Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
באמת ניהיה בנווה זאב מכה בזמן האחרון

לא כולן מנווה זאב.

אבל נווה זאב זה פשוט שוק אחד גדול בנהיגה.

אני לא מאחל לאף אחד שנבחן בטסטים להגיע לכאן, יש לו סיכוי טוב להכשל גם אם ינהג טוב. הולכי רגל ונהגים לא נורמליים פה.

צריך לנהוג פה כמו חורני (כמו כולם פה) כדי להצליח להשתחל בתנועה.

תכנון גרוע של השכונה בתכלס. שכונה עם כל כך הרבה תושבים, מעט מקומות חניה, ורוב הכביש הם חד נתיביים. (לפחות הרבה חד סיטרי שזה מעולה)

אם המשטרה הייתה חכמה, היא הייתה באה לחלק פה דו"חות.

אנשים שלא עוצרים בעצור, שחוסמים את התנועה וחונים על המדרכה או באמצע הכביש סתם ככה, חוסמים חניות של בניינים וכו'. אחלה כסף.

צריך להעיף את האוטובוסים והמשאיות שחונים בתוך השכונה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
למה לטשטש את לוחית הרישוי של התכשיט?

אני חושב שתקנות הפורום הפוכות בשרשור הזה!

(גם החוק במדינת ישראל, למיטב ידיעתי)

יש לי את התמונה המקורית כמובן, היא הועלתה בקבוצה בפייסבוק של בעלי רכבים חשמליים.

השאלה האם אני לא מסתכן... (בכל זאת, אפשר בלחיצת כפתור ללמוד לא מעט עלי מהסטוריית ההודעות שלי כאן)

לגבי החוק... יש אנשים שהם מעל החוק... כמו הבחור בתמונה.

פורסם
לא כולן מנווה זאב.

אבל נווה זאב זה פשוט שוק אחד גדול בנהיגה.

אני לא מאחל לאף אחד שנבחן בטסטים להגיע לכאן, יש לו סיכוי טוב להכשל גם אם ינהג טוב. הולכי רגל ונהגים לא נורמליים פה.

צריך לנהוג פה כמו חורני (כמו כולם פה) כדי להצליח להשתחל בתנועה.

תכנון גרוע של השכונה בתכלס. שכונה עם כל כך הרבה תושבים, מעט מקומות חניה, ורוב הכביש הם חד נתיביים. (לפחות הרבה חד סיטרי שזה מעולה)

אם המשטרה הייתה חכמה, היא הייתה באה לחלק פה דו"חות.

אנשים שלא עוצרים בעצור, שחוסמים את התנועה וחונים על המדרכה או באמצע הכביש סתם ככה, חוסמים חניות של בניינים וכו'. אחלה כסף.

צריך להעיף את האוטובוסים והמשאיות שחונים בתוך השכונה.

בתור אחד שגר שם, זה לא היה ככה פעם, מאז שפתחו את ה''קניון'' ואת 100 הגני ילדים הנוספים ניהיה פה סיוט

נסה לעבור פעם ליד בי''ס נווה שלום בבקרים / סיום הלימודים של הילדים, כאוס שלם :D

Mitsubishi Lancer Sportback 1.8

פורסם
אולי זה של שי אגסי :lol:

שי נוסע על פלואנס חשמלית. תאמינו או לא.

אתם מוזמנים לבית שלו בכפר שמריהו... היא חונה שם :-) לפחות כך היה לפני מספר שבועות.

פורסם
אחלה שיטה שבעולם כדי שלא ישרטו לי את הרכב... בין שני עמודים על 2 חניות.

ואפילו 2 חניות לרכב חשמלי...

סטרייק 2...הנה הרכב באילת לפני שלושה חודשים.

*הודעה 613*

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=357426&page=41

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

רק 2?

אם היה לי שקל על כל תמונה שהייתי רואה אותו חונה שלא כחוק במקומות שונים, הייתי קונה לעצמי פרארי כזו :-)

Mitsubishi Lancer Sportback 1.8

פורסם
בתור אחד שגר שם, זה לא היה ככה פעם, מאז שפתחו את ה''קניון'' ואת 100 הגני ילדים הנוספים ניהיה פה סיוט

נסה לעבור פעם ליד בי''ס נווה שלום בבקרים / סיום הלימודים של הילדים, כאוס שלם :D

אני למדתי בתור ילד בנווה שלום, ההורים שלי שנאו להגיע לשם עם הרכב. :roll:

בבתי ספר אחרים בעיר יש תנועה יותר מסודרת.

אני גר בנווה זאב מגיל 8 או 9 (היום אני בן 20), אכן המצב מבחינת נהיגה פה נהיה יותר גרוע, אבל אף פעם הוא לא היה טוב.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

כמו כולם פה גם אני מתעצבן מכל ה"עצלנים" בחניות.. השאלה שלי היא האם יש איזשהו סעיף בחוק שניתן לקנוס מישהו בגלל חניה כפולה?

Audi A3 8V Sportback

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...