Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב כבה בפניות - פולו 96

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5650 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן לפניי כמה זמן רכשתי פולקסווגן פולו שנת 96 5 דלתות עם מערכת ABS .

משהו שלא הצלחתי לבדוק לפניי שרכשתי זה איך הרכב בפנייה חדה...

קרה לי כבר כמה פעמים שהרכב התכבה בפנייה ארוכה בעיקר פנייה בעלייה שאני עולה לאחר צבירת מהירות ועליה על ניוטרל...

אם מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה אני אשמח לדעת גם.

תודה מראש!

פורסם

קרה לי כבר כמה פעמים שהרכב התכבה בפנייה ארוכה בעיקר פנייה בעלייה שאני עולה לאחר צבירת מהירות ועליה על ניוטרל...

אם מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה אני אשמח לדעת גם.

תודה מראש!

אפשר לקבל תרגום בעברית למשפט המודגש?

אני עוד יכול להבין שהרכב כבה בפניה, רק שאולי יש לנו פה סטארט-אפ מדהים לחסכון בדלק:

אתה עולה עליה בניוטרל? ספר, ספר איך עושים את זה !

אני מכיר רק מקום אחד בארץ שזה קורה, לפעמים (ביער בלפור, תגגלו, היה סיפור כזה) אבל הוא חסום לגישה.

חוצמזה, רע לנסוע בניוטרל ! בזבזת דלק על האצה מופרזת (ואחרי זה תגיד איזה צריכת דלק דפוקה יש לפולו), אתה מאבד יכולות שליטה ברכב - בשביל מה זה טוב? זה יכול להיות מסוכן.

אה, אם הבעיה בסיבובים חדים - יכול להיות שמשאבת הדלק מודיעה על סוף חייה.

ילה גבר בא נראה! מר +1
Guest ספורטמוטורי
פורסם
אפשר לקבל תרגום בעברית למשפט המודגש?

אני עוד יכול להבין שהרכב כבה בפניה, רק שאולי יש לנו פה סטארט-אפ מדהים לחסכון בדלק:

אתה עולה עליה בניוטרל? ספר, ספר איך עושים את זה !

אני מכיר רק מקום אחד בארץ שזה קורה, לפעמים (ביער בלפור, תגגלו, היה סיפור כזה) אבל הוא חסום לגישה.

חוצמזה, רע לנסוע בניוטרל ! בזבזת דלק על האצה מופרזת (ואחרי זה תגיד איזה צריכת דלק דפוקה יש לפולו), אתה מאבד יכולות שליטה ברכב - בשביל מה זה טוב? זה יכול להיות מסוכן.

אה, אם הבעיה בסיבובים חדים - יכול להיות שמשאבת הדלק מודיעה על סוף חייה.

זה כח משיכה הפוך,אם אתה נוהג בפולו הילוך ניוטרל אתה רק עולה למעלה,כי הוא זכה באליפות ודורג מקום ראשון אז עלה לקחת את הגביע.

עכשיו באמת,פותח השרשור,לא ברור לי איך אתה עושה זה,אני אשמח אם תסביר לי את זה קודם.

פורסם

אוקיי תצחקו וזה בסדר D:

ניסוח לא נכון...

בקיצור ככה אני נוסע על מהירות רגילה כביש מהיר ... אחריי זה יש לי פנייה ימינה פנייה בעליה והפנייה דיי ארוכה בערך 200-300 מטר אז אני מתחיל את הפנייה הזאת על מהירות 70 קמ"ש וניוטרל [ללא הילוך] עולה עולה בסיבוב ימינה ולקראת סוף הפנייה וגם כשנגמרת העלייה הרכב פשוט מתכבה זאת הבעיה ...

אני לא מבין במערכת ABS אבל יש לי תחושה שזה איכשהו קשור אליה ...

כי יש לי אחת כזאת.

נ.ב לא חובה שהרכב יתכבה בניוטרל לפעמים זה קורה גם על הילוך ...

וזה קרה לי רק בפניות ימינה.

פורסם

לדעתי אתה נוסע עם מאט מאוד דלק במיכל. נסה למלות דלק ולנסוע.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
99% שזה לא המקרה.

ארטיום, יש אולי פנייה ספציפית שבה אתה יכול לשחזר את התקלה?

נשמע ממש מעניין.

כן יש פנייה ספציפיט ששם התכבה לי 3 פעמים ... מתוך בערך 5 פעמים...

ולא אני נוסע תמיד עם מיכל דלק יותר מחצי.

אגב הפנייה הזאת היא בראשון אם מישהו מכיר את תחנת המשטרה החדשה אז לידה יש גשר כתום אז הפנייה שם מהכביש המהיר שבכיוון חיפה אל הגשר הזה לאזור מערב.

פורסם
כן יש פנייה ספציפיט ששם התכבה לי 3 פעמים ... מתוך בערך 5 פעמים...

ולא אני נוסע תמיד עם מיכל דלק יותר מחצי.

אגב הפנייה הזאת היא בראשון אם מישהו מכיר את תחנת המשטרה החדשה אז לידה יש גשר כתום אז הפנייה שם מהכביש המהיר שבכיוון חיפה אל הגשר הזה לאזור מערב.

מכיר את הפנייה.

אתה יודע לדווח מה צריכת הדלק של הרכב?

מתי הוחלף פילטר דלק?

מצבה של משאבת הדלק ידועה לך?

פורסם

קודם כל תדע לך שמה שאתה עושה מאד מסוכן. לא מוציאים לניוטרל בזמן פניה חדה. אתה צריך להמשיך על ההילוך המתאים.

ההניחה אומרת לעולם לא לנסוע על הילוך סרק אבל בטח לא בסיבוב :?

הבעיה שלך לדעתי לא קשורה לסיבוב, אלא להוצאה לניוטרל. יש פעמים אחרות בהן את מוציא לניוטרל ושם אין בעיה?

אני מנחש שיש לך באופן כללי אי יציבות בטורים בעמידה ולפעמים בעמידה ברמזור הרכב גם כן נכבה לך.

אם כן סביר להניח שאתה צריך להחליף מצערת. אם אתה רוצה לאשר את האבחנה בוודאות גש למוסך מומלץ שמכיר את הרכב ובקש לבדוק אם יש קודי תקלה על המצערת וכן לבדוק את יציבות הטורים.

ברכב הזה כשהמצערת מתחילה למות אלו בדיוק התופעות. כמובן שזו לא האפשרות היחידה, אך הכי נפוצה.

בלי קשר אל תוציא מהילוך באמצע נסיעה.

• תוכן חדש...