Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב חדש\יד 2\ליסינג עד 100K.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5659 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

אני מתלבט בימים אלו ממש האם לקנות רכב סופר מיני כגון : סריון, I20 חדש\יד 2. או להביא מכונית

מאזדה 3\פורד פוקוס ב-65 K בערך מליסינג(אחרי 3 שנים על הכביש).

אני מחפש רכב לצעירים ( אחרי צבא ), לווא דווקא לנסיעות ארוכות, לא הולך לבזבז המון דלק - נמאר לנסוע 30 ק"מ

ביום.

איזה מהדגמים הנוכחים בשוק שווים את ההוצאה הכספית, האם ללכת על סופר מיני, או דווקא על מאזדה 3\פוקוס?

איך הרכב מאזדה 2? משום מה יש לי גם סלידה מאירופאיות.

אשמח אם תסברו את אוזניי.. אני שמעתי על מבצעים של סיאט אבל משום מה ידני לא בא בחשבון, על אף

חסכונותו בדלק.

אם יש עוד מבצעים שווים אשמח לדעת - חשוב להבין, סיריון אני כרגע מתנגד למרות חסכנותו בדלק,

מפני שהוא נראה אוטו קטן ול"כוסיות", למשל ה-I20 לא נראית כך.

אני מתכנן לקנות מחר את האוטו, ומחכה אך ורק לתגובות שלכם.

פורסם

יש לי מאזדה 2 מליסינג, שנת 2010 בדגם האקטיב (הזה עם האבזור שלא קיים לעומת הדגם המגניב יותר עם שליטה על הרדיו מההגה שעולה טיפל'ה יותר)

הרכב כ-רכב סופר מיני מאוד מוצלח לדעתי, זאת בהשוואה לסיריון, הI20 תהיה יותר נוחה ומרווחת תוך כדי נסיעה אבל המנוע והגיר אכזבו אותי נורא.

לעומת זאת - המנוע והגיר במאזדה2 מאוד חביבים. ה1500 סמ"ק יודע לזנק מעמידה וזה מאוד קל להיות הראשון בכל רמזור שפוגשים.

הגיר עם יחסי העברה ארוווווווכים נורא, אפשר להגיע ל90 קמ"ש בהילוך שני, שזה מצויין כי יחסית לתיבות אחרות אתה לא מרגיש העברות הילוכים כל הזמן.

התנהגות הכביש של המאזדה היא לא אלפא, למרות שלפעמים אתה מתפתה לחשוב כך, מה שנקרא "ההגה לא מתקשר", אבל לעומת הI20 ההתנהגות כביש של המאזדה נפלאה.

לרכב יש חיבור AUX למקרים שהאייפוד מרגיש בודד, ובכלליות הוא דיי נוח. רק קח בחשבון שתא המטען פצפון.

בת'כלס, הייתי מאוד ממליץ על הרכב, רק קח בחשבון שהוא לא הכי חסכוני בדלק, אני מגיע לצריכה משולבת של 1:12 בכביש מהיר ו1:9-1:10 בעיר, בנהיגה אגרסיבית (באמא ש'לכם, האוטו בליסינג ... הייתם מצפים לרחמים ?)

Of all the things I've lost, I miss my mind the most

פורסם

המון תודה על התגובה. מאיפה קנית מאזדה 2 בליסינג? וכמה עלתה לך ?

יש לי מאזדה 2 מליסינג, שנת 2010 בדגם האקטיב (הזה עם האבזור שלא קיים לעומת הדגם המגניב יותר עם שליטה על הרדיו מההגה שעולה טיפל'ה יותר)

הרכב כ-רכב סופר מיני מאוד מוצלח לדעתי, זאת בהשוואה לסיריון, הI20 תהיה יותר נוחה ומרווחת תוך כדי נסיעה אבל המנוע והגיר אכזבו אותי נורא.

לעומת זאת - המנוע והגיר במאזדה2 מאוד חביבים. ה1500 סמ"ק יודע לזנק מעמידה וזה מאוד קל להיות הראשון בכל רמזור שפוגשים.

