Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קליאו B ספורט ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5691 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למרות שיש לי תקציב לקנות קופרה חדשה או gti משומשת קצת נידלקתי עלייה, הבנתי שהיא מאוד חזקה, כשמדובר בחזקה עד כמה ? בהשוואה למה היא חזקה ? כמה היא עושה 0-100 בהיתחשב בזה שאני מעביר הילוכים כמו שצריך ? איך האחיזה שלה בסיבובים גם במהירויות גבוהות ?

איך האחזקה שלה ? אמינה ? ודבר אחרון, איך שוק השיפורים שלה כשארצה לשפר בעתיד אם ארכוש אחת כזאת ?

נידלקתי עליה בגלל שהיא ניראת פשוטה ורגילה כזו אבל בעצם זה רכב ספורטיבי לכל דבר והיא גם דיי קטנה ...

פורסם

אם 0-100 זה מה שחשוב לך באוטו, הקליאו לא בשבילך.

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

ביצועים, 172 כ"ס, קצת יותר מ-7 שניות מאפס למאה. כשהייתה חדשה (2001-2003) נתנה בראש לאיביזה סטוק מול סטוק.

מבחינת כח אין הרבה מה לשפר, מדובר במנוע אטמוספרי שקרוב מאוד לשיא ההספק שאפשר להוציא מהנפח הזה ותצטרך לעבוד מאוד קשה כדי להוציא כ"ס (בניגוד לאיביזה שאפשר להגיע איתה להספקים דימיוניים מבלי לשפוך הרבה כסף).

הקליאו מאוד מהנה בסיבובים, תחת שמח, שלדה הדוקה, הגה סביר פלוס (כיום קשה למצוא הגאים כאלה). אני ממליץ בחום ללמוד אותה לאט לאט כי היא יודעת לנשוך.

טיפולים גדולים לא זולים אבל הם באים במרווחים גדולים. הרכב נורא חסכוני (עשיתי איתו 1:12), מומלץ לתדלק 98 אבל לא חובה.

מעבר לזה תוכל למצוא הרבה מידע בארכיון הפורום.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אלעד

הבחור מדבר על קופרה חדשה מבחינת הממון ואתה מדבר על קליאו 2001-3:shock:

בן

קופרה 6.4 שניות ל 100 יש לה 40 סוסים יותר מאשר לקליאו , קליאו 6.9 גולף GTI גם 6.9 שניות

אז הפער ממש לא בשמיים.:shock:

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
אלעד

בן

קופרה 6.4 שניות ל 100 יש לה 40 סוסים יותר מאשר לקליאו , קליאו 6.9 גולף GTI גם 6.9 שניות

דובר על איביזה קופרה לא לאון קופרה .

יש לי ממון ליקנות קופרה חדשה אבל ממש נידלתקתי על הקליאו, ממש אהבתי את הקטע של הקליאו ובמיוחד שהיא אטמוספרית (חובב טורבואים אבל יש לי משיכה למנועים אטמוספריים חזקים) ...

פורסם

יש לי ממון ליקנות קופרה חדשה אבל ממש נידלתקתי על הקליאו, ממש אהבתי את הקטע של הקליאו ובמיוחד שהיא אטמוספרית (חובב טורבואים אבל יש לי משיכה למנועים אטמוספריים חזקים) ...

בתוספת לא גדולה למחיר הקופרה אפשר לקנות קליאו ספורט חדשה (קליאו 3) עם מנוע אטמוספרי 203 כ"ס.

היא שומרת על התפיסה והרעיון של קליאו B ספורט.

פורסם
אלעד

בן

הבחור כתב בכותרת שהוא מעוניין בקליאו B ספורט ומה לעשות...היא שווקה בארץ במודלים 2001-2003.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

כספר

אני מעדיף להיות בגן עדן של חתימתך ולא לענות על רכב ששוויו 40-60 אלף כאשר הבחור מבקש רכב בסביבות 160 אלף.

ההודעה של אלעד משקפת את הקליאו B ספורט בצורה תמציתית קולעת ומהנה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

הבחור רשם בכותרת קליאו B ספורט ולא רשם תקציב אז לא התייחסתי לחדשה (שיש לי קצת ניסיון אתה).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...