Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא רק זה, אלא הוא בדיוק כמו אלו שהוא מתלונן עליהם.

הוא חושב שהוא לבד בעולם וכנ"ל גם הם.

הוא תופס שתי חניות כי "בא לו" והם פותחים את הדלת ומשאירים לך "מזכרות" כי זה "כולה אוטו" (זה מה שמישהו אמר לי כשהערתי לו).

כן גם לי אמרו את זה, אנשים פשוט זבל, פעם הגבתי לאדם שאמר לי את זה, לא ארשום זאת כאן, אבל הדברים גרמו לו לסתום את הפה ולמלמל לעצמו משהו תוך כדי הוא מתרחק.

תגיד, לדוגמא בכביש החוף, האם אתה נוסע על 2 נתיבים בו זמנית, כדי שלא יחתכו אותך?

לא רק, הוא גם בטח מתעצבן שמצפצפים לו כשהוא על 2 נתיבים, הרי הרכב שלו חשוב יותר מהכול :roll::evil:

איזה מכונית יש לך

חבר יקר, זה באמת משנה איזה רכב יש לו? באמת שגם אם יש לו פרארי זה לא מצדיק התנהגות גועלית כזו, לא בא לך שישרטו לך את הרכב, תחנה רחוק כמוני וכמו רבים אחרים, תחפש חניה עוד כמה דקות.

גם לי יש עכשיו רכב חדש, הקיה (מאמין שאתה זוכר) - אני מוכן לרדת לחניון של העבודה בשניה הזאת ולצלם את הרכב עומד ישר לחלוטין על חניה אחת, ספציפית אני משתדל להחנות ליד עמוד בטון או קיר ואז להיצמד אליו ומזער אופציות וסכנות, כמו כן צד אחד לפחות מוגן, אבל לעולם לא מחנה על 2 חניות, אפילו שזה רכב חדש לחלוטין והראשון שלי אי פעם שהוצאתי מהחברה.

פרנקוס - לא יכולתי לתאר טוב יותר.

פורסם
אנשים חונים חניה כפולה (אנשים כמוני) בגלל אנשים זבלים שפותחים דלתות חופשי ומחוררים לנו את הרכב. אני אישית לא מוצא בעיה בלתפוס שתי חניות,העיקר שלא ידפקו לי את האוטו.

התגובה הנ"ל הגעילה אותי, מודה.

פורסם

הדבר הכי מעצבן זה שמישהי מחנה עקום ואז כולם צריכים לחנות עקום בגללה

ואז כולם יוצאים ואתה נשאר היחידי שחונה עקום(או שרק לי זה מפריע?)

פורסם
הדבר הכי מעצבן זה שמישהי מחנה עקום ואז כולם צריכים לחנות עקום בגללה

ואז כולם יוצאים ואתה נשאר היחידי שחונה עקום(או שרק לי זה מפריע?)

שוביניזם לא מבוסס זה הכי אחי.

אלא אם כן מישהי זו מכונית, שמחנה ויוצאת בכוחות עצמה.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
אנשים חונים חניה כפולה (אנשים כמוני) בגלל אנשים זבלים שפותחים דלתות חופשי ומחוררים לנו את הרכב. אני אישית לא מוצא בעיה בלתפוס שתי חניות,העיקר שלא ידפקו לי את האוטו.

אתה לא יותר טוב מההוא שדופק לך את הדלתות, רק שתדע.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

קח בחשבון שלדעתי כך אתה מסתכן יותר.

בחניה במקום מרכזי באזור מגורי אנשים כמוך החלו לקבל כתובות עם טוש לא מחיק על הרכב כגון "יא חצוף" "יא בן *ונה" וכדומה. ברור שהטוש יורד בשפשוף מסיבי עם כוהל, אבל לא נראה לי ששפשוף מסיבי עם כוהל עושה טוב לחיצוניות הרכב, בטח לא לאחר כמה פעמים.

אני חייב לציין שכל פעם שאני רואה רכב כזה בא לי להזיק לו, אפעם לא עשיתי את זה,וגם לא אעשה, אבל העצבים שאתה מחפש חניה ואתה רואה את זה מחרפנים אותך. הבעיה היא שאתה אפעם לא יודע אם הוא החנה כך מלכתחילה שהיתה אופציה לחניה נורמלית, או שהוא החנה כך בגלל שזה מה שהיה בגלל חונה אחר.

בקיצור, אני מבין את העצבים שלך על זבלים שפותחים דלתות ומחוררים את הרכב, רק קח בחשבון שלהחנות בחניה כפולה בסופו של דבר עלול לעשות לך הרבה יותר נזק משריטות, לדעתי זה עניין של זמן עד שמישהו יקבל חפפה, וכידוע בארצנו זו לא בדיוק בעיה.

ארליך, תביא אורז, מקרוני וביצים

פורסם

אני נכנס עם האלטו שלי למקומות מאד צרים, ואם יש בעיית חנייה ואני רואה מישהו כמוך שתופס 2 חניות אני נכנס וחונה על המילימטר ככה שאתה לא תצליח לפתוח את הדלת שלך בשביל להכניס זבוב. וזה דווקא קצת מגדיל את הסיכוי שהרכב שלך יידפק לצערי.

פורסם

קרה לי פעם שלא הייתה לי חנייה אלא רק בקושי, על המילימטר, ליד אחד שהחנה את רכבו על 2 חניות.

באמת שניסיתי לצאת בזהירות מדלת הנהג, אבל אחרי 20 פעם שהדלת לא נפתחה למרות שהשתמשתי במעט כח, הבנתי שהרכב השני לא יזוז כי אני לא הענק הירוק, אז יצאתי מהדלת צד (הייתי בקנגו של העבודה).

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

דווקא נראה חדש.. לא חבל? :-(

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...