הגיר עם יחסי העברה ארוווווווכים נורא, אפשר להגיע ל90 קמ"ש בהילוך שני, שזה מצויין כי יחסית לתיבות אחרות אתה לא מרגיש העברות הילוכים כל הזמן.

התנהגות הכביש של המאזדה היא לא אלפא, למרות שלפעמים אתה מתפתה לחשוב כך, מה שנקרא "ההגה לא מתקשר", אבל לעומת הI20 ההתנהגות כביש של המאזדה נפלאה.

לרכב יש חיבור AUX למקרים שהאייפוד מרגיש בודד, ובכלליות הוא דיי נוח. רק קח בחשבון שתא המטען פצפון.

בת'כלס, הייתי מאוד ממליץ על הרכב, רק קח בחשבון שהוא לא הכי חסכוני בדלק, אני מגיע לצריכה משולבת של 1:12 בכביש מהיר ו1:9-1:10 בעיר, בנהיגה אגרסיבית (באמא ש'לכם, האוטו בליסינג ... הייתם מצפים לרחמים ?)

פורסם

לא קניתי, יש לי מהעבודה דרך אלבר.

בת'כלס אין כ"כ הבדל בין אף אחת מהחברות ליסינג/השכרה, העיקר שלפני שהם מקבלים את הכסף שלך אתה דואג לבצע בדיקה מסודרת לרכב במכון שאתה סומך עליו (או קומפיוטסט, מסתבר ששם אין קומבינות) ולא לסמוך על טופס הבדיקה שהם מראים לך.

Of all the things I've lost, I miss my mind the most

פורסם

אם אתה מחפש רכב ל"צעירים" – אז המשפחתיות 1600 הן לא כל כך בשבילך (אלא אם כן תמצא סיאט לאון מדליקה).

יונדאי i20 היא אופציה מעניינת, למרות שעדיין אינה זמינה לקנייה מליסינג לאור גילה הצעיר. אתה יכול ללכת על האופציות הזולות (סוזוקי ספלאש, סיטרואן C1 וכו') או ללכת על משהו קצת יותר גדול, אולי משומש בן שנה – שתיים.

אופציה מעניינת – פיז'ו 207 משומשת, יש כאלה עם נפח מנוע 1600, רכב מעולה מבחינת נוחות, ביצועים, מראה ותדמית.

יש כמה כאלה זמינות בחברות הליסינג – שווה לבדוק אותן.

אם יש לך עוד שאלות אתה מוזמן לפנות אלי,

גיל מאוויס

פורסם
אם אתה מחפש רכב ל"צעירים" – אז המשפחתיות 1600 הן לא כל כך בשבילך (אלא אם כן תמצא סיאט לאון מדליקה).

יונדאי i20 היא אופציה מעניינת, למרות שעדיין אינה זמינה לקנייה מליסינג לאור גילה הצעיר. אתה יכול ללכת על האופציות הזולות (סוזוקי ספלאש, סיטרואן C1 וכו') או ללכת על משהו קצת יותר גדול, אולי משומש בן שנה – שתיים.

אופציה מעניינת – פיז'ו 207 משומשת, יש כאלה עם נפח מנוע 1600, רכב מעולה מבחינת נוחות, ביצועים, מראה ותדמית.

יש כמה כאלה זמינות בחברות הליסינג – שווה לבדוק אותן.

אם יש לך עוד שאלות אתה מוזמן לפנות אלי,

גיל מאוויס

תודה על התגובה. בכל אופן - כרגע אני רץ בכמה אופנים: האחד , בודק מחירי יד שנייה של מזדה 2 הן מליסינג והן בשוק הפרטי.

שנית, אני בודק את הפורד פיאסטה ששעמתי עליו ביקורות טוב, ואני גם בודק את המאזדה 3\פורד פוקוס(שלטעמי

הוא אינו רכב של צעירים, ולכן אני מסתייג מלבחור את הסוג רכב הזה).

• תוכן חדש...