Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5678 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

המפגש הראשון לשנת 2011 יוצא לדרך.

המפגש יתקיים ב 1.1.11 החל משעה 12:00 במיקום הקבוע מאחורי אצטדיון ר"ג. במקרה של גשם או חסימת האצטדיון ינדוד המפגש אל תחת גשר "מבצע קדש" שבעברו המזרחי של הקניון.

לפי כמות המשתתפים נראה אם נארגן על האש, בינתיים כיבוד קל ושתייה תתקבל בברכה.

כל המעוניין למכור ציוד יכול ומומלץ להביאו למפגש.

שיהיה מפגש מהנה ומצלח!

מפגשרג.jpg

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

יופי, חיכיתי לפתיחת השרשור הזה.

אני מתכנן להגיע בפעם הראשונה למפגש סוף סוף, נקווה שהכל יתנהל קשורה ועד השבוע הבא לא יהיו בעיות.

פורסם

מגיע.

מקווה להגיע עם הCARPC אבל המשלוח המ*ויין לא מגיע.

מביא חומוס ופיתות.

נא לשמור על רשימה מסודרת.

1.גיל-חומוס ופיתות.

בשיפוצים...

פורסם

נשבע שאני ידעתי שאני לא הייתי צריך לכתוב את ההודעה הקודמת שאני מקווה שאני יגיע בפעם הראשונה, הלך לי ראש מנוע וטיימינג:cry:.

חבל מאוד, אבל אני מקווה וחושב שאני אקבל את האוטו עד יום שישי ולכון אני מקווה שאוכל להגיע.

1.גיל-חומוס ופיתות.

2.ליאור- שתייה קלה וחבר או שניים.

פורסם

ראש מנוע ומפגש מרכז... זה מה שקרא לי בפעם שעברה בדרך חזרה :)

אני לא יגיע - 1.1.2011 זה תאריך של לשעון בבית לאחר 31.12.2010.

[under construction]

פורסם

יש מפה די ברורה.

המפגש מתקיים בחנייה שמול הבאולינג. אם ירד גשם או שהאצטדיון יהיה חסום המפגש ינדוד אל החנייה שתחת גשר "מבצע קדש", מול המקדונלדס.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מגיע עם גיל וכמובן מגדיל את כמות החומוס והפיתות.

HU: Pioneer DEH-80PRS Woofers: SEAS Lotus Reference Tweeters: SEAS Lotus PerformanceSUB: Hifonics12" Wiring:KnuKonceptz,Omega-Audio,Sound quest AMPS:Lightning Audio,Phonix Gold

פורסם

האם אני יהיה חי אחרי סילבסטר אני יבוא עם CARPC שעדיין לא הגיע לשלבי סיום וסאב קטן וחמוד של PEERLESS בטיבה קטנה 17 ליטר.

מוכר קרוסים של HYBRID AUDIO CLARUS ושל TEMPO

פורסם

אחרי סילבסטר ובטח ירד גשם.. לא נראלי שאגיע.

וגם זה אחלה תירוץ כי הכל אצלי חשוף ולא מסודר ברכב חח ***חחח היא לא מילה תקנית ובטח שלא מוסיפה לנראות הפורום. קרא את הכללים***

אולי אם חבר הצטרף אז נקפוץ ..

פורסם

כנראה אגיע באיחור [סביבות 2] ללא כל שינויים בכיוון המערכת :) כי לא צריך.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5678 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...