Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

מי שרוצה לחוות את התופעה באופן מטלטל מומלץ לו להגיע ליכין סנטר בפתח תקווה בימי שישי.:wink:

כל פעם אני אומר שאני אצלם ואז פשוט לא יודע מאיפה להתחיל.

פורסם

^ אני מקווה שאורטל יותר טובה כגננת מאשר נהגת. :|.

אני דיי בטוח שאורטל לא יודעת לעשות "מעגל כסאות" מדוגם, סביר להניח שיש ילדים שמוצאים את עצמם יושבים בשירותים או בדשא בחוץ.

במחשבה שניה יכול להיות נחמד.

ילד מביא לאורטל חוברת ציור שכל הציורים בה צבועים לחלוטין מחוץ לקווים ואז אורטל אומרת- "יוווו איזה יופי, צבעת ממש בתוך הקווים חמוד !" :hihi:

זמין 8)

פורסם
11/2/13

התחנה המרכזית החדשה בת"א.

חניה באדום לבן, בנתיב נסיעה נת"צ.

(הנהג מונית נאלץ לבצע סלאלום כדי לעקוף אותו ולשוב לנתיב הנת"צ).

ל'

פשוט לא ייאמן איך אנשים משאירים ככה את הרכב באמצע הכביש בלי לדפוק חשבון לאף אחד :shock:

פורסם
^ אני מקווה שאורטל יותר טובה כגננת מאשר נהגת. :|.

אני דיי בטוח שאורטל לא יודעת לעשות "מעגל כסאות" מדוגם, סביר להניח שיש ילדים שמוצאים את עצמם יושבים בשירותים או בדשא בחוץ.

במחשבה שניה יכול להיות נחמד.

ילד מביא לאורטל חוברת ציור שכל הציורים בה צבועים לחלוטין מחוץ לקווים ואז אורטל אומרת- "יוווו איזה יופי, צבעת ממש בתוך הקווים חמוד !" :hihi:

הכל מתחיל בחינוך :arrow:

תגובה אפשרית מצד הגן: "אחד הילדים לקח את הרכב וננזף כי לא חנה כנדרש.."

פורסם

back in buisness:

1. מה אכפת לי אם הוא יצליח להיכנס לרכב או לא, אני לא אבזבז 6 שניות כדי לחנות כמו שצריך:

mjylyzw5iwzj.jpg

2. מישהו כאן לא הבין את הנושא של רכב קטן=חנייה קלה

hy2fjyhzyhyn.jpg

3. זה השיא, כביש דו סיטרי, באמצע נתיב נסיעה!

jy4am4qzzyyw.jpg

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

היום החנתי את הרכב במתחם החדש של רמי לוי בבאר שבע כשלידי יש חניה אחת פנויה.

חזרתי לרכב אחרי 10 דקות, וגיליתי שבחורה (לפי המעיל שהיה בפנים) חוצפנית, החליטה שאין לה כח ליישר את הרכב, אז שאני אתאמץ להוציא את שלי.

IMG_20130217_152424.jpg

IMG_20130217_152335.jpg

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

1. נכנסים לרמי לוי ואומרים שהרכב חוסם ומאיימים בגרירה. כשהיא תשמע אותם אומרים את זה ברמקולים שם היא תרוץ ובהזדמנות הזאת דואגים להרביץ בה תורה.

2. בקשר לפונטו, לפעמים אנשים חונים שלא בין הקוים, מה שמאלץ את הבא בתור גם לא להחנות בין הקוים. בנתיים כל האחרים כבר יצאו והפונטו נשאר לעמוד שם לא מחייב שככה אנשים מחנים כי הם רוצים, אלא זאת האפשרות שנשארה להם.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

גם אני קצת התעצבנתי בהתחלה.

אבל הפונטו לא פראיירית, יצאתי משם בלי לקרוא לאף אחד.

תמונת הניצחון לפניכם:

attachment.php?attachmentid=326407&stc=1&d=1361124722

תומר, המרכז אמנם של רמי לוי. אבל יש שם הרבה יותר מאשר סופר של רמי לוי. לעבור חנות חנות כדי למצוא את הנבלה זו לא עבודה פשוטה.

אני כן מצטער שלא השארתי לה שם איזה מכתב אהבה במגב.

IMG_20130217_152615.jpg

פורסם

לכל מרכז קניות יש הנהלה, הם אחראים בדיוק לדברים מהסוג הזה בין היתר.

זה כמו שבקניון חוסמים אותך, הנהלת הקניון צריכה לדווח על כך לחנויות ולדווח ברמקולים של הקניון שבעל רכב X צריך להזיז אותו אחרת הרכב יגרר על חשבונו.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

בתור אחד שעובד גם בקניון וגם במרכז ביג, אני מכיר את הדברים האלה.

בקניון זה לא בעיה, כי שומעים את הכריזה מצויין בכל החנויות. כי בקניון כל הדלתות של החנויות תמיד פתוחות.

במרכזי קניות שתלוים בהם רמקולים - הכריזה לא ממש מועילה. גם כי הרמקולים נמצאים במקום פתוח ורחוקים מאוזניי המבלים וגם כי הם נבלעים בבליל הרעשים של במרכז הקניות (רעש של מכוניות ומשאיות, של האנשים שהולכים שם, וכל זה בנוסף למוזיקה שבוקעת מהחנויות) ולבסוף, דלתות החנויות בהרבה מקרים סגורות בשונה מקניונים.

גם לפי התדירות בה אני שומע הודעות מהסוג הזה, ניתן להסיק מה יעילותן.

בקניון אני שומע כמעט בכל משמרת הודעה על רכב שמספרו XX-XXX-XX שמתבקש להזיז אותו מיד.

ובביג מעולם לא שמעתי (ובביג אני עובד הרבה יותר מאשר בקניון)

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...