Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5671 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

ברשותי סניק 2006 72000KM מנוע 1600 יד 2

הרכב נרכש מרשת הטרייד אין של היבואן לפני כ8 חודשים עם 65000KM, בידיעה שצפוי טיפול טיימינג לרכב.

הרכב הוכנס למוסך מורשה ( רשת בבאר יעקב) ולהלן הליקויים שהתגלו :

1)משאבת מים נוזלת.

2)גלגל שיניים הינע cumshuft לקוי (רעש של טקטור בהנעה בבוקר )

3)בית טרמוסטט נוזל

4)נזילות מגומיית סרעפת

5)תושבת גיר פגומה

6)בלמים קדמיים חלשים.

7)חופש בזרועות היגוי.

סה"כ כולל חלקים נלווים (אטמים ונוזלים ) 10 אלף לאחר הנחת המוסך. (כולל טיפול טיימינג מקורי )

ברור לי שסעיפים 5,6,7 הם בלאי . אבל אני מצפה מקרסו שיקחו אחראיות מלאה על סעיפים 1,2,3,4

כרגע אני במלחמה מול קרסו (והטרייד אין ) הטרייד אין מודה שסעיף 3 הוא לא בלאי (יתן 50% הנחה על החלק בטיפול במורשה) , וקרסו מודה שסעיף 2 הוא לא בלאי ( הנחה של 200 ש"ח שהועברה דרך המוסך ).

נכון לעכשיו תיקנתי רק את 1,2,5 והטיימינג (סה"כ 5 אלף ש"ח , אין באפשרותי לעמוד ב10 אלף ש"ח)

והנסיון שלי אומר שב7 אלף ק"מ לא קורה כזה בלאי.

מה אתם אומרים ? מה לעשות ? עם מי להתייעץ ? במי להילחם וכיצד ?

תודה.

שי.

פורסם

קודם כל, אני לא יודע אם אתה יודע אבל יש נציג של קרסו שכותב כאן בפורום מידי פעם. אולי כדאי שתפנה אליו בהודעה פרטית לפני שאתה צובר כעסים מיותרים.

מוסך לא מורשה שמטפל ברנו - מוסך שאפט או אורן שירותי רכב. שניהם חברים בפורום ושניהם מאוד מומלצים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
קודם כל, אני לא יודע אם אתה יודע אבל יש נציג של קרסו שכותב כאן בפורום מידי פעם. אולי כדאי שתפנה אליו בהודעה פרטית לפני שאתה צובר כעסים מיותרים.

מוסך לא מורשה שמטפל ברנו - מוסך שאפט אואורן שירותי רכב. שניהם חברים בפורום ושניהם מאוד מומלצים.

עד כמה שידוע לי ההתמחות של אורן אינה בדגמי רנו אלא בסיטרואן.

תקן אותי אם אני טועה.

אהההההההה אהההההה.

פורסם

שי, תוכל לעדכן אם הרכב עבר בדיקה לפני הקניה?

נדמה לי שכבר היה שרשור על מקרה קצת דומה מטרייד אין של קרסו בבאר שבע.

יש לי את אותו רכב (05) ומעל 100,000 ק"מ, ואף אחת מהתקלות הראשונות לא קרו בו.

להמשך הטיפולים:

נסה לאתר את חבר הפורום "בני ל" ולראות אם ירצה לטפל ברכב.יש לו נסיון רב ברנו. מומלץ מאוד (וגם כדאי כלכלית).

יש את אתר מוסך של רפי לין

עוד כמה מוסכים, לא מורשים אבל טובים, באיזור המרכז שהומלצו בפורום:

"מוסך אמיר את חזי" שברח' יצחק שדה 5 ת"א

"מוסך אדמונד" שברח' הסתת 10 א.ת חולון (בסמטה),

תמיר יהושע, רחוב היוצר 20 חולון

אנא שתף אותנו בהתנסות והתוצאות. יש עוד אנשים עם רנו...

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

עדכון....

הרכב עבר בדיקה לפני קניה ואף אחת מהבעיות הנ"ל לא הופיעו.

והוא לא נקנה באף מבצע .

לפני הקניה גם השגתי את הטלפון של מי שמכר לקרסו את הרכב והבנתי שהרכב ממש שמור.

בשיחה אחרונה עם נציגי קרסו נאמר לי שקרסו ישתתפו ב40% על ה cumshuft וישלמו על הבית טרמוסטט.(הם גם מחייבים אותי לתקן בראשון או בתל אביב)

אז ככה שאני אצא בנזק של 4600 ש"ח והכל יטופל (כולל טיימינג שהיה במקור )חוץ מהחופש בזרוע ההגה ובלמים קדמיים ( שלדעתי אין כלל בעיה , מקסימום נמתין לטסט)

אני די נוטה להסכים .

לגבי המוסך :

מצד אחד אני רוצה לציין לטובה את המוסך בבאר יעקב שעשו הנחות מעל ומעבר ( כמעט כל סעיף 20% הנחה או "מחווה ללקוח" בביצוע העבודה) ועזרו מול קרסו ,מצד שני קיבלתי בהתחלה הרגשה שמנסים לדחוף לי עוד הוצאות (שנעלמה מיד בזה שהראתי שאני לא פרייאר).

די מדהים שמעלות מקורית של 10800 ( כמעט 11 ) זה הגיע ל 4600.

לגבי הטרייד אין בראשון והמוסך המרכזי בראשון.

קנינו משם גם ניסאן מיקרה, ובשינוע של הרכב נ(לשכפול מפתחות) גמר המצבר ואיכשהו נשרף המחשב רכב , לוח השעונים ומחשב ABS .

במקרה הזה המוסך התנער מאחריות וטען שאנחנו עשינו את הנזק בשיא חוצפתו!! ,אבל הטרייד אין התערב ולבסוף לא שילמנו שקל . ( יצא מעל 15 אלף ש"ח) ואפילו דאגו לנו לרכב חליפי לתקופה של חודש ללא תשלום ומצבר חדש.

עכשיו התחלף מנהל הסניף וגם הסוכן שעזר , ובמקרה עם הסניק הטרייד אין בראשון התנער ועשה טובה בכלל שהוא מדבר איתי וחוזר אלי טלפונית.

השאלה היא עכשיו עוד מעט צפוי טיפול תקופתי....1200 ש"ח לשמן,פילטר שמן ופילטר מזגן...שערוריה! (ועוד נתנו לי שובר מצ'וקמק שעוזר ב 150 ש"ח).

פורסם

את הטיפול הבא אתה בהחלט יכול לעשות באחד המוסכים הלא מורשים שהומלצו מקודם.

רק תבחר:

"שאפט" או "אמיר &חזי" בת"א או תמיר יהושע ("המוסך של תמיר") בחולון.

אני מכיר אישית את כולם, ומה שרשמת שצריך לעשות בטיפול, לא אמור לעבור את 500 ש"ח (פילטרים מקוריים ושמן חצי סינטטי 10-40W איכותי ביותר).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...