Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5671 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יעיד רק על עצמי.

טוב עשה אבי שקנה לי פג' 309 חבוטה כרכב ראשון.

את השליטה העצמית השגתי רק שנים לאחר מכן.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

TALAZ זה לא הכוח זה המוח,ושיקול הדעת שבא רק כמה שנים אחרי זה

והכוונה לא אליך אנחנו יודעים שאתה בטוח שאח שלך זה וולנטינו רוסי

פורסם
TALAZ זה לא הכוח זה המוח,ושיקול הדעת שבא רק כמה שנים אחרי זה

והכוונה לא אליך אנחנו יודעים שאתה בטוח שאח שלך זה וולנטינו רוסי

אז פה אתה טועה, אין לאח שלי בכלל רישיון לאופנוע ומה הקשר פה אופנועים ?

את המוח ושיקול הדעת יש לי ואני יודע מתי אפשר לילחוץ ולעשות שטויות (3 שנים עם אופנועים) ..

מה יש שאתה בא ואומר לו לא ליקנות רכב כמו שהוא רוצה ? הוא מיתלבט בין שני דגמים אז במקום לעזור לו אתה מנסה לנסות להטיף לו מוסר ? אני אגב גם לא מוצא סיבה להיתגלגל באוטו חבוט מכוער ועגלה אם יש אפשרות ליהתגלגל בשירוקו\קופרה, ובין היתר רכב ספורטיבי בנהיגה מנהלתית רגילה יהיה יותר בטוח ממאזדה 3 .

פורסם

אני לא מבין מה הקטע בלהגיד לאדם צעיר לא לקנות אוטו ספורט.

כמו שאתם יודעים אנחנו גרי בישראל , בישראל כל ילד בן 18 ראה יותר מדיי פעמים את מהיר ועצבני 1 2 3 4 בערך 5 פעמים.

בישראל כל בחור צעיר ינהג על המזדה 3 ליסינג של אבא כאילו זה ניסן סקיליין בכל מקרא .

אז אם כבר אז כבר , כי דיבורים לא יעזרו , לא עדיף לקנות להם אוטו שיכול שבנוי לנהיגה אגרסיבית מאשר אוטו שלא בנוי לזה ?

או שאני מפספס משהו.

כמובן חוץ מהעובדה שרכב ספורט נוסע חזק ומזדה 3 לא , הם בכל זאת ינסו לעשות איתם דריפטים.

אישית ? אם היה לי ילד ואמצעים הייתי קונה לו קופרה עם ניהול מנוע של APR שמגביל את הסל"ד ל 4500 ואת הכ"ס.

ככה הוא לא יסע מהר מדיי כי הוא לא יכול ואם יקח פניות כמו מפגר , אז לפחות אדע שהרכב יתמודד עם זה טוב יותר.

אני זוכר איך התחילה התופעה איי שם ב 2001 עם צאת מהיר ועצבני , וכמה הונדות עם ניאונים פתאום קמו מהתרדמת :)

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

חברים בו נכניס דברים לפרופורציות כן? זה שהבחור בן 18 לא אומר שאסור לו לשבת מאחורי הגה של אוטו עם הרבה כוח, יש לו רישיון זה נותן לו זכות לשבת מאחורי כל רכב עם 4 גלגלים ולא משנה כמה כ''ס וכמה מומנט יש לו ובאיזה סל''ד.

אני בגיל 17 שעוד הייתי עם מלווה הייתי נוהג על אוטו של חצי מיליון שקל ועם הרבה יותר כוח סוס משירוקו או איביזה קופרה במשך תקופה לאחר שמכרתי את הסיויק הישנה שלי, נהגתי עליו קרוב לחצי שנה וזה היה הרכב של אבא וידעתי לשלוט בו כמו שצריך אחרי שהכרתי את תגובת הרכב לכל נגיעה בגז ובברקס, ולא נגרמה לרכב שריטה אחת במשך הקרוב לחצי שנה שנהגתי עליו.

אם הבחור יודע למתן את הלחיצות שלו ולדעת ולהעריך שהוא יושב באוטו יקר ויש להיות יותר מחושב הוא רק "ישתפשף" יותר טוב בתור נהג חדש לדעתי, לפחות ככה אני הייתי שידעתי להעריך שאני יושב באוטו יקר ואני לא יכול להשתולל איתו כדי שחלילה לא הרכב לא יפגם (או שאני יפגם :lol:).

