Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

איביזה - גאון של ממש, אם היה לי עוד לאן להתרחק הייתם יכולים לראות שיש רצף של עוד כמה רכבים שמחנים בניצב למדרכה, רק החכמולוג הזה החנה במקביל.

C1 - אמנם לא ממש חרג מהקו שלו, אבל ראבק, יש לך במילא רבע רכב, והחניה של הביג עוד מעט הולכת להתפוצץ, לא תמשיך עוד מטר וחצי לחניה הבאה? גם תחסוך את הרוורס כשתצא וגם תחסוך את העצבים של מי שיחנה לידך.

פוקוס - הפיל מהודעות 561-566 מכה שוב. ד"א הורידו את הגדר שצילמתי בהודעה 561.

IMG_20130407_132841.jpg

IMG_20130326_212602.jpg

IMG_20130404_104528.jpg

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

דפדפתי בדיון הזה והגעתי למסקנה שהפרסומים האלה חסרי טעם ומי שמקפיד לצלם באופן קבוע מבזבז את זמנו לשווא. כן, אנשים חונים על הקווים ותופסים שני מקומות חניה - כל אחד ראה את זה בכל וריאציה אפשרית. למה להעלות את אותן התמונות שוב ושוב? הן לא מחדשות ואין הרבה מקרים משעשעים. היה מישהו שזיהה רכב שלו בדיון הזה? זיהה רכב מוכר והפנה את תשומת ליבו של הנהג לאחר מכן? הייתי רוצה לשמוע סיפור כזה.

יום אחד הגעתי לחניון שבו אני חונה בדרך קבע כשהיה חצי ריק. בכל יום כמעט יש שעת לחץ שבה נגמרים המקומות וישנו תור המתנה ארוך. כשחניתי והייתי בדרך החוצה, זיהיתי רכב שעומד בדיוק על הקו המפריד ובו יושבת אישה שמדברת בסלולרי. הנחתי שהיא רק הגיעה לשם כי הרכב עדיין היה מותנע והיא חיכתה לסיים לדבר כדי להתיישר. ליוויתי אותה עם המבט לאחור עד שיצאתי מהחניון על מנת להעיר לה במקרה שתעזוב את הרכב במצב הזה. כשחזרתי אחרי כמה שעות, הבחנתי במראה הקבוע של שורת מכוניות הממתינות להיכנס לחניון. להפתעתי, גיליתי שאותו הרכב לא זז ממקומו ותפס בגאווה שני מקומות חניה. מכיוון שחשדתי מלכתחילה שזה מה שיקרה, התעצבנתי והחלטתי להשאיר לה פתק. כתבתי "תלמד/י לחנות!" (למרות שידעתי שעליי לפנות בגוף נקבה) באותיות גדולות על גבי דף פוליו גדול והדבקתי לשמשה.

אני מקווה שהיא הובכה וחשה טיפה של בושה. גם אם לא, היה לזה לפחות אפקט כלשהו, דבר שאי אפשר להשיג על ידי צילומי תמונות והעלאתן בפורום. אני מודה, בדרך כלל אני עובר ליד רכב "חוצפן" ורק מצקצק, אבל הייתי רוצה לעשות יותר. בזמן כתיבת שורות אלה, עלה לי הרעיון להכין שלט סטנדרטי (אפילו עם לוגו של קארספורום) שכל אחד יוכל להדפיס בביתו ולשמור ברכבו למקרה שייתקל בהתנהגות מסוג זה. אני לא חושב שאפשר להקים בארץ תנועה כמו STOPXAM הרוסית (חפשו ביוטיוב, לחלק מהסרטונים יש כתוביות באנגלית), אבל זה בהחלט משהו ואולי זה יכול לתפוס ולעורר מודעות. מה דעתכם?

פורסם

לפעמים בן-אדם חונה על הקווים וכל נוצר מצב שאם אתה רוצה לחנות אתה צריך לחנות על הקו כי אין מקום אחר, זו הסיטואציה שיכולה להיות ב-2 התמונות.

אם מישהו חונה חניה כפולה ב-2 נקודות הקיצון של החניה (כך שנשארת חצי חניה שאף אחד לא יכול לחנות בה) רק אז אפשר לדעת בודאות שזה בן-אדם שעשה זאת במודע.

בעבר: פג'ו 205 1.4i שנת 95'\ פג'ו 205 1.4i שנת 98'

רנו קליאו 1.4 שנת 92'\ סוזוקי סמוראי 1.3 שנת 88'

מיצובישי קולט 1.6i שנת 95'\ ניסאן טראנו 2.4i שנת 97'

כיום: טויוטה קורולה 1.6i RunX שנת 07'

פורסם

אסף, אין דבר כזה מצבים שבהם חייבים לחנות על הקווים בגלל מישהו אחר אלא אם כן אתה הולך למות, אם אני רואה חנייה שצמודה למקום שאני צריך להגיע אליו אבל אני רואה שאני תופס שתי חניות (בגללי או בגלל מישהו אחר) אני לא חונה שם, אני ממשיך או עושה סיבוב עד שמישהו יוצא, זה כמו לא לאותת, זו פעולה פשוטה שלא מצריכה יותר מידי מחשבה ואין שום סיבה לא לעשות אותה, סתם עצלנות.

