Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא חסר:

attachment.php?attachmentid=337814&d=1368381497

בחנייה של הבניין שלידי, יש מישהו שחונה כך קבוע, על שתי חניות. אבל יש לו סיבה טובה- שתי החניות שלו ואם הוא לא חונה עקום, תופסים לו אחת מהן.

פורסם
בחנייה של הבניין שלידי, יש מישהו שחונה כך קבוע, על שתי חניות. אבל יש לו סיבה טובה- שתי החניות שלו ואם הוא לא חונה עקום, תופסים לו אחת מהן.

נכון שהוא צודק ששתי החניות שלו, אבל האם הוא מחנה כך כדי לשמור את החניה השניה לרכב של אשתו שמגיעה מאוחר יותר? לאורח שצריך להגיע?

או שסתם כדי שאף אחד לא יוכל להחנות שם מטעמי אידיאולוגיה?

אם מדובר במקרה השני - הוא אמנם צודק, אבל לא מצטיין בנימוסים ועזרה לזולת.

ד"א גיליתי השבוע שהמונדאו מהודעות 630 ו- 665 שייכת למישהי שאני מכיר ועובדת לידי :oops: . תפסתי אותה בשעת מעשה.

היא פשוט מגיעה בבוקר עם הרכב לחניה הריקה, נעצרת בצורה אקראית ויוצאת מהרכב. :evil:

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם
נכון שהוא צודק ששתי החניות שלו, אבל האם הוא מחנה כך כדי לשמור את החניה השניה לרכב של אשתו שמגיעה מאוחר יותר? לאורח שצריך להגיע?

או שסתם כדי שאף אחד לא יוכל להחנות שם מטעמי אידיאולוגיה?

אם מדובר במקרה השני - הוא אמנם צודק, אבל לא מצטיין בנימוסים ועזרה לזולת.

ד"א גיליתי השבוע שהמונדאו מהודעות 630 ו- 665 שייכת למישהי שאני מכיר ועובדת לידי :oops: . תפסתי אותה בשעת מעשה.

היא פשוט מגיעה בבוקר עם הרכב לחניה הריקה, נעצרת בצורה אקראית ויוצאת מהרכב. :evil:

איזו עזרה מחפש מי שתופס חניה פרטית? ולמה הוא אמור לעזור לו?

פורסם
איזו עזרה מחפש מי שתופס חניה פרטית? ולמה הוא אמור לעזור לו?

אם החניה הפרטית נמצאת בשטח ציבורי, כמו בהרבה בתים שאני מכיר, או אפילו בחניה משותפת של בניין,

ואחת מהחניות שלי פנויה באופן קבוע, והשכן מהבית ממול בדיוק צריך עוד חניה כי יש לו אורח או כל דבר אחר, למה להתקמצן על החניה שלי? שיחנה בה כאילו נבנתה בשבילו.

שוב, זכותו של הבחור לעשות מה שהוא רוצה בחניות שלו, אבל זאת רכושנות מהסוג שאני פחות מחבב.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם
אם החניה הפרטית נמצאת בשטח ציבורי, כמו בהרבה בתים שאני מכיר, או אפילו בחניה משותפת של בניין,

ואחת מהחניות שלי פנויה באופן קבוע, והשכן מהבית ממול בדיוק צריך עוד חניה כי יש לו אורח או כל דבר אחר, למה להתקמצן על החניה שלי? שיחנה בה כאילו נבנתה בשבילו.

שוב, זכותו של הבחור לעשות מה שהוא רוצה בחניות שלו, אבל זאת רכושנות מהסוג שאני פחות מחבב.

בעיקרון, אני מבין מה שאתה אומר לגבי להיות נחמד פה ושם, הבעיה האמיתית מתחילה כשהשכן תופס חזקה בחניה וחושב שהיא שלו, ואז אתה מוצא את עצמך מחפש חניה ב2 בלילה כי חזרת עם חבר/חברה/דוד ושניכם צריכים חניה.

לא חסרים מקרים בבתי המשפט על ריבים בין שכנים על חניות שלא חנו בהן שנים (נניח כי לבעלים של החניה לא היה רכב תקופה מסוימת) אך ברגע שהוא דרש את החניה שלו בחזרה - הוא נתקל בסירוב מצד השכן הרי הוא התרגל כבר לחיים היפים שיש לו חניה נוספת בחינם ומתי שבא לו.

מסקנה: אני מסכים לחלוטין עם האדון שחונה בצורה הזו (בהנחה ששתי החניות אכן שלו) אחרי שנה שהוא יחנה ככה, אף אחד כבר לא יחנה לו בחניות בין אם הוא חונה ישר ובין אם לא.

פורסם
^ שלט "חנייה פרטית" בצבע אדום יפתור את הבעיה (בתקווה :-o).

עכשיו הוא סתם נראה כמו דוש. :?

לי ולהורים יש שתי חניות צמודות ולפעמים אני חונה על שתיהן - מה הבעיה?

זה מקום חניה פרטי ומסומן, מי יכול להגיד לי משהו?

זו זכותי ואף אחד לא יכול למנוע ממני את זה.

כשההורים חונים כמובן אני לא גולש לאף שכן וחונה בדיוק בין שני הקווים (הבעיה בשכנים אחרים שחורגים ואז נאלצים לחרוג אחד אחריי השני)

מן הסתם מחוץ לחניה הזאת הרכב חונה במקום אחד, בתקווה למצוא מקום רחב, או מקום כזה שלפחות מוגן בצד אחד ממדרכה או קיר. פחות אחד (שיכול לדפוק) יותר נחמד.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

^ הוא רשאי לחנות אך שבא לו- הרי החניות הן חניות פרטיות וזה בסדר גמור. :-D

הבעיה שמהצד זה נראה לא טוב ויש סיכוי שאיזה צדיק יקלוט רכב שחונה ככה על שתי חניות ויחליט ללמד אותו "לקח", דהיינו לבצע מעשה ונדליזם ברכב וחבל. :-(

זמין 8)

פורסם

הוא חייב לשמור על 2 החניות שלו תמיד.

אחרת, כולם יתרגלו שהחניה ההיא ציבורית. וכשהוא יצטרך את 2 החניות, יהיה לו קשה לשמור לעצמו אותן.

באמת, אני לא מבין אתכם ואני מבין אותו לחלוטין במקרה הזה.

פורסם
^ הוא רשאי לחנות אך שבא לו- הרי החניות הן חניות פרטיות וזה בסדר גמור. :-D

הבעיה שמהצד זה נראה לא טוב ויש סיכוי שאיזה צדיק יקלוט רכב שחונה ככה על שתי חניות ויחליט ללמד אותו "לקח", דהיינו לבצע מעשה ונדליזם ברכב וחבל. :-(

זו חניה פרטית.

אין שום סיבה שבנאדם יבצע דברים כאלו.

בחניה ציבורית אני מבין, גם לי יש עצבים על כל האנשים האלו שמחנים על שתי חניות, או שלא מסוגלים לעשות רוורס שניה וליישר את האוטו שלהם.

יש לי שכן כזה, כל פעם חורג לחניה שלידי, ואז השכן שחונה לידי נאלץ לחרוג אליי בגללו.

חתיכת עצלן, במקום להשאיר את האוטו איך שהוא, תשלב את הידית שלך ל-R, תיישר את הרכב, תחזיר ל-D ותחזיר ל-P! היה קשה?!

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

התופעה הזאת קיימת כל לילה בחניה של הבית של ההורים שלי.

תמונה ראשונה זה המראה הכללי של החנייה.

עכשיו מכירים את התופעה בחניה שנהגים חונים לא בחניה אלא ליד הכניסה למפרצי חניה?

מה תגידו על התופעה של 2 שורות מעבר לחניה.

דבר שיוצר לפעמים מצבים בבוקר שרכב חונה באמצע המעבר.

IMAG0203.jpg

IMAG0198.jpg

IMAG0199.jpg

IMAG0200.jpg

IMAG0201.jpg

IMAG0202.jpg

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...