Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי אלנטרה דיזל 2006

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5649 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לקחתי מכאן עצות טובות, ועצה מאוד טובה היא לא להתמקד על מכונית אחת.

ראיתי ביד 2, שתי מכוניות של יונדאי אלנטרה 2006 של מורים לנהיגה. שניהם עלו לכביש ב-2008 (משמה האוטו עובד 3 שנים).

מכונית א': יד 1 עם 87,000 קילומטר, עבר טיפול גדול (כולל חגורת טמינג לפיו), האוטו יחסית יוקרתי (גג נפתח) הוא דורש על האוטו 45,000 ש"ח. ההורים שלי ראו את האוטו ומאוד התלהבו! אגב יש עדין אחריות על האוטו עד מרץ 2011...

מכונית ב': יד 1עם 150,000, שימש גם כמורה נהיגה וגם לאוטו פרטי של המשפחה, טסט לשנה, גם המכונית עברה טיפול גדול, והוא דורש 45,000 קילומטר. ההורים לא ראו את המכונית הזו.

הניסיון הקודם שלי הוא עם פסאט 2002, אני יודע שהמכונית יונדאי היא לא ברמה נוחות נהיגה כמו של הפסאט, אבל לא נורא. רציתי לדעת עם האוטו אמין מבחינת מנוע, גיר ושאר החלקים? אם אפשר גם לדעת אם הוא נוח על הכביש?

תודה רבה לעונים.

נ.ב.

יותר חשוב לי לדעת על תיקוני האוטו, איכות האוטו. הרי האוטו ינסע הרבה (50,000 קילומטר בשנה) יחסית למשפחתית.

• תוכן חדש...