Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם אצלי בשכונה יש משהו דומה, אבל כולם הסתדרו ולמי שחסרה חניה חונה בטור מאונך לשורה של רכבים בצורה דיי מסודרת.

ולמרות שזה לא נראה "תקין" כל כך אין עם זה בעיה, ויש מקום לכולם לצאת בבוקר.

פורסם

אין אצלנו חניות פרטיות, כי זאת חניה גדולה מאוד.

בבניינים שנבנו אחרי יש חניות יותר קטנות אז הן פרטיות.

רק הבעיה שבגלל שאין פרטיות אז מלא נהגים תופסים כפולות.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

מצורפת תמונה של הבעיה.

עדיין אני תוהה, כמה כבר קשה לעשות רוורס וליישר את האוטו ככה שהוא לא יפריע לשכנים אחרים לחנות. למה להיות סוציומט?

P5173403.JPG

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אצלי בעבודה יש חניות פרטיות לכל מיני חברות וחניות ציבוריות

יום אחד אני מגיע, חונה, מגלה שחניתי צמוד מדי לרכב שמשמאלי ואין לי מקום לפתוח את הדלת ולצאת

אני בא להזיז את הרכב עוד 10 ס"מ ימינה, ולפני שאני מספיק להכניס רוורס וליישר נכנסת נהגת לחנייה שמימיני, חונה עקום ולא משאירה לי מקום לעשות רוורס אליו

חזרתי חזרה ברוורס וכמובן שלא היה לי מקום לצאת מהרכב, אז פתחתי את החלון ושאלתי אותה אם יש לה פותחן של קופסת שימורים שאני יוכל לצאת, כי היא חנתה לי כל כך צמוד לרכב שהדלת של הנוסע לא יכלה להפתח.

התשובה שלה הייתה "מה אתה עושה רעש? נכנסים וחונים איכשהו"

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

הנה תמונה של אידיוט שהחליט להחנות את המשאית בחניה רגילה של רכב פרטי וחסם לי את הכניסה מהצד של הנהג. בגלל שמיהרתי נשמתי עמוק ספרתי עד 10 נכנסתי מהצד של הנוסע והמשכתי בדרכי.

אזזזזז, מה אתם הייתם עושים?

חניה 2.JPG

פורסם
הנה תמונה של אידיוט שהחליט להחנות את המשאית בחניה רגילה של רכב פרטי וחסם לי את הכניסה מהצד של הנהג. בגלל שמיהרתי נשמתי עמוק ספרתי עד 10 נכנסתי מהצד של הנוסע והמשכתי בדרכי.

אזזזזז, מה אתם הייתם עושים?

בעקבות ההודעה שלך ישבתי שעה בגוגל וחיפשתי רעיונות למעשי ונדליזם בלתי מזיקים (כן, אוקסימורון), כאלה שמטרתם לא לפגוע ברכב אלא לקלקל קצת לנהג את היום כפי שהוא מקלקל לאחרים. אמשיך לחפש מחר.

התהליך הזכיר לי שפעם זרקו לי ביצה על האוטו בחניה ועד שבאתי זה כבר הספיק להתייבש. הרס לי לגמרי את הבוקר ובזבזתי המון זמן בלנקות את הגג והשמשה. היה קשה להוריד את זה והריח היה מגעיל מאוד. לנסוע עם ביצה בתא כפפות במיוחד למקרים כאלה? :lol:

פורסם

"אני חונה על המדרכה, חוסם אותה ככה שאי אפשר לעבור ועל הזין שלי כולכם"

2013-05-27 21.40.02.jpg

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם

אתמול הגעתי בערב לחניון ליד האונ', ואיזה גאון נכנס לחניה לידי באלכסון, כך שבקושי בכלל יכלתי לפתוח את הדלת.

אם היה חונה מישהו מהצד השני, אין סיכוי שהייתי מצליח לצאת (גם ככה יצאתי עם מראה מקופלת).

ממש רציתי להשאיר פתק, אבל אני מסתובב בלי כלי כתיבה איתי, לצערי. מדהים, פשוט מדהים כמה אנשים לא שמים על אחרים.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

בילו סנטר...

הראיון עם סימון חניית ה asshole באמצעות גיר ממש קורץ לי.

איפה קונים גיר..?:sly:

Geschmacksmusterschutz

Golf MK3 TDI 😊 // Jetta mk5 TDI 🤮 // E91 Touring 318D 🤩

פאפואס בלאט...

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...