Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5671 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

את האיביזות החמות החדשות לא ניתן לרכוש עם גיר רגיל אך ורק רובוטי(קופרה\FR).

לבחור שהתהפך עם מאזדה 3 ,כל הכבוד,אולי עדיף שתישאר על דו גלגלי ולא תסכן אותנו עם רכב על הכביש,לא נשמע כאילו אתה ראוי לאיזשהו רישיון נהיגה,אבל הרשויות עושות טעויות.

את הסיפור על סם אני מכיר וגם את הבחור ז''ל,לא ברור האם הייתה שם משאלת מוות או ייאוש כתוצאה מהסרטן(הבחור החלים מהסרטן וזה חזר שוב,אני חושב שמספר פעמים),אני ראיתי איך הוא נהג ברכבים הללו,נהיגה ושליטה לא בדיוק היו שם,ולנסוע מופרע בתוך רעננה הוא נטו סיכון הסביבה,כן כולנו משתוללים מדי פעם,אבל לכל אחד הקו האדום שלו(מה נבון לעשות ומה לא!).

"לא לספור אף אחד" - מזל שיש בינינו עוד נהגים אחראים שסופרים את הסביבה שלהם על הכביש ובכלל,לא מבין את הגישה שלך!

לא מדובר בצרות עין אלא בייעוץ והכוונה,תרבות הנהיגה בארץ היא בעייתית,אני הייתי מצייד נהג חדש ברכב בטיחותי ומאובזר לפני שהייתי חושב על התנהגות,פאן וביצועים,עם כל אהבתי לדבר,מאוחר יותר אם היה הממון בכיסי הייתי רוכש רכב חזק יותר ומעניין וכמובן עושה כמה קורסים מעניינים לשיפור ולמידת הרכב.

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אבל למה לקחת 50 אחוז ממה שכתבתי ועוד אחרי שהדגשתי לא לסכן את הזולת ! בכל דבר בחיים תעשה מה שאתה רוצה לעשות ומה שהלב שלך רוצה לעשות כל עוד זה לא מסכן את הזולת ! נקודה ! לגבי סם הוא באמת נהג בצורה מופרעת הוא כן סיכן אחרים לצערי הרב אבל זאת לא הייתה הנקודה אנחנו דיברנו על למה ילד צריך לקבל רכב ב180 אלף שקל מאבא למה לא לקנות רכב ראשון ישן , אז התשובה היא כי האבא יכול לקנות חדש זה למה , ועדיף חדש ובטיחותי מאשר ישן ושחוק

בגלל זה גם לא המלצתי על הקופרה כי היא באמת גורמת לך להיות פזיז היא מהירה וצועקת להשתוללות , השירוקו יותר מעודנת וגם נראת יותר טוב גם בגיר אוטומט לפי דעתי אתה פחות חי בסרט של מהיר ועצבני כי באיזשהו מקום זה ממתן אותך לפחות שאני עולה על מכוניות אוטומטיות

פורסם
הסוגיה פה זה לא יפה לא יפה זה עצם העובדה שחיים פעם אחת ואל תעצור את עצמך מלהנות משום דבר ! רק בגלל שאתה קטן או בגלל שמישהו אמר לך שאין מצב שתצליח או כל אמירה כזאתי או אחרת שתעקב אותך מלהגשים חלום , תעשה מה שבא לך ואל תספור אף אחד אחר !

שוב אני חוזר ואומר מבלי לסכן את הזולת !

אתה מודע לזה שאלה המילים שכל צעיר וערס אומרים לעצמם ?

מצחיק.

"נו אז מה שזאת מזדה 3 ליסינג אני לא סופר אף אחד , רק בגלל שמישהו אומר לי שאין מצב שאני אצליח .. אני יראה לכולם איזה גבר אני " .

בחיית רבאק.

