Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מסך מגע ל CARPC

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5679 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נראה נחמד למראה

אבל לא ראיתי שם שום נתון אמיתי לגבי איכות המסך עצמו

וגם פאנלים ממונעים יכולים להיות בעיה לתיקון ומזמינים צרות.

אני הייתי מעדיף לקחת מסך טאץ' דאבל דין וזהו - אבל זה רק אני...

וכן... אתם יודעים...

אני פולני :-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

חסר לו רק דבר אחד קטן..

חיבור VGA ו USB למסך מגע !!

אם לא הבנת, לא מדובר במסך מחשב, אלא, במכשיר DVD פשוט.

...CASKA for life

פורסם

תנסה חברה בשם XENARC

נדמה לי שגם לחברת ליליפוט יש מסך 1DIN

אבל מציע לך להתרחק - כל המנגנונים החשמליים הם פשוט הזמנה לצרות והמנגנונים המכניים - אם אתה לא בעל חוש מכני טוב ואתה לא תדע איך לחזק שם את הברגים ולפתוח ולסגור את המארז - עדיף שתתרחק גם כן.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

התצוגה של המסך 1DIN של ליליפוט לא כל כך איכותי בהשוואה למסכי הדאבל דין שלהם

ואכן גם המינוע של פתיחת המסך מועד לבעיות

(היה לי את שני הסוגים שלהם)

גם אני בעד המסך דאבל דין.

HU: CarPC 3 In Progress [00%] AMP: Twister III F4-600

Woofer: Helon 165 (2 ohm) Tweeter: HX 165 PHASE SUBS: (X-ion 10" 350rms) X 2

Mitsubishi king

פורסם

יש לי עדיין את המסך 1DIN עם המנגנון המכאני של זנארק שרכשתי בזמנו - המסך התברר כקקה של דבר

המנגנון המכני עובד נהדר וזה גם אחרי שגיליתי בדיוק איך מחזקים ומקבעים בו את כל הברגים שיש להם חשיבות קריטית לפעילות המנגנון (מנגנון מאוד פשוט בסופו של דבר ומאוד יעיל)

אבל המסך פשוט זוועה - לאחר תקופה מסויימת נהרס לי שם הFLAT CABLE ולא טרחתי אפילו לתקן אותו מאז.

מה שאני חושב לעשות זה לקנות חלקי חילוף כמו את מסך המגע עצמו ואת ספק הכוח שלו והכבלים ופשוט למתקן אותם בתוך המארז של הזנארק - זה במידה ואני אחליט אי פעם להתחלק על השכל וללכת על עוד CARPC לרכב השני.

ולא נראה לי שזה יקרה.

Pioneer TS-X150

פורסם

לא - לא ברור בכלל

ברכב השני כנראה תהיה יחידת דאבל דין MECHLESS (כלומר חסרת חלקים מכניים או במילים אחרות ללא CD ) מתישהו.

ואני כנראה לא אחזור יותר ברכב השני למערכת שלושה חלקים אלא ברגע מסויים שבו כבר ממש יגרד לי באצבעות לעשות פרוייקט קטן אני מתכוון:

1. להתקין את האומגות CR101 במקום הטוויטרים המקוריים של האימג'ן בכדי לנסות להוריד את נקודת החיתוך ל 2.5K בין שני האלמנטים או ל3.2K

2. לעבור למגבר חמישה או שישה ערוצים שירים עליו את כ-ל המערכת ויתפוס פחות מקום בתא המטען.

3. לעבור לדאבל סאב 10 אינטש - אני מחכה לרגע שHAT ישחררו את הסאבוופרים בכדי להחליט על כך סופית.

Pioneer TS-X150

פורסם

אני מבין שכבר יצא לך להתנסות עם שלך הא?

ואני לא יודע מה גורם לך לחשוב שהNS10 ילך בכזו קלות או שדווקא הNS10 הוא זה שילך אם בכלל.

Pioneer TS-X150

פורסם

לא, רק היום סיימתי את התיבה (זה גיל).

אדי, איזה סאבים HAT הולכים להוציא? (הפעם זה לירן).

HU: Pioneer DEH-80PRS Woofers: SEAS Lotus Reference Tweeters: SEAS Lotus PerformanceSUB: Hifonics12" Wiring:KnuKonceptz,Omega-Audio,Sound quest AMPS:Lightning Audio,Phonix Gold

פורסם

וואו - חברה אתם ממש במשבר זהות - תחליטו :-P

איזה סאבוופרים HAT הולכים להוציא? זה באתר שלהם קודם כל - אבל עדיין לא ניתן להוריד את הPDF ופוסט של אליקו כבר יש אפילו מחירים.

אני מחכה לנתונים שלהם בדיוק כמו שאתם מחכים כי אני רוצה לדעת איזה נפחי תיבות הם יזדקקו ומה יהיה אופי הסאונד שלהם וההספק שהם יהיו מוצהרים עליו - הנתונים האלו קריטיים מבחינתי אבל זה נשמע לי טוב ומבטיח שברכב אחד יהיה לי מערכת שלמה של HAT

אבל אני מחכה כרגע...

הייתי בכיף שם שתי אאורות אבל כמו שכבר הסברתי - הנפח בעייתי מאוד. (ואותה הבעיה גם עם סיז)

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...