Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשהייתי נוהג על השרייד 98 שלי שגם ככה כל הצבע היה מתקלף וכל הדלתות היו דפוקות עוד מהבעלים הקודמים והייתי רואה אדם שחנה לא בין הקווים הייתי דוחס את השרייד שלי כל כך צמוד לרכב שלו שאני בטוח שפעם הבאה הוא כבר לא היה עושה את זה.

אם היה מקום לדחוף מהצד של הנהג מעולה אם לא אז גם בצד השני היה טוב.

כל פעם שהיתי יוצא מהרכב ומסתכל על זה היתי צוחק מחדש במחשבה על איך הוא יכנס לאוטו.

עכשיו כבר עם הרכב החדש אני מתרחק כמה שיותר.

מציע לכל בעלי המכוניות הישנות/דפוקות וכל מי שלא באמת אכפת לו יותר מדי לעשות כך גם. אולי זה יקטין במעט את התופעה המגעילה הזאת.

פורסם

הזבל הזה באמת הגזים.

ההבדל הוא שהפעם הושאר לו פתק על הרכב שבו כתוב בידיוק מה אני חושב עליו.

2013-05-29 16.01.55.jpg

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם

זבל זה עוד משהו טוב, עם זבל מדשנים את האדמה. הוא סתם המיץ של האשפה כמו זה שדיירים חסרי אחריות משאירים בעזרתו עקבות אחריהם.

צריך כשרון מוחלט כדי לגזול שתי חניות נכים.

פורסם

מה יותר פשוט מלשלוח את התמונה הזו לקצין הרכב שלהם?

הזבל הזה באמת הגזים.

ההבדל הוא שהפעם הושאר לו פתק על הרכב שבו כתוב בידיוק מה אני חושב עליו.

ולזה הייתי מזמין שוטר. לא פתק ולא נעליים. לכשיגיע הנכה שירצה לחנות, הרכב שלו צ"ל כבר במגרש הגרירה הקרוב.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

תופעה המאפיינת בעלי מכוניות חדשות, שמנסים לשמור מרחק רב ככל האפשר מדלתות השכנים. ולמרות שמדובר בהתנהגות ביריונית ומגעילה, צריך להודות שהיא אפקטיבית.

פורסם

מוזר - ההודעה שלי נקשרה לשרשור הזה במקום לאחר. בבקשה למחוק.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
ב"ש?:lol:

אכן, אפשר לראות באותו מקום ניסאן 370Z שחונה קבוע בצורה הזו, אבל הוא עוד איכשהו בסדר, חונה בסוף בסוף איפה שאין כמעט אנשים שחונים

Mitsubishi Lancer Sportback 1.8

פורסם
כי להיות בנאדם זה מאוד קשה, להיות מניאק זה קל..

img20130530183941.jpg

HIT חולון, החניה ליד המשטרה, גם ככה אין שם טיפת חניה וצריך לחפש שעה, אז עוד לחנות ככה?! :evil:

פורסם
תופעה המאפיינת בעלי מכוניות חדשות, שמנסים לשמור מרחק רב ככל האפשר מדלתות השכנים. ולמרות שמדובר בהתנהגות ביריונית ומגעילה, צריך להודות שהיא אפקטיבית.

אפשר לחנות ולהתנהג כמו בנאדם בלי לדפוק דלתות של שכנים ובלי להיות המנייאק התורן שתופס שני מקומות חניה!

לשכן שלי יש רכב ליסינג והוא מקפיד לא לפתוח עליי דלתות.

כשהוא עם כל המשפחה ברכב, הוא קודם כל ייתן לכולם לרדת ורק אז יחנה את הרכב שלו.

כשהוא עובר עם הרבה דברים שעשויים להדפק לי במראה, הוא יקפל לי ולו את המראה על מנת לא לפגוע ברכבים.

יש גם שכנים נורמליים.

גם אם השכן הסורר שחונה לידו (ההוא שפרסמתי תמונה של החניה הבעייתית שלו) חונה לו על הקו, הוא אולי יצמד יותר לכיוון שלי, אבל הוא לעולם לא יעלה לי על הקו.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

תמיד יהיה הנהג, שיצליח להשתחל ברווח ולעשות נזק גדול עוד יותר לאחת הדלתות. אז לא, זה ממש לא אפקטיבי.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...