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

בלי לסכן את הזולת - תלך ברגל. ברגע שאתה נוסע על הכביש אז אתה מסכן את הזולת ולא משנה כמה תסע לאט ובזהירות.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם

נחמד שכל אחד פה הופך להיות קדוש מעונה , אבל חבר'ה אתם נמצאים פה ב CARSFORUM ולא ב LISINGFORUM

יש פה אנשים עם מכוניות של 300HP ויותר , אז מה אתם רוצים לספר לי שטויות במיץ שרק בקורסים הם משתגעים עם האוטו ? למה כל האיבוייים ולהקסוסים והרנו קליאו ספורט וכל המשופרות פה בפורום שיש להם ולנטיין או משבש לייזר כזה או אחר למה יש להם בשביל לשמור על הזולת , אז בחייאת ראבק לפני שאתם מטיפים מוסר לפחות תדברו דוגרי ואל תציגו את עצמכם כאילו אתם ילד טוב ירושלים

אם אתה נוסע לבד בכביש מהיר ריק ב 4 בבוקר מה שכל אחד ממכם פה עשה, ומשתולל עם האוטו יש הבדל עצום לבין לנסוע ב2 בצהריים באמצע העיר על 100 או לעשות כיכרות עם אנדברקס באמצע העיר, גם לנסוע על אופניים אתה יכול להיכנס בהולך רגל

אז שאף אחד לא יתמם לי פה כאילו זה פורום זהירות בדרכים

פורסם

סמולרס עזוב, אם תשים לב כל מי שמנסה להוריד את הילד מהעיניין של השירוקו\קופרה אלו כאלה עם רכבים לא ספורטיביים וכניראה חסרי אמצעים ליקנות אותם אז הם בגישה אם לי אין למה שלילד בן 18 יהיה ? הצרות עין של אנשים בימינו עוד תהרוג .

פורסם

כן טל אבל יש פה קטע מרגיז שאנשים משחקים אותה כאילו הם מינימום השריף של העיר ואיך אנחנו מעיזים בכלל לנהוג מעל 90 בכביש מהיר ומעל 50 בעיר , הרי זה טירוף וחאלס טל יש להם פה מכוניות שסוגרות 200+ קמ"ש אם היה מסלול בארץ מסודר הייתי אומר וואלה אין סיבה להשתגע עם הרכב בכביש ציבורי , אבל הבן אדם מעליי אופר נראה לי קנה רנו קליאו ספורט בשביל מה לנסוע 90 בכביש מהיר ?

ושלא יאכיל אותי שטויות שהוא קנה את הרנו בשביל לשלם כל פעם כמה אלפים לקורס על מנת ליהנות מהאוטו,

אבל נעזוב את זה שכל אחד יחיה באמת שלו

פורסם

תסתכל בפרופיל,יש לך ענין עם ילד מרטיב בן 22,ועוד כמה מומחים בני 19

אני יכול להגיד לך בוודאות שירוקו וכל אוטו ספורטיבי אחר גדול על ילד בן 18-22

זמינות הכח,מהירות סופית גבוהה מפתה לנסוע מהר יכולה ומכניסה אותך למצבים שנהג חדש ולא מספיק מנוסה לא ידע לצאת מהם

לי עצמי היו מספיק מכוניות רגילות עד 205GTI

צבירת נסיון חובה עד קבלת או קנית אוטו ספורטיבי

פורסם

smallars היקר, פיספסת פה את הפואנטה.

יש פה כמה מבוגרים שהחליטו לעשות הכללות וחושבים שכל צעיר עם רכב ספורטיבי ישר משתולל ולא מפעיל שיקול דעת.

בדיוק כמו שיש אשנים שעושים הכללות ושונאים את כל המרוקאים\אשכנזים\אתיופים וכו'.

לעומת זאת מגיע בחור צעיר כמוך, וטוען בקיצוניות לצד השני שאין שום סיבה שהוא יעשה שטויות אם יש לו רכב ספורטיבי

הדעה שלי היא בדיוק באמצע, אני יכול להגיד לך שיש לי אח שביום שהוא הוציא רישיון הוא נהג על איביזה טורבו, בדיוק כמו שביום שאני הוצאתי רישיון נהגתי על אונו טורבו, 206GTI ועוד הרבה ואחי הבן אדם עם הכי הרבה שיקול דעת ושליטה עצמית שאני מכיר ואני לעומת זאת לא אבל מספיק שיקול דעת לא לסכן את הסובבים אותי על הכביש.

זאת אומרת שהכל תלוי במי שמאחורי ההגה.

אני יכול להראות לך עשרות נהגים עם רכבים ספורטיבים שנוהגים רגוע בדיוק כמו שאני יראה לך עשרות נהגים עם אקסנט ומאזדה 3 שמסכנים אותי על בסיס יום יומי.