ההחלטה בעניין צריכה להיות של האבא של הבחור שהוא זה שמשלם, אם לא אכפת לו שהבן שלו בתור נהג חדש ישב באוטו של 180K ביודעין שהוא לא קנה את האוטו רק כדי שלבן שלו יהיה יותר כריות אויר ואמצעים בטיחותיים שישמרו אותו על הכביש, אלא יותר בשביל הפוזה והאצה מ 0 ל100 במהירות קצת יותר גבוהה ממאזדה 3 או משפחטומטית סטנדרטית היום שיבושם לו.

בכל אופן לפותח השרשור הייתי לוקח את השירוקו ללא ספק ונוהג איתה לאט מאוד :wink: לפחות עד שתרגיש בטוח מספיק ליותר.

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם

אני יכול לומר לך שמאז שראיתי את השירוקו (לחבר יש ואפילו נתן סיבוב קצר)אני מאוהב... סע לאט, האוטו הזה לא צריך שתיסע איתו מהר כדי לעשות פוזות, שמור על החיים שלך- כלום לא שווה את הבכי של אמא ש'ך.

פורסם

TALAZ קיבלת 0 בהבנת הנקרא,תחפש בגוגל מי זה ולנטינו רוסי,לא זה לא אח שלך

ילד בגיל 18 לא צריך לנהוג בשירוקו או קופרה או כל אוטו ספורטיבי אחר

בתור אוטו ראשון עד צבירת נסיון תספיק גם איביזה 1.4

פורסם
אני לא מבין מה הקטע בלהגיד לאדם צעיר לא לקנות אוטו ספורט.

כמו שאתם יודעים אנחנו גרי בישראל , בישראל כל ילד בן 18 ראה יותר מדיי פעמים את מהיר ועצבני 1 2 3 4 בערך 5 פעמים.

בישראל כל בחור צעיר ינהג על המזדה 3 ליסינג של אבא כאילו זה ניסן סקיליין בכל מקרא .

אז אם כבר אז כבר , כי דיבורים לא יעזרו , לא עדיף לקנות להם אוטו שיכול שבנוי לנהיגה אגרסיבית מאשר אוטו שלא בנוי לזה ?

או שאני מפספס משהו.

כמובן חוץ מהעובדה שרכב ספורט נוסע חזק ומזדה 3 לא , הם בכל זאת ינסו לעשות איתם דריפטים.

אישית ? אם היה לי ילד ואמצעים הייתי קונה לו קופרה עם ניהול מנוע של APR שמגביל את הסל"ד ל 4500 ואת הכ"ס.

ככה הוא לא יסע מהר מדיי כי הוא לא יכול ואם יקח פניות כמו מפגר , אז לפחות אדע שהרכב יתמודד עם זה טוב יותר.

אני זוכר איך התחילה התופעה איי שם ב 2001 עם צאת מהיר ועצבני , וכמה הונדות עם ניאונים פתאום קמו מהתרדמת :)

ההבדל הוא שברכב ספורט סטייל שירוקו/קופרה (חוץ מזה שיש הרבה יותר כוח) הכוח זמין מלמטה וזה יוצר מן דחף (שיש לרסנו) ללחוץ.

את הקופרה/שירוקו הייתי מגביל ל2500 סל"ד ו140 קמ"ש בשביל לשמור על החיים שלו.

מה שגם אני לא בטוח שלקופרה יש 5 כוכבי בטיחות - בעניין הזה שירוקו/גולף אמורות להיות הימור בטוח.

פורסם

תהיה בטוח שהקוופרה יותר בטוחה מכל מאזדה 3 (אני היתהפכתי עם מאזדה 3 ואפילו לא ניפתחו כריות אוויר) .

פורסם

אתם מכירים את הבן אדם בכלל לפני שאתם מחליטים שהוא נהג מתאבד , וכל יציאה מחניה תהיה על הילוך 2 במהירות של 200 קמ"ש

עם כל רכב אפשר לעשות שטויות גם עם סזוקי אלטו אז תפסיקו להיות כאלה צרי עין ותפרגנו , אם לילד יש אבא שיכול לקנות לו שירוקו אז האבא הזה עבד קשה בשביל הכסף וואלה למה שהבן לא יהנה אז מי יהנה המדינה ? רשות המיסים ? מס הכנסה ?