אייל, גדול השלט הזה אבל מי ידפיס אותו ? זה המון דיו, צריך לעשות משהו כזה שיהיה דף לבן ועליו זה כתוב בשחור ואולי עם איזה הדגשה.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

לפני כמה שנים, קניון הזהב בראשל"צ.

שישי בבוקר החניון עוד חצי ריק. ראיתי אישה חונה באלכסון על 2 חניות.

הפניתי את תשומת ליבה לכך ותגובתה (בערך): "אני חונה ככה כדי שלא יצמדו אלי ואז לא אוכל להוציא את העגלה של התינוק".

כלומר, בכוונה ובמודע היא תפסה שתי חניות!

כשיצאתי מהקניון, החניון כבר היה מלא וראיתי שמישהו בכל זאת נדחק למקום שהיא השאירה, עם שני גלגלים על המדרכה ונצמד אליה ככה שאני לא יודע אם היא הצליחה להיכנס לרכב :twisted:

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
כמו זה?

משהו יותר פשוט. טקטס שחור על גבי לבן שאפשר להדפיס על A4 במינימום בזבוז צבע. אין לי מושג בעיצוב, אבל אולי יש כאן מישהו שכן ומוכן לקחת על עצמו פרוייקט שלא יגזול ממנו יותר מ-5 דקות. במקרה הכי גרוע אפשר סתם בוורד, אבל אני חושב שזה יהיה אפקטיבי אם יהיה שלט מעוצב אחיד שיופיע במקומות שונים בארץ.

פורסם
לפעמים בן-אדם חונה על הקווים וכל נוצר מצב שאם אתה רוצה לחנות אתה צריך לחנות על הקו כי אין מקום אחר, זו הסיטואציה שיכולה להיות ב-2 התמונות.

אם מישהו חונה חניה כפולה ב-2 נקודות הקיצון של החניה (כך שנשארת חצי חניה שאף אחד לא יכול לחנות בה) רק אז אפשר לדעת בודאות שזה בן-אדם שעשה זאת במודע.

האדם שנאלץ, לכאורה, לחנות כך בגלל מישהו אחר לא פחות גרוע ממנו. כשאני רואה מצב כזה, אני לא נכנס מהסיבה הפשוטה שהמקום המיועד לחניה תפוס.

תחשוב על זה: אם תחנה על הקו, מקום חניה מיותר אחד יהיה תפוס לא משנה מה, גם אם הנבל הראשי יפנה את הגרוטאה שלו. אם לא תחנה שם, יכולים להתפנות שני מקומות חניה. אולי תצטרך לבזבז עוד קצת זמן בחיפושים, אבל לפחות לא תהיה כמוהו. "זה הוא התחיל!" אינו תירוץ.

פורסם

עוד נהג יצירתי במיוחד.

אולי בגלל שזה רכב שכור הוא לא מפחד לגרום נזק למערכת ההיגוי בעלייה על שפת מדרכה גבוהה כל כך .

מה שמעניין שהיה לו מספיק מקום גם לחנות במקביל ...

IMG_20130413_093238.jpg

פורסם
משהו יותר פשוט. טקטס שחור על גבי לבן שאפשר להדפיס על A4 במינימום בזבוז צבע. אין לי מושג בעיצוב, אבל אולי יש כאן מישהו שכן ומוכן לקחת על עצמו פרוייקט שלא יגזול ממנו יותר מ-5 דקות. במקרה הכי גרוע אפשר סתם בוורד, אבל אני חושב שזה יהיה אפקטיבי אם יהיה שלט מעוצב אחיד שיופיע במקומות שונים בארץ.

פשוט להוריד את הצבע,

attachment.php?attachmentid=334175&stc=1&d=1366053220

636x460detail_01.jpg

פורסם
איביזה - גאון של ממש, אם היה לי עוד לאן להתרחק הייתם יכולים לראות שיש רצף של עוד כמה רכבים שמחנים בניצב למדרכה, רק החכמולוג הזה החנה במקביל.

C1 - אמנם לא ממש חרג מהקו שלו, אבל ראבק, יש לך במילא רבע רכב, והחניה של הביג עוד מעט הולכת להתפוצץ, לא תמשיך עוד מטר וחצי לחניה הבאה? גם תחסוך את הרוורס כשתצא וגם תחסוך את העצבים של מי שיחנה לידך.

פוקוס - הפיל מהודעות 561-566 מכה שוב. ד"א הורידו את הגדר שצילמתי בהודעה 561.

אתה יודע מה הכי מצחיק באזור הזה (מאחורי אייס איפה שהאיביזה) בביג ב''ש?

שאם אתה מחנה במקביל כולם חונים אחרייך במקביל גם, אם אתה חונה במאונך כולם חונים במאונך, נסה את זה :-D

אגב, אם אתה רואה לנסר שמפניה באזור טיב טעם/השדרה השביעית חונה במקביל וחוסמת 3 חניות, אל תצלם, יש לנו אישור :)

Mitsubishi Lancer Sportback 1.8

פורסם

אם אתה מחנה במקביל כולם חונים אחרייך במקביל גם, אם אתה חונה במאונך כולם חונים במאונך, נסה את זה :-D

עצוב מאוד, יש שם קווים שמנחים להחנות בניצב למדרכה, חלקם אפילו עדיין לא ממש דהו.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...