Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קיקים והאצות עד 30000 ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5628 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש רכב שייתן לי הנאה מהאצות ומקיקים

בבקשה אל תענו כל הסיויקים למיניהם כי כבר חודש שאני חורש את יד שתיים ולא מצאתי אחת שהיא לא מפורקת או ישנה מידי

איזה רכב ייתן לי הנאה בחמש שניות האלה של התאוצה חוץ מהסיויק בתווך מחירים הזה?

ובבקשה אל תגידו "30 אלף מה אתה מצפה ללמבורגיני."

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בתקציב כזה רק פונטו ספייס HGT, אם הרכב במצב טוב ואתה יודע להחליף הילוכים כמו שצריך, תעשה 0-100 תוך 8.5שניות.

יש לה גם מראה נחמד וזה לדעתי הרכב שנותן הכי תמורה למחיר למי שמחפש רכב זריז עם עיצוב צעיר וספורטיבי.

פורסם

רכבים מוגדשים יעשו את העבודה הספציפית הזאת טוב יותר משמעותית.

וולוו T5,לנצ'יות מוגדשות וכו'.

המחירים ברצפה והאחזקה איננה פשוטה אבל אם אתה לוקח את הדברים הללו בחשבון ומוכן להשקיע אז התמורה לכסף היא גבוהה.

פורסם

אני מתכוון למכונית שנת 2000 בערך אבא שלי לא מסכים לרכב מתחת לשנתון הזה כי זה כמו שאומרים "רכב ישן זה רכב לעשירים"

אני חשבתי על גולף 1.6 שנת 2000 זה רכב מהיר? יש עוד רכב בשנה הזאת שהוא מהיר וטוב?

פורסם

גולף 1.6 לא תעשה את העבודה בכלל, הרכב עגלה.

מחפש שנת 2000 חזק בטירוף? קנה S80 T6 ב27K, תעלה גדישה בעוד 2K וממתקים מסביב בעוד 1K (פילטר פתוח, טיפול לרכב וכו')

תאמין לי נדירים הרכבים שישיגו אותך ברמזור.

פורסם

אני לא מאמין שאבא שלי ייתן לי לקנות וולוו 2800 למה כל יומיים דלק זה קצת יקר.. קצת...

אני נהג חדש אם לא אמרתי.. קצת מוזר שאני יגיע לבית ספר עם וולוו S 80

פורסם

גם עם T6 סטנדרט הוא לא ישאר מאחור,הוולוו בעיתיות מאוד מבחינת התנהגות,העברת הכוח לכביש וגירים עדינים ,לשפר אותה יאיץ את הבלאי פלאים.

בקיצור ילדון קנה לך איזו יונדאי אקסנט ידנית,תשתפשף בנהיגה,תחסוך ובבוא הזמן תרכוש לך משהו מתאים שיענה על צרכייך.

פורסם

אז אין לך אופציות בכלל.

כי כבר בשנתונים הללו לא היו לנציות

מה שכן, בגלל שפה בפורום כולם נחמדים לאלו ששואלים שאלות שלהן אין תשובות

אנחנו פשוט ניתן לך מתנה איזה אמפרזה טורבו

מה אתה אומר על זה?

אגב, אמפרזה טורבו, שנת 2000, במצב רעועה, תיכנס בתקציב שלך.

פורסם
גם עם T6 סטנדרט הוא לא ישאר מאחור,הוולוו בעיתיות מאוד מבחינת התנהגות,העברת הכוח לכביש וגירים עדינים ,לשפר אותה יאיץ את הבלאי פלאים.

בקיצור ילדון קנה לך איזו יונדאי אקסנט ידנית,תשתפשף בנהיגה,תחסוך ובבוא הזמן תרכוש לך משהו מתאים שיענה על צרכייך.

++1

התכוונתי לרשום פיג'ו 306,אבל גם אקסנט תעשה את העבודה. בכסף שחסכת תעשה קורס נהיגה אחד או שניים,ועוד שנתיים אולי תגיד שאתה מוכן לעלות על רכב חזק יותר. "קיקים" ו"רייסים" ברמזורים רק גורמים בלאי מואץ לרכב, בטח שנהג חדש נוהג עליו, אז תעשה לאבא שלך טובה ואל תקפוץ על משהו שאתה לא מוכן אליו. בדר"כ זה לא נגמר טוב.

"that is petrolhead heaven,

and as we've always maintained,the only way you can get there,is in an alfa romeo"

jeremy clarkson - top gear

פורסם

אם אני יכול להמליץ לך,

כל רכב בעל משקל קל וגיר רגיל יתן לך הנאה בנהיגה ותחושה של האצות חזקות.

אני חייב להגיד לך שאם אתה מסתכל על רכב ישן קח בחשבון שהוצאות התחזוקה של כל רכב שתאמץ יעלו לך בבלאי מואץ,

מה גם שמחיר הדלק היום בשמיים [מה קורה באמת עם ההפגנה שדיברו עליה ? :oops: ] ותגלה שללחוץ עושה חור בכיס.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם
אני מתכוון למכונית שנת 2000 בערך אבא שלי לא מסכים לרכב מתחת לשנתון הזה כי זה כמו שאומרים "רכב ישן זה רכב לעשירים"

אני חשבתי על גולף 1.6 שנת 2000 זה רכב מהיר? יש עוד רכב בשנה הזאת שהוא מהיר וטוב?

איזה שרשור הזוי

אבא שלך לא מרשה לך רכב מתחת לזה או מנוע כזה וכזה אבל נותן לך לעשות פתיחות וקיקים

יפה ,החינוך לתרבות נהיגה עולה

מעניין אותי על מה למדת נהיגה

אני לא מבין איך שרשור כזה לא נסגר מזמן

פורסם

פונטיאק טרנס M !

זה האוטו בשבילך...

אפשר למצוא גם בתקציב שלך אם מחפשים טוב.

יפה, אופה, חסכוני יחסית (עד שאתה מתניע), וכו'...

0704gm_04_z_2002_pontiac_trans_am__952.jpg

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

פאסאט 1.8T מתחילת שנות ה-2000.

יש כמה ידניות כאלה שנסחרות.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

יש למכירה סיאט לאון 2000 מנוע 1800 בפורום.

המכיר שהוא מבקש 32 והוא גמיש,הרכב מטופל אצל מישהו מוכר (מוסך) מהפורום.לפי דבריו נשמע רכב שמור

וממש עסקה טובה בשבילך...

Skoda Superb Elegance 1.8 TSI

Alfa Romeo 159 2.4JTDm 20V 200hp

• תוכן חדש...