Jump to content

Se7eN20

  • הודעות

    7
  • כאן מאז:

הנקודות של Se7eN20

חדש בפורום

חדש בפורום (1/14)

1

מוניטין

  1. תודה על התגובה. בכל אופן - כרגע אני רץ בכמה אופנים: האחד , בודק מחירי יד שנייה של מזדה 2 הן מליסינג והן בשוק הפרטי. שנית, אני בודק את הפורד פיאסטה ששעמתי עליו ביקורות טוב, ואני גם בודק את המאזדה 3\פורד פוקוס(שלטעמי הוא אינו רכב של צעירים, ולכן אני מסתייג מלבחור את הסוג רכב הזה).
  2. המון תודה על התגובה. מאיפה קנית מאזדה 2 בליסינג? וכמה עלתה לך ?
  3. ערב טוב, אני מתלבט בימים אלו ממש האם לקנות רכב סופר מיני כגון : סריון, I20 חדש\יד 2. או להביא מכונית מאזדה 3\פורד פוקוס ב-65 K בערך מליסינג(אחרי 3 שנים על הכביש). אני מחפש רכב לצעירים ( אחרי צבא ), לווא דווקא לנסיעות ארוכות, לא הולך לבזבז המון דלק - נמאר לנסוע 30 ק"מ ביום. איזה מהדגמים הנוכחים בשוק שווים את ההוצאה הכספית, האם ללכת על סופר מיני, או דווקא על מאזדה 3\פוקוס? איך הרכב מאזדה 2? משום מה יש לי גם סלידה מאירופאיות. אשמח אם תסברו את אוזניי.. אני שמעתי על מבצעים של סיאט אבל משום מה ידני לא בא בחשבון, על אף חסכונותו בדלק. אם יש עוד מבצעים שווים אשמח לדעת - חשוב להבין, סיריון אני כרגע מתנגד למרות חסכנותו בדלק, מפני שהוא נראה אוטו קטן ול"כוסיות", למשל ה-I20 לא נראית כך. אני מתכנן לקנות מחר את האוטו, ומחכה אך ורק לתגובות שלכם.
  4. Se7eN20

    VOLVO S60 / FORD EDGE

    כן אבל לדעתנו כל הסקודות זה כמו הנהגי מוניות, חח למרות ששמענו שהספורפב מעולה, לא יודע..משהו עם סקודה דפוק. ידוע שהפורד שותה דלק, ואנחנו ת'כלס לא מחפשים רכב בשביל שטח, אלא יותר מנהלים ויותר מפנק. אני מכיר את המונדיאו ו, הוא לא כזה אוטו מרשים.הפאסאט שהייתה לנו טובה יותר ממנו, והמטרה שלנו היא לעלות רמה אחת למעלה. בכל מקרה,אנחנו מחפשים גם רכב גבוה. איזה מכוניות יש בשוק הזה. רק לא לנדקרוזר!
  5. Se7eN20

    VOLVO S60 / FORD EDGE

    תראה מדובר פה בסדר גודל של 200-230 אלף שקל. אני מעריך שכמובן תהיה חריגה למעלה. אבל כרגע בין שתי הדגמים האלה אנו מתלבטים נוטים לכיוון הפורד.
  6. Se7eN20

    VOLVO S60 / FORD EDGE

    עד עכשיו היה לנו פאסאט 2007. אנחנו מחפשים לעלות קצת מדרגה. אני יודע שה-S60 קצת ישנה, אבל עדיין ל"ישן" היא די אטרקטיבית מבחינת הצרכים. הרכב אמור להיות רכב מנהלים / משפחתי.
  7. אנחנו מתלבטים בין שתי המכוניות האלו. איזה כדאי? שתיהן חדשות - 2009. תודה!
×
×
  • תוכן חדש...