Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ראשון - עד 15K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5688 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1) פונטו ספייס 2001

2) דיאהטסו שרייד 1998-1999

3) דיאהטסו סיריון 1999-2000

4) פורד פיאסטה 2000-2001 (או 2002 שלפעמים אני רואה בטווח מחירים הזה)

המחיר: עד 15K

ההתלבטות שלי: הספייס נראת הכי טוב,הכי מאובזרת מכולן,רק מה שמדאיג אותי ביחס לדיאהטסו זה העלויות אחזקה (??).

האם להעדיף פונטו על שרייד \ סיריון זה דבר חכם?? (בהנחה ששתיהן במצב טוב)??

הפיאסטה בעדיפות אחרונה.

תודה 8)

פורסם

לדעתי הפונטו עדיפה,האחזקה שלה וחלפים זולים יחסית,הדייהטסו כניראה תהיה יותר אמינה,אבל לדעתי הם מאוד משעממת איך שהיא ניראית חיצונית ופנימית.

הפונטו גם מגלה אמינות לא רעה,לא ברמה של השרייד אולי אבל זה לא רכב של שני חמישי מוסך.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

קודם כל תודה על התגובה.

שנית,אני גם מוצא את השרייד קצת משעממת,גם שנהגתי בה,די משעממת. הסיבה שהיא ברשימה היא חד משמעית:

יפנית חלפים זולים, ואולי אמינה גם (כפונקציה כמובן של איך ששמרו עליה במהלך השנים).

החלפים של השרייד זולים יותר משל הפונטו,הכיצד? הרי אני רואה יותר ספייסים על הכביש מאשר שריידים??

הערכה גסה וכללית,באחוזים,כמה בממוצע עולים יותר חלפים לשרייד מאשר לפונטו ספייס?

תודה

• תוכן חדש...