Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדעתי לא כל חניה שמישהו טיפ-טיפה עולה על הקו צריך לתעד ולקטול- כי בתכלס לא נצא מזה.

החניה האחרונה אמנם לא הכי מדהימה בעולם אבל גם לכם קורים מצבים שאתם ממהרים ולא מיישרים על הס"מ את הגלגלים.

כמישהו חונה חניה כפולה/באמצע הכביש/כל דבר הזוי לאדם הסביר, נראה לי כדאי לתעד ולהעלות.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לפעמים אין לך ברירה ואתה חייב לחנות על אחד הקווים כי איזה אדיוט התחיל בזה וכולם חנו עקןם אחריו.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לדעתי לא כל חניה שמישהו טיפ-טיפה עולה על הקו צריך לתעד ולקטול- כי בתכלס לא נצא מזה.

החניה האחרונה אמנם לא הכי מדהימה בעולם אבל גם לכם קורים מצבים שאתם ממהרים ולא מיישרים על הס"מ את הגלגלים.

כמישהו חונה חניה כפולה/באמצע הכביש/כל דבר הזוי לאדם הסביר, נראה לי כדאי לתעד ולהעלות.

רכב בגודל מאוד מקשה על ביצעו החנייה, זאת ספינה הרי... למה אני צריך לסבול מפתיחת דלתות בגלל פיגור שכזה?

פורסם
היום החנתי את הרכב במתחם החדש של רמי לוי בבאר שבע כשלידי יש חניה אחת פנויה.

במרחק של 100 מ. יש חניה גדולה שרוב הזמן ריקה.

אני לא מצדיק את מי שחסם אותך, אבל זאת בדיוק הסיבה למה אני מעדיף ללכת 100 מ. ברגל ולא להסתבך.

פורסם

תרומתי הצנועה לשרשור מטיול קצר עם הכלבים, אומנם לא כולם חונים חניה כפולה אבל אני מאמין שמתאים:

הימני - למה להיכנס עד הסוף ולחנות כמו בן אדם אם אפשר להשאיר חצי אוטו מחוץ לחניה ?

האמצעי - (הוא המתאים ביותר) חנה על חניה של שכן שלו ועשה טובה בכלל שחנה כמו שצריך, בדרך כלל הוא חונה חצי מחוץ לחניה (כמו הקודם אבל משאיר הרבה פחות מדרכה).

השמאלי - אתם יודעים איך ישראלים יודעים אם כל האוטו בתוך החניה ? ניחשתם נכון, עד שהגלגלים פוגעים במדרכה, הוא לקח את זה צעד אחד קדימה וחיכה עד שהאוטו יפגע במעקה (כמעט), אגב זה לא מדרכה מהסוג הנמוך של כניסה לחניה אלא מדרכה בגובה רגיל (אבל היא לא משמשת הולכי רגל).

IMG_0068.jpg

IMG_0065.jpg

IMG_0064.jpg

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

מתחם בארות יצחק.

השלט הזה היה במקום כ 3 שעות בזמן ששהיתי במתחם.

ל'

DSC00476.JPG

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

בדיוק אתמול זה קרא לי...

חזרתי עם משפחתי מהגרנד קניון (במקרה נכנסנו ונתקנו כשעה ב IDIGITAL ו''בחנו'' את המוצרים החדשים...)

פה הזמן לומר שיש לנו חנייה בצורת ח אשר בסה''כ יש 38 חניות.

צד אחד היה תפוס לגמרי, באמצע החנייה הייתה שורה של מכוניות (ממש קשה לצאת מהחנייה כשיש לך 2 מטר לתמרן)

הרי להיות ישראלי זה להפריע/לא להתחשב בסביבה ומצאתי מקום אחרון בין 2 מכוניות.

כאשר יצאתי מהרכב בשביל לבדוק כמה מקום יש לי בשביל לחנות ראיתי שאנשים חונים כ2-3 מטרים מהאוטו שנמצא לייד וככה כולם.

זאת אומרת שבכל צד של החנייה יכולות לחנות 19 מכוניות בדיוק, אך בגלל חוזר ההתחשבות נכנסו לחנייה רק 13 מתוך 19.

בקושי הצלחתי להיכנס לחנייה אך לפחות קרוב לבית.

פורסם

אחת מהשבוע,

צהרי יום שישי , ברחוב שלא מסוגל לקלוט ממילא מחצית מהכמות של כלי הרכב ששואפים להחנות ליד הבית, יהיה תמיד את האגואיסט הזה שיחנה ככה וזו לא פעם ראשונה.

לא חבל ? באמת, המאזדה החנתה על קו של אי תנועה, כל ה"תחת" שלה בולט בנתיב,

מתי אנשים יתחילו להיות קצת יותר מתחשבים?

בעל הרכב - אם אתה מזהה את רכבך, צא בן אדם נורמלי והחנה כמו בן אדם :-D

attachment.php?attachmentid=329693&d=1363525578

dsc_nokia_e72_599.jpg

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם
אחת מהשבוע,

צהרי יום שישי , ברחוב שלא מסוגל לקלוט ממילא מחצית מהכמות של כלי הרכב ששואפים להחנות ליד הבית, יהיה תמיד את האגואיסט הזה שיחנה ככה וזו לא פעם ראשונה.

לא חבל ? באמת, המאזדה החנתה על קו של אי תנועה, כל ה"תחת" שלה בולט בנתיב,

מתי אנשים יתחילו להיות קצת יותר מתחשבים?

בעל הרכב - אם אתה מזהה את רכבך, צא בן אדם נורמלי והחנה כמו בן אדם :-D

attachment.php?attachmentid=329693&d=1363525578

הרחוב הזה תמיד ככה :-D

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

שלום, אני בעל פרארי, אני אוהב לרדת לאילת ולחנות איך שבא לי, מה תעשו? יש לי פרארי...אז אני מצפצף על כולם.

IMAG0141.jpg

IMAG0140.jpg

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
הרחוב הזה תמיד ככה :-D

זה הרחוב של משפחת סימפסון או משהו?!

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
שלום, אני בעל פרארי, אני אוהב לרדת לאילת ולחנות איך שבא לי, מה תעשו? יש לי פרארי...אז אני מצפצף על כולם.

הוא קיבל את שלו, כל עם ישראל נשען על הרכב ומצטלם עליו, בטוח נשארו כמה שריטות ואולי אפילו עיקומים בפח.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...