ילד (לא יודע מה השם שלך ) לך תהנה תן בראש עם שירוקו היא הרבה יותר אוטו מקופרה שכבר ראינו אלף פעם, וסע לשלום ותהנה מהרכב

ואני יספר לכולם סיפור אישי, היה לי חבר שבדיוק אותו סיפור בתיכון, אבא עשיר פינק אותו קנה לו קופרה חדשה מהניילונים , סם אחרי בערך 6 חודשים גמר את הקופרה בתוך פרדס תפוזים מאחורי רעננה כביש כפרנחמן אם מישהו מכיר , האוטו כמובן הלך טוטאל , כל החבר'ה היו עצבניים " איך הוא לא מעריך את מה שאבא שלו נתן לו " איך הוא לא מעריך כסף" לא מגיע לו בכלל"

אבא שלו הלך וקנה לו לאון חדשה דנדשה ניילונים ה1800 בלי טורבו אם זכרוני אינו מטעה אותי , אחרי 3 חודשים סם גמר את האוטו בתוך מעקה בטיחות , הלך רכב בשווי של כמעט 200 אלף שקל אחרי שהלך רכב בשווי של 140 אלף שקל

כל החברים כבר היו בהלם חאלס זה פשוט לא פייר אנחנו רק חולמים על כאלה מכוניות והוא הורס אותן

סם נפטר מסרטן לפני חודשיים בגיל 22 וחצי . אני מקווה שהוא הוציא את הנשמה של המכוניות האלה לפני שהוא הרס אותן ושהוא נהנה כמו שצריך (כמובן מבלי לסכן אף אחד אחר )

פורסם

סמולרס אני באותו ראש שלך אם אבא שלי יכול לממן לי רכב סםורטיבי יפה ובטוח ולא משנה כמה הוא עולה למה שלא יעשה את זה ? כל הורה יעדיף ליראות את הבן שלו נוהג בשירוקו מאשר בהונדה סיוויק שנת תרפפו, כניראה שהבחור שניסה להוריד את פותח הת'רד מליקנות רכב כזה בעצם עשה זאת מתוך קינאה .

פורסם

אני גם חושב שיש פה עיניין של צרות עין ואידיאולוגיה של אם לי אין למה שלו יהיה , וזה לא טוב חיה ותן לחיות , זה מזכיר לי תלבושות אחידות שהיו מחייבים אותה שהיינו קטנים מתוך אמירה שזה יוצר תחרות וקנאה בין התלמידים , אני לא בן אדם עשיר אבל סליחה למה שהילד הזה שאבא שלו הצליח בחיים לא יכול להתפנק בגלל שהילד השני אבא שלו לא כל כך הצליח מה הוא אשם

שמור על צניעות באופי ואפילו הבן אדם הכי עשיר יכול להיות חבר

פורסם

הסוגיה פה זה לא יפה לא יפה זה עצם העובדה שחיים פעם אחת ואל תעצור את עצמך מלהנות משום דבר ! רק בגלל שאתה קטן או בגלל שמישהו אמר לך שאין מצב שתצליח או כל אמירה כזאתי או אחרת שתעקב אותך מלהגשים חלום , תעשה מה שבא לך ואל תספור אף אחד אחר !

שוב אני חוזר ואומר מבלי לסכן את הזולת !

פורסם
אוי אז הרכב חזק ומהיר אז מה ?

אני בן 19 ואני מכוון לרכבים יותר חזקים כרגע (לפני קנייה של רכב) ולהיפך אבא שלי רק מעודד את זה וישלח אותי לנהיגה מיתקדמת (או להישתולל עם אופנוע או עם מכוניות אז תעשה תשיקול) ...

שמע רכב חזק ומהיר לא אומר כלום הכל תלוי בנהג וזה שאני בן 9 או הוא בן 18 לא אומר שאנחנו לא יודעים להיתמודד עם כוח ...

לפותח השירשור, אני הייתי הולך דווקא על השירוקו רק כי אפשר לקחת אותה בידנית, אם אי פעם יהיה חסר לך כוח תשדרג תוכנת ניהול והיא תהיה יותר חזקה ...

סליחה! אבל קופרה אי אפשר לקחת אותה בידנית ? ודווקא הקופרה עדיפה על השירוקו במיוחד בשיפורים.

לא נעים להטעות אנשים רק בגלל שאתם נוטים לחבב אוטו מסויים על אחר.

ולענייניו - לא משנה ממש איזה רכב לקנות, העיקר להבין את הערכים של הנהיגה ושל הכביש,כי כבישים ומכוניות זה מלחמה, ומי שלא מבין מה זה נהיגה אז הוא במלחמה בלי נשק.8)

kobi.idan2 כתב:
גיר ידני או רגיל?

Seat Leon 2002 1.8 Manual . Subaru B4 2007 2.0 Manual . Kia Sportage 1997 2.0 Manual . Seat Leon 2002 1.6 Manual . Isuzu D-max 2006 3.0-TDI Manual . Skoda Oktavia 2012 1.4-TSI Manual

• תוכן חדש...