בנוסף גם צריך לקחת בחשבון שנהגים צעירים פחות בוגרים,מנוסים ובעלי פחות שיקול דעת על הכביש ואיך שךא תהפוך את זה לצערי זה נכון.

ונסיים בברכה:"הלוואי שיום אחד אבא שלי ייקנה לי שירוקו :cry:"

*אגב, אני אמנם צעיר אבל כבר ממש לא ילד לצערי*

ואני אישית ממליץ לבחור לקנות שירוקו, אולי אני יום אחד יוכל להרשות לעצמי לקנות אותה יד שנייה!

פורסם

אתה לגמרי לא הבנת אותי. אני אמרתי שעצם זה שהנעת רכב אתה כבר מסכן את הזולת. עובדה - רוב התאונות נגרמות ע"י נהגים נורמליים לחלוטין. וגם ב- 4 בבוקר בכביש לבד אתה לא יכול לדעת מאיפה יבוא לך רוכב אופניים, רכב תקוע בלי אורות שלא ראית או מלא מפגעים אחרים. זה לא הטפת מוסר, זה עובדה שאי אפשר להתווכח איתה לא משנה איך תהפוך את זה. בקשר לרכב - אתה צודק קניתי אותו בשביל לסוע לסופר

:wink:

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם

אתה לגמרי לא הבנת אותי. אני אמרתי שעצם זה שהנעת רכב אתה כבר מסכן את הזולת. עובדה - רוב התאונות נגרמות ע"י נהגים נורמליים לחלוטין. וגם ב- 4 בבוקר בכביש לבד אתה לא יכול לדעת מאיפה יבוא לך רוכב אופניים, רכב תקוע בלי אורות שלא ראית או מלא מפגעים אחרים. זה לא הטפת מוסר, זה עובדה שאי אפשר להתווכח איתה לא משנה איך תהפוך את זה. בקשר לרכב - אתה צודק קניתי אותו בשביל לסוע לסופר

:wink:

בסניף חצי חינם נס הרים. :roll:

פורסם
תסתכל בפרופיל,יש לך ענין עם ילד מרטיב בן 22,ועוד כמה מומחים בני 19

אני יכול להגיד לך בוודאות שירוקו וכל אוטו ספורטיבי אחר גדול על ילד בן 18-22

זמינות הכח,מהירות סופית גבוהה מפתה לנסוע מהר יכולה ומכניסה אותך למצבים שנהג חדש ולא מספיק מנוסה לא ידע לצאת מהם

לי עצמי היו מספיק מכוניות רגילות עד 205GTI

צבירת נסיון חובה עד קבלת או קנית אוטו ספורטיבי

זה שאני בן 19 אומר שאני לא יודע לנהוג ?

שמע אתה מדבר שטויות בקצב מטורף ...

ו205 gti זה לא כזה אוטו מטורף, ורק שתדע שלהיכנס לצרות בכביש אפשר גם עם i10 .

פורסם

DTS, על מה אתה מדבר?

יש לי שירוקו, ואני בן 22.

זה אומר משהו? הכל תלוי כמה אתה יודע לרסן את עצמך ולקבל החלטות נכונות.

אתה לא תראה אותי נוסע בתוך העיר 90 ולא עוקף עקיפות מסוכנות, לא חותך אף אחד בכביש.

אותי מעצבן האנשים שנוסעים בשמאלי בכביש מהיר במהירות 70 ושאתה מסנוור אותם שיעברו נתיב כי הם חוסמים את התנועה הם מוציאים יד מהחלון ועושים לך ז*ן!

יש גם כאלה בני 30 שנוסעים כמו משוגעים, ואני מכיר כמה.

מה שאני יכול להגיד שאכן השירוקו יותר תגרום לריסון מאשר האיביזה שיאנו משדרת לך כל הזמן ללחוץ.

בן.

Got To love It

פורסם

מצד אחד, זה אוטו ש"מבקש" ממך "לקרוע" אותו (בלשון הרחוב). מצד שני, על אוטו כזה אתה משגיח ב-1000 עיניים גם בכביש וגם בחניה. אז מה העניין?

שיקנה שירוקו ויהנה ממנה. אנחנו רק יכולים להגיד לו לא להתפרע איתה על הכביש ותו לא. זה פורום יעוץ, לא פורום מצפון.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...