנה על מקום אחד. נכון שזה כאילו פחות קריטי, אבל אהבתי את מה שרשמו למעלה, שזה לא משנה אם מדובר ברמזור אדום או בחניה, זו ההתנהגות והדפוס של הנהג.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

נדב אני מסכים איתך לגמרי, הוא חנה על חניה אחת אבל רצה שאני אחנה על שתיים כדי להגן על האוטו שלו (חניתי לידו).

אני לא חושב שזה בדיוק אותו הדבר כמו רמזור אדום, זה לא עבירה לחנות על שתי חניות זה סתם להיות זבל של בן אדם (פעם התקשרתי למשטרה כי איזה חמור חנה על שתי חניות במקום בלי חניה בכלל, זה היה או זה או לשבור לו את החלון ולהזיז את האוטו לבד).

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

^^^^^^

לא יודע מה עשית אבל אני לא הייתי מסכים לחנות על 2 מקומות.

עדיין אפשר להתנהג יפה גם בחניון ריק.

אפשר לחנות כמו "זברה", חניה כן וחניה לא רק כדי לשמור על הרכבים (ואין לי שום התנגדות לזה).

שתי ציפורים במכה: גם לשמור על רווח וגם לשמור על התנהגות.

פורסם

כמובן שחניתי על חניה אחת בלבד, ומיד אחר כך הגיע הרצאה למה לא חונים על שתי חניות (הייתה קצת עדינה כי הוא יותר מבוגר ממני).

בכלל, אני משתדל תמיד לחנות רחוק משאר כלי הרכב ובחניה "בטוחה" כמה שאפשר (שאף אחד לא יכול לפתוח עלי דלת). זה כבר נהיה נוהל במשפחה, אני מוריד את החברה ליד הפתח ונוסע עד לקצה החניון.

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

את האמת במקומות המרובים בחניות כגון קניונים וכד אני משתדל לחנות רחוק ולתפוס יותר מחניה אחת , אלא אם כן אני חונה ליד מכונית יוקרה , מהסיבה שהישראלי הממוצע ידוע בכישוריו בפתיחת דלת באופן פוגעני כלפי הרכבים הנמצאים בסביבותיו..

פורסם
כמובן שחניתי על חניה אחת בלבד, ומיד אחר כך הגיע הרצאה למה לא חונים על שתי חניות (הייתה קצת עדינה כי הוא יותר מבוגר ממני).

בכלל, אני משתדל תמיד לחנות רחוק משאר כלי הרכב ובחניה "בטוחה" כמה שאפשר (שאף אחד לא יכול לפתוח עלי דלת). זה כבר נהיה נוהל במשפחה, אני מוריד את החברה ליד הפתח ונוסע עד לקצה החניון.

אז סליחה אם היה נימת האשמה בדבריי, זו לא היתה הכוונה.

וכמובן שטוב לשמוע על אנשים כמוך שאכפת להם.

את האמת במקומות המרובים בחניות כגון קניונים וכד אני משתדל לחנות רחוק ולתפוס יותר מחניה אחת , אלא אם כן אני חונה ליד מכונית יוקרה , מהסיבה שהישראלי הממוצע ידוע בכישוריו בפתיחת דלת באופן פוגעני כלפי הרכבים הנמצאים בסביבותיו..

כמובן שלשמוע על אנשים שמתנהגים כמוך לא עושה טוב פה לאנשים או לפורום.

תקרא לנו, שנבוא לצלם אותך.

+100

פורסם

רציתם חניון מפוצץ, בבקשה. סינמה סיטי גלילות, עשרות מכוניות מחפשות חניה, אבל יש כאלו שלא אכפת להם. היו בערך עוד 10 שהספקתי לראות, בגלל האיכות לא טרחתי לצלם.

DSC01153.JPG

DSC01155.JPG

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

ערב חג? למי אכפת. בואו נחנה כמו חורנים!

20130904_140616_אליעזר שמאלי.jpg

20130904_140627_אליעזר שמאלי.jpg

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...