Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

וו גרירה לרכב אספנות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5645 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לעשות וו גרירה לדודג' דארט1973 שלי והלכתי כבר ל4 מקומות וכולם אמרו לי שהם לא עושים לרכב כזה!

חלק אמרו שלא מתעסקים חלק לא רצוי, עדיף לא להרכיב על רכב אפנות וו גרירה? ומישהו מכיר בנדאם שכן עושה לרכב אספנות?

תודה לעונים!

Dodge Dart באמצע השיפוץ

Dodge aspen בתחילת שיפוץ

פורסם

הרכבת וו גרירה על רכב אספנות מחייבת בדיקת טכניון ולכן אף אחד לא מעוניין להתעסק עם בדיקה שכזאת. אני הבאתי ארצה רכב אספנות שהיה מורכב עליו וו גרירה עפי תקן שוויצרי שסביר להניח שהוא לפחות כמו התקן הישראלי אם לא יותר ובעמדה 1 נדרשתי או לפרק אותו או להביא אישור בדיקה מהטכניון.

אבי שרייבר

פורסם

לי במרצדס יש וו גרירה והרכב אספנות אבל הוא היה עם וו גרירה לפני ההורדה לאספנות וזה מופיע ברישיון .

אני לא יודע אם ניתן להוסיף במהלך האספנות וו גרירה.

אני בכל אופן לא ממליץ לך לעשות וו גרירה מאחר שכל פעם שתרצה להטעין ולפרוק את הנגררת תקבל מכה בטמבון עם כל זה שתהיה הכי זהיר בעולם .

(אני משאיר את וו הגרירה ברכב שלי מסיבה אחת והיא שהרכב שלי 5 וחצי מטר ושנוסעים לאחור בתנאי מזג אוויר קשים זה יכול למנוע ....... )

פורסם
הרכבת וו גרירה על רכב אספנות מחייבת בדיקת טכניון ולכן אף אחד לא מעוניין להתעסק עם בדיקה שכזאת. אני הבאתי ארצה רכב אספנות שהיה מורכב עליו וו גרירה עפי תקן שוויצרי שסביר להניח שהוא לפחות כמו התקן הישראלי אם לא יותר ובעמדה 1 נדרשתי או לפרק אותו או להביא אישור בדיקה מהטכניון.

אבי שרייבר

לי היתה התנסות שונה.

על רכב האספנות שהבאתי ארצה היה וו גרירה. בעמדה מס' 1 סרבו לאשר אותו כי מדובר בתקן אמריקאי והתבקשתי להסירו. ולכן הורדתי את הוו.

בהמשך אותו יום הלכתי למתקין מורשה על מנת שיתקין את אותו הוו שהורדתי. למחרת, וו הגרירה כבר היה ברישיון.

ללא כל בדיקה או הערמת קשיים ושאלות מצד המתקין ו/או משרד הרישוי. ההליך היה פשוט, רגיל, קל ונח.

פורסם

שוקה מה המסקנה המתבקשת לאור העובדות שלי ושלך .שלכל פקיד בעמדה 1 יש כנראה חוק אחר או זוכר חלקית את החוק ונותן לו אינטרפטציה אישית משלו .אכן רפובליקת בננות אנחנו.

פורסם

ליאב

דבר ראשון אני לא חושב שיש בארץ וו גרירה מן המוכן כמו כל הווים הקימים בארץ לרכבים חדשים,דבר נוסף איפה רשום שאם התקנת בארץ וו גרירה אצל מתקין מורשה לא תקבל אישור ,ודבר שלישי אני במסע ומתן להביא ווים מחול במיוחד לרכבים שהגיעו ביבוא אישי גם חדש וגם ישן עם תקינה אשמח לעזורלך אם הכל יצא לפועל

אוסף ביתי :-)קפריס הרטופ1966,מנוע V8 8)טנדר GMC אפא'צ 1964 מנוע V8 :-P רכבים בבניה ואיבזור לאחרים.

פורסם
לי היתה התנסות שונה.

על רכב האספנות שהבאתי ארצה היה וו גרירה. בעמדה מס' 1 סרבו לאשר אותו כי מדובר בתקן אמריקאי והתבקשתי להסירו. ולכן הורדתי את הוו.

בהמשך אותו יום הלכתי למתקין מורשה על מנת שיתקין את אותו הוו שהורדתי. למחרת, וו הגרירה כבר היה ברישיון.

ללא כל בדיקה או הערמת קשיים ושאלות מצד המתקין ו/או משרד הרישוי. ההליך היה פשוט, רגיל, קל ונח.

כמה עלתה לך התקנה כזאת של וו כולל האישורים ואיפה ביצעת אותה?

את הוו וכל שאר החלקים אני מביא.

מדובר על התקנה של וו גרירה בחיפושית

תודה

רכבים בבעלותי:

רק אספנות וכמה שיותר...

פורסם
כמה עלתה לך התקנה כזאת של וו כולל האישורים ואיפה ביצעת אותה?

את הוו וכל שאר החלקים אני מביא.

מדובר על התקנה של וו גרירה בחיפושית

תודה

אני חושב שהשאלה לא כל כך רלוונטית. הג'יפים הישנים, משנות הארבעים והחמישים, יצאו כולם עם הכנה בשלדה לוו גרירה, רובם עם וו גרירה מקורי, כך שאין בעיה טכנית להתקין/להחזיר וו לג'יפ.

כאן מדובר על מכוניות אספנות "רגילות" והשאלה נשארת פתוחה..:?

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

• תוכן חדש...