Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה צודק שאין להשתמש בתמונתו של אדם לצורך פרסום מבלי לקבל את אישורו אך במקרה זה לא מדובר על פרסום כלשהו לצורך עסקי.

כמו כן, אין כאן ענין של פגיעה בפרטיות כי האדם שצולם נמצא ברשות הרבים.

בנוסף, התמונה לא פוגענית ולכן אין כל מניעה לפרסם אותה.

כל מה שאני רואה בתמונה זה אדם שחונה באלכסון על חניה שצבועה בכחול. אפילו קשה מאוד להבחין בפניו בבירור ואם הוא יחלוף על פני ברחוב אני לא אזהה אותו.

פורסם
או כנראה שאתה ממש מקנא בג'יפ פולקסווגן שלו

התעסקות שטותית.

מעניין אם היה נכה מנסה לחנות שם נראה לך שהוא היה מפנה?

הקשר היחידי לג'יפ הוא שהרבה מבעלי רכב דומה נוטים להתעלם מחניית נכים/חוק.

Peugeot  5008 2023 

פורסם

בארץ מותר להשתמש בצילומים של אנשים, אשר צולמו במקומות ציבוריים בלבד, לצרכי עיתונות, אך לא לצרכי פרסום. וגם זאת כאשר אופי הצילום אינו "משפיל"... בעבר כבר הוגשו תביעות משפטיות סביב נושא זה.

אני רוצה לראות את ה"מושפל" הנ"ל רץ לבית משפט לבכות ש"עצרתי בחניית נכים ומישהו צילם אותי", רק שיזהר לא להגיע לבית משפט עם יותר מדי מדרגות, שלא יהיה כואב שיבעטו אותו.

פורסם

בביקור האחרון שלי אצל הספר, אחד הלקוחות החליט שמגיע לגולף שלו דאבל חניה, דחסתי את הגולף שלי לשלו, וכשנכנסתי שאלתי "מי החנה את הרכב ככה?, זה סתם מציק" ואין תגובה, יצאתי עם חבר לעשן, ובטעות נשענתי על הגולף השחורה, ואז יצא עלי הבחור "קום קום לי מהאוטו!, בגישת עזוב את הפרארי שלי, סתם מתנשא.

אחרי שהוא סיים את עיסוקיו במספרה הוא התבייש לבקש שאני יזיז את הרכב שלי בכדי שהוא יוכל להכנס לשלו (נדחסתי שם יופי, אי אפשר היה אפילו להתקרב לדלת שלו), ואז היה מראה מבדר של בחור בשנות ה 35 שלו נכנס דרך צד הנוסע ומנסה לעבור לצד הנהג מפנים הרכב.

ממש גמל קטן, מבדר מאד!, ואני דיי בטוח שהוא לא יחנה כמו חוליגן בסיבוב הבא.

SCANSPEAK

פורסם
אם כי אסור לפרסם תצלום של אדם, שצולם בלא ידיעתו ואשר ניתן לזהותו בצילום.

אתה שוב טועה. מותר.

הנה פסק דין ממצה בעניין:

http://www.psakdin.co.il/fileprint.asp?filename=/nezikin/private/ver_buzv.htm

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אף פעם לא הבנתי (זה נכון לגבי חניה וגם לגבי נהיגה בכביש):

איך בן אדם מגיע למצב שפשוט לא אכפת לו על מי הוא דורך או מי נפגע מהתנהגות בריונית או אלימה?

יום שישי, ליד מרכז מסחרי, הסתובבתי 10 דקות בחיפוש חניה.

אחרי שחניתי (בין שני קווים, כמובן), בהליכה של דקה וחצי תפסתי את האנשים הנחמדים הבאים:

Lines 1.jpg

Lines 2.jpg

Lines 3.jpg

פורסם

אומנם בין הקווים אבל למה כל כך צמוד?!

הוא/היא לא חשב עליי זה ברור, אבל מה הוא נהנה לעשות חיים קשים לעצמו גם?

לך תבין אנשים...:roll:

zamud.jpg

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...