Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5672 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני כנראה לא מצליח להסביר את עצמי כמו שצריך : בן אדם שקונה קופרה / רנו קליאו ספורט / הונדה סיויק טייפ R / כל אוטו שיש לו צביון ספורטיבי וביצועים ספורטיבים

לא נוסע רגוע כל הזמן

הרי ההיגיון שלי אומר לא משנה איזה גיל אתה הגיל זה לא פאקטור בסוגיה כאן , אלה אדם שהולך וקונה רכב ספורט לא מתכוון לנסוע עם הרכב רגוע , מה לא ברור פה ?

ועוד פעם אני חוזר על דבריי אם היה מסלול מסודר בארץ לא הייתי יכול לבוא בטענה כזאת כי אולי באמת יש לך כמו בחול רכב ליום יום ויש לך בגראג' רכב לסופשים להיכנס איתו למסלול , אבל בחייאת אין לנו בארץ אפילו קרטינג כמו שצריך , אז מה עושים כל בעלי המכוניות ספורט בארץ נוסעים כל נסיעה בצורה רגועה ? תסבירו לי למה יש בארץ ולנטין ולמה יש משבשי רדר למינהם נגד המשטרות , בגלל שאותם נהגים עם הEVO והפורשה בארץ מגיעים למהירויות שבאמת לא כדאי להם להיתפס בהן

מה שאותי מרגיז זו ההתיימרות של חלק ממכם להגיד אה הוא ילד הוא נוהג פרוע אין סיבה שיסע על אוטו חזק שיהיה בגיל שלנו אז הוא ינהג רגוע ושיקנה 911 טורבו , ואז מה ? עם 911 טורבו הוא לא ינהג כמו משוגע ? הוא לא יסכן את האחרים בכביש 6 ?

כל חברי הפורום אוהבים מוטוריקה אוהבים מוכניות ואוהבים מהירות ושאף אחד לא יתיימר להיות אחרת כי זה פשוט שקר

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הקצב של השטויות שחלקכם פולטים פה הוא לא יאמן... אני בגיל 18 נהגתי על 106 ראלי על הצד - הכל יחסי, בגיל 20 נהגתי ברכב עם 250 כ"ס שהיה מגיע למהירויות שהשתיקה יפה להם (ע"פ פורומים בחו"ל). ושרדתי לספר את זה, הכל עניין של ריסון עצמי.

אני גם לא מאמין שילד בגיל 17 צריך הנעה אחורית והרבה כוח, אבל מדובר פה בסה"כ על איביזה ושירוקו, שני רכבים שרחוקים להיות רכבים קיצוניים, הנעה קדמית וקצת פוזה זה הכל..

לדעתי אין שום מניעה לתת רכב חזק לצעירים, בתנאי שהם יקחו קורסים לנהיגה מתקדמת ויבינו את הסכנה שקיימת בכל פעם שעולים על ההגה, אני עם הטופס של הנהג חדש, מיד אחרי המלווה הגעתי לקורס כזה ואני יכול לציין לפחות 2-3 מצבים שנתקלתי בהם שזה אולי לא הציל את חיי, אבל בהחלט הציל את הרכב שלי ולימד אותי איך ומתי זה הזמן לעשות מה שהלב רוצה.

אבי.

פורסם

אני יכול לספרסיפור אישי של אחי שבן 18 יום שישי האחרון יצא לבלות, עם חברו גם באותו הגיל לחבר יש טוארג של אמא הבנאדם אשכרה נסע 110 קמ"ש בכביש של 50 בעיר, מי שמכיר את רחוב גולדה בחולון שהוא כביש ישר בלי רמזורים. בקיצור הייתה שם ניידת עצרה אותו קיבל על המקום שלילה.

מה שאני רוצה לומר שלא משנה על איזה אוטו הוא ינהג, הוא יכול לנהוג כמו מופרע על כל אוטו הכל תלוי כמה הוא מספיק אחראי לא לסכן, את הסובבים אותו. אני ממש לא בא להתחסד, כי גם לי לא חסר גיליון הרשאות ארוך של תנועה לפעמים זה מהירות, ולפעמים זה על שטויות קטנות כל אחד ויכולת הריסון של עצמו.

חבר טוב פעם אמר לי ...." מה זה משנה מזגן לא מזגן אם יש דלקן הוא החבר הכי טוב של האדם

:lol: "

• תוכן